بحث و بررسی درمورد تفریح در فروم

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : بحث و بررسی درمورد تفریح در فروم

چرا حل نمیشه؟ چه کاری رو نمیتونین توی شب نشینی ها انجام بدین و حتما باید انجمن اختصاصی داشته باشه؟ (مثال بزنید!)
اولین مشکلش اینجاس که همه شب نمی تونن بیان بحث کنن !
دومین مشکلش اینه که روز چی ؟
سومین مشکل اینه که اونجا در مورد یه موضوعی که اکثریت دوست داشته باشن باید بحث کرد ! طبیعیه که عده ای موضوع رو دوست نداشته باشن ، ولی وقتی تو هر انجمن بحث شه خب معلومه که کیا میان و چی میگن
مشکل چهارمشم اینه که من و چند نفر دیگه شاید یه ساعتی بخوایم بحث کنیم ، چند نفر دیگه یه ساعت دیگه !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

آقا من یه چیزی فهمیدم که چرا الان کم پست میدن:
من الان 26 ساعته نخوابیدم، بعد امروز کلی پست دادم
روزای دیگه ای که کم خوابیدمم همینطوره، کلا ایده و فکر و اینا فوران می کنه
ولی روزای دیگه پستی نمیدم
زمستونا هم واسه همین فعالیت زیاد میشه فک کنم :))

گذشته از اون، اگه بحث جالب باشه چه تو اعتقادی باشه چه تو طنز! طرفدار خودشو داره
بحثای اعتقادی مثال خوبی نیست! چون واقعا بچه ها نمیدونن چی بگن که هم توهین نباشه هم نظرشونو گفته باشن
قبلنا سایت از این لحاظ هم آزادتر بود هم یکدست تر
سایر انجمنا رو ببین
خلاقیت، گفت و شنود، پزشکی، سینما و تلویزیون، هوش و سرگرمی، کتب و مجلات
اینا همه بخشای خیلی فعال الانن

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از GCD :
سمپادیا رپفا یا بیا تو رپ نیست!
حاجی چرا دبه در میاری ؟ مگه من گفتم اینجارو بکن بیاتورپ ؟! :D
به نقل از گلی :
به همین راحتی! ^-^
خوب مگه آدم مجبوره!
تو کدوم فروم؟نه دیگه نیس!
فیلتر شدن یه سری قوانین داره ، همیجوری که نیست ، فک کردین یه آدم بیکار هست ، میشینه دونه دونه سایتهارو میخونه هر کدوم خوشش نیومد فیلتر میکنه ؟ :))
یه سری کلمات ، بحث در مورد یه سری مسائل و آدرس بعضی سرورهایی که عکس رو اونا آپلود میشه و چیزای دیگه باعث فیلترینگ میشه ، جلوی اینارم میشه گرفت ( همونطور که سایتهای دیگه گرفتن )
الان بحث سیاسی تو کدوم سایت هست که فیلتر نباشه ؟ اما اینجا هست ، با یه قوانین خاص ، می بینید که سایت فیلتر هم نیست !

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

در مورد قیلتر شدن اون دفعه وقتی خیلی در کمال ارامش تو سایت وی پی ان میفروشن و...

خداییش سایت فعال نیست انجمن سرگرمیم نمیزنید حداقل از این تاپیکا بزنیم که ۲ ساعته ۴ صفحه میشه خودش امیدیه:D

• لایک
امتیازات: meli

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از Amir - Eblis :
:Dفـیلت‍‌‍ر شدن یه سری قوانین داره ، همیجوری که نیست ، فک کردین یه آدم بیکار هست ، میشینه دونه دونه سایتهارو میخونه هر کدوم خوشش نیومد فـیلت‍‌‍ر میکنه ؟ :))
یه سری کلمات ، بحث در مورد یه سری مسائل و آدرس بعضی سرورهایی که عکس رو اونا آپلود میشه و چیزای دیگه باعث فـیلت‍‌‍رینگ میشه ، جلوی اینارم میشه گرفت ( همونطور که سایتهای دیگه گرفتن )
الان بحث سیاسی تو کدوم سایت هست که فـیلت‍‌‍ر نباشه ؟ اما اینجا هست ، با یه قوانین خاص ، می بینید که سایت فـیلت‍‌‍ر هم نیست !
منظورم این بود که ینی چی شما می گین خوب اگه این فیل*ر شد یکی دیگه می زنیم!نمی شه که!
ولی می دونم که بعد از اون دیگه هیچ تاپیکی در مورد بیوگرافی بازیگرا و خواننده ها و بحث در مورد اونا نشد!حتی تا یه مدت انجم موسیقی نداشتیم!

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از گلی :
منظورم این بود که ینی چی شما می گین خوب اگه این فیل*ر شد یکی دیگه می زنیم!نمی شه که!
ولی می دونم که بعد از اون دیگه هیچ تاپیکی در مورد بیوگرافی بازیگرا و خواننده ها و بحث در مورد اونا نشد!حتی تا یه مدت انجم موسیقی نداشتیم!
سایت فیلتر شه ، پاک نمیشه ها ! فقط فیلتر میشه ، یعنی شما نمی تونی بازش کنی ، یه آدرس دیگه بت میدن ، شما با اون آدرس وارد میشی ، همه چی عین اولشه ، هیچ فرقی نمی کنه ، مثلا" www.1.sampadia.com یا هزار تا دامنه دیگه که میشه ایجاد کرد
اون دیگه مشکل اینجاس ، ربطی به بقیه چیزا نداره

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Amir - Eblis :
سایت فـیلت‍‌‍ر شه ، پاک نمیشه ها ! فقط فـیلت‍‌‍ر میشه ، یعنی شما نمی تونی بازش کنی ، یه آدرس دیگه بت میدن ، شما با اون آدرس وارد میشی ، همه چی عین اولشه ، هیچ فرقی نمی کنه ، مثلا" www.1.sampadia.com یا هزار تا دامنه دیگه که میشه ایجاد کرد
اون دیگه مشکل اینجاس ، ربطی به بقیه چیزا نداره
بیخیال سر چی بحث میکنین؟؟؟؟

حتی اگه فیل تر هم نکنن موافقت نمیشه پس خسته نکنین خودتونو!!!

الان تکلیف چی شد؟ واسه فان چی کار میکنین؟؟؟؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بیخیال سر چی بحث میکنین؟؟؟؟
فقط گفتم که دوستان روشن شن ، اشتباه فک نکنن :D
حتی اگه فیل تر هم نکنن موافقت نمیشه پس خسته نکنین خودتونو!!!
با جی موافقت نمی کنن ؟ وقتی فیاتر نشه ، دیگه مشکلی نیست که ، مگه اینکه خود مدیرا مشکل ایجاد کنند

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

ببخشید میپرم وسط بحث جذابتون به نظر من سایت فان کم نی تو نت چرا گیر دادین که اینجا رو تغییر بدین؟ اینجا با هدف ایجاد محیط فان برای کاربرا طراحی نشده!

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نظر من که اصلا نیاز نیست ( این نظر منه )
چون اگه یه قسمت سرگرمی راه اندازی بشه ، اینجا هم میشه مثل سیتی ، خیلی بد میشه و باعث افت سایت میشه
مثل الان سیتی
از وقتی تفریحی جمع شد یکمی بهتر شدش

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

بابا اصن همون شب نشینی هم بزارین خوبه!!!!(هی داره توقع پایین میاد :-")

ولی مشکل اینه که واسه همون شب نشینی هم حتما باید از 3 هفته قبل اقدام به نظر سنجی کنین که سر یه روز به توافق برسیم

که با این وضع تا آخر تابستون نهایتا بتونیم دوتا شب نشینی داشته باشیم!!!!!!!

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از missmarvelous :
ببخشید میپرم وسط بحث جذابتون به نظر من سایت فان کم نی تو نت چرا گیر دادین که اینجا رو تغییر بدین؟ اینجا با هدف ایجاد محیط فان برای کاربرا طراحی نشده!
ما که نمیگیم سایت فان شه ! پستارو خوندین ؟ ما فقط طالب یک فضای باز تر و امکان ایجاد بحث در مورد مسائل مختلف هستیم ، که این فک نمی کنم به کسی صدمه بزنه
این طرز فکر که فلان هست پس برین اونجا ، خیلی غلطه ، چون اونجوری باشه ، سمپادیا هم باید جمع بشه چون خیلی سایتهای دیگه مثه سمپادیا هست، از همه مهمتر فیسبوک هست ، ملت خودشون اونجا همدیگرو پیدا میکنن و رو وال خودشون بحث می کنن ، دیگه چه نیازی به این سایتها هست ؟ ولی اینجوری نیست، ما یک جایی رو میخوایم که یک سری از نیازهارو برطرف کنه ، وقتی یکی میخواد استراحت کنه ، بیاد اینجا ، یه چیزی تو سایت باشه بخندونتش ، وقتی میخواد چرخی تو نت بزنه که وقتش پر شه ، بیاد اینجا ، یه چیزی باشه که ببینه توجه شو جلب کنه ، میتونه یه مطلب کوتاه علمی ، یا یه داستان عبرت آموز یا یه داستان خنده دار ، یا جوک یا عکس یا موسیقی یا هر چیز دیگه ای باشه ، وقتی کسی میخواد در مورد یه مسئله ای بحث کنه و نظر بقیه رو بدونه ، بیاد اینجا ، یه جایی باشه که بتونه با بقیه در مورد مسئله ی مورد نظرش به راحتی بحث کنه و نظرات همدیگه رو بدونن و نتیجه گیری کنند در بعضی از مواقع ، و خیلی کارای دیگه که نه حوصله ی نوشتنش رو دارم ، نه اینجا جای بحث در مورد این مسائله

یک نکته هم ... اینکه سایت یکم اینجوری شده ، به خاطر کاربراس ، جنبه ی کاربرا خیلی پایینه ( عذر میخوام ولی واقعیتیه ) ، بحثای بچه گونه و مسخره پسر دختری همیشه هست ( نمی گم بده ، نباید باشه ، ولی اینجا دیگه شورشو در آوردن ! اگه یه پسر لایک کنه یه دختر رو هزار جور حرف در میاد ، برعکسش که یه چیزی در حد فاجعه اس ! ) ، ناراحتی های الکی ، مثلا" وسط بحث ، یهو یکی یه دلیلی میاره یا یه چیزی میگه طرف به جای اینکه قبول کنه ، میگه الان اگه قبول کنم یعنی من کم آوردم بعد آبروم تو سایت میره ، مردم چی میگن ؟ :D بعد دشمنی ایجاد میشه ، سلاح هم لایک و دیس لایکه ! :)) ، واقعا" بعضی وقتا فک می کنم اینجا بچه های ابتدایی میان ، البته منظور من اون عده ای هست که اینجوری ان ، کاربرای خیلی خوبی هم داریم که واقعا" کاربلد هستند و شخصیت بزرگی دارند ( البته چیزای زیادی تو این قضیه دخیله )

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

ا
ما میخوایم توی سایت تا حدودیم فان و سرگرمی وجود داشته باشه همش رفرش نکنیم یکی داغ دلشو تو حرف بزن اضافه کرده باشه

• لایک
امتیازات: meli

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

یعنی میخواین یه چیزی مثل انجمن سرگرمی اضافه کنید؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

:)) نه دیگه ! :D

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

ما میخوایم ولی موافقت نمیشه!

واسه همین به فکر راه های دیگه ای واسه فان هستیم که شاید موافقت شه!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

من میگم اضافه بشه با یه سری قوانین انجمن طنز و سرگرمی نه انجمن شو و ور و چرت و پرت طنز چرت نیست قرار نیست چرت شه من خودم یه عالمه تاپیک در نظر دارم که جالب و طنزه چرت هم نیست

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بچه ها چند تا نکته:
1.توی سمپادیا قرار نیست به هر قیمتی افراد جذب بشن.
2.این که می گید انجمن سرگرمی همون جور که اینجا گفتم[nb]یه جوابی هم برای حرف اونجای محمدرضا:خوب شما اینا رو ایجاد کردی تا حالا که کسی گیر بده یا نده؟[/nb]:
به نقل از احمدرضا.ج :
برای سرگرمی به نظرم حرف یه کم کلی هست.
اگه مظورتون اینه که ما یه انجمن بزنیم که همه بیان هرچی خواستن بگن که نمیشه اما اگه منظوری دیگه دارید اگه میشه توضیح بدید.
ضمنن ما برای این جو سرگرمی چند تا مسابقه راه انداختیم که استقبال زیادی از اونا نشد اما اگر پیشنهادی دارید بگید.
3.ایده ی شب نشینی خوب هست و من میگم که برای زمانش هم خود مدیر انجمن تعیین کنه که طول نکشه
4.بحث این بود که از مدیرا بخوایم که یه ذره گیر ندن و از این حرفا که من برای این باید بگم که به نظرم مدیران لان دارن این کار رو می کنن(تا حدودی)
5.برای اون سرگرمی های مفیدی هم که سعید گفت اقبالی نشون داده نشده و اینجا تنها گفته میشه انجمن سرگرمی همین
6. کاربر ها باید چیزایی که سرگرمشون می کنه رو ایجاد کنن و برای این که مشکلاتی هم از قبیل حذف یا قفل تاپیک پیش نیاد قبلش با یه مدیر هماهنگ کنن
7.دوستان یکی زحمت بکشه پیشنهادات رو مرتب کنه و تیتر وار بگه که راحت تر بشه براش تصمیم گرفت
8.ببخشید زیاد حرف زدم.

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من میگم اضافه بشه با یه سری قوانین انجمن طنز و سرگرمی نه انجمن شو و ور و چرت و پرت طنز چرت نیست قرار نیست چرت شه من خودم یه عالمه تاپیک در نظر دارم که جالب و طنزه چرت هم نیست
تعاریف متفاوت عزیز
چیزی که شما بش میگی طنز شاید مدیرا بش بگن چرت و چیزی که مدیرا میگن طنز شما ممکنه بگی مزخرف ! ( در حالی که نباید اینجوری باشه ، چون تعاریف ثابت داره این چیزا ولی ... )

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

احمدرضا جان من باز هم روی حرفمم که سایت اروم شده این خوب نیست بعدشم واقعا سایت یه چیزی کم داره بعدشم ما هم ادمیم و سرگرمی میخوایم انواع تاپیک سرگرم کننده رو میشه از انواع انجمن ها جمع کرد مرتب کرد گذاشت تو این انجمن قشنگ شسته و روفته مدریت و بحث کرد

امیر جان مدیر ها هم خوده ماها خواهیم بود از اسمون نمیاد باید به اعتقادات مدیریتی مدیری که قراره کار انجام بده احترام گذاشت دیگه این مسائل جزیی حل شدنیه مهم اینه همه ما قبول داریم طنز و سرگرمی با چرت و پرت و شر و ور فرق داره

بالا