- شروع کننده موضوع
e.n
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میاندوآب
- مدال المپیاد
- دو روز مونده به مرحله اول یکم خوندم!!!برا شیمی!
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
اغلب دانش آموزان با يه هدفي درس ميخونن.تو تعيين هدف عوامل متعددي نقش دارن.چند جور هدف داريم.مثلا يكي ميگه من ميخوام به فلان رشته و شهر قبول بشم به خاطر خودم و آينده ام.يكي ميگه نه من مادرم هميشه آرزو داشت دخترش يا پسرش مثلا دكتر بشه و برا اينكه مادرم به آرزوش برسه درس ميخونم.بعضي ها هم درس ميخونن تا به بقيه ثابت كنن.مثلا ميگن من دختر خالم دكتره چون خيلي خودش رو تحويل ميگيره منم ميخوام دكتر بشم كه بدونه فقط اون نيست و... .شايد همه اين معيار ها ما رو به هدف برسونن.ولي بعضي از اين هدف ها كوتاه برد هستند منظورم اين هست كه ممكنه وسط سال ديگه اين چيز ها برامون معيار نباشه اون وقت كار يه خورده سخت ميشه مثلا نسبت به درس خوندن بي رغبت ميشيم.ولي فرض كنيم ما يه سال تموم خيلي خوب حالا با هر هدفي تلاش ميكنيم كنكور رو هم ميديم نتيجه مياد.يا به اون رشته اي كه ميخواهيم ميرسم يا نه!تو دو راهي گير ميكنيم.اينجاست كه محيط اطراف خيلي تو تصميم ما تاثير ميذارن.اوناي كه به خاطر خودشون درس خوندن با اين ديدگاه كه با تلاش بيشتر ميتونم سال بعد به رشته دلخواهم برسم تصميم ميگيرن پشت كنكور بمونن.اونايي كه به خاطر نشون دادن به بقيه ميخوندن شايد دچار ياس بشن چون اقوام يا دوستان ميتونن روحيه اونارو سست كنن.خلاصه اتفاقات اين چنيني پيش مياد...
حالا سوال من اين هست :به نظر شما چي روبراي پشت كنكورموندن ملاك قرار بديم؟از كجا بدونيم نتيجه بهتر خواهد بود؟از كجا بدونيم ميتونيم روحيه مون رو حفظ كنيم يا كلا چه تغييراتي نسبت به سال اول بايد ايجاد كنيم؟؟؟؟؟؟؟خيلي از افراد ميگن پشت كنكور موندن يه ريسكه...
حالا سوال من اين هست :به نظر شما چي روبراي پشت كنكورموندن ملاك قرار بديم؟از كجا بدونيم نتيجه بهتر خواهد بود؟از كجا بدونيم ميتونيم روحيه مون رو حفظ كنيم يا كلا چه تغييراتي نسبت به سال اول بايد ايجاد كنيم؟؟؟؟؟؟؟خيلي از افراد ميگن پشت كنكور موندن يه ريسكه...