پاسخ : فیلم و سریال های مـانـدگـار
امپراطور دریا خیلی باحال بود...یعنی خیلی ها! :)...فقط اخراش یه ذره مصنوعی بازی کردن...همون جایی که جومونگ!(بازیگر جومونگ!)دشمنش رو کشت...نامردی بود خب! خیلی هم مصنوعی بود اون صحنه ی خنجر زدن و اینا...
فوتبالیست ها خوب بود...اگه کل بازی در حال جلو بردن توپ نبودن!!...3 تا زمین فوتبال هم بود اینجوری تموم میشد...یه ربغ فقط میدویدن به سمت یه دروازه!!...بعدم چرا هی سوبا میبرد؟...باید باختاشم نشون میدادن خب...وگرنه میگفتن سوبا داور رو خریده!
مسافری از هند مایه ی داستانی خوبی داشت...قالبش خوب بود...اما ایرانی شده بود!به نقل از پویا م :البته به نظرم مسافری از هند کمی لوس بود! سوپر استار و دربارهی الی عالی بودن. راه بی پایان هم خوب!
از سریال "پرواز در حباب" خیلی خوشم میومد! عاشق سریال "امپراطور دریا" بودم که بعدا دی وی دی هاشو گرفتم و ۳ بار تا حالا نیگاش کردم.تقریبا بهترین و قشنگترین فیلمی بود که تا حالا دیده بودم. واقعا بازگیراش و فیلمنامش شاهکار بودن. و جزو یکی از ۳ تا فیلمی بود که تو زندگیم براش اشک ریختم (این از همشون شدید تر بود )
فوتبالیستا هم خوب بود. فقط اگه اینقدر رو هوا نمی موندن بهتر بود! قشنگ یادمه یه بار که با کاکرو بازی داشتن، بیشتر از نصف زمان فیلم(که فک کنم نیم ساعت بود) داشت نشون میداد که سوباسا و کاکرو رو هوان و دارن اماده میشن که شوت بزنن.
امپراطور دریا خیلی باحال بود...یعنی خیلی ها! :)...فقط اخراش یه ذره مصنوعی بازی کردن...همون جایی که جومونگ!(بازیگر جومونگ!)دشمنش رو کشت...نامردی بود خب! خیلی هم مصنوعی بود اون صحنه ی خنجر زدن و اینا...
فوتبالیست ها خوب بود...اگه کل بازی در حال جلو بردن توپ نبودن!!...3 تا زمین فوتبال هم بود اینجوری تموم میشد...یه ربغ فقط میدویدن به سمت یه دروازه!!...بعدم چرا هی سوبا میبرد؟...باید باختاشم نشون میدادن خب...وگرنه میگفتن سوبا داور رو خریده!