فیلم و سریال‌های مـانـدگـار

پاسخ : فیلم و سریال های مـانـدگـار

به نقل از پویا م :
البته به نظرم مسافری از هند کمی لوس بود! سوپر استار و درباره‌ی الی عالی بودن. راه بی پایان هم خوب!
از سریال "پرواز در حباب" خیلی خوشم میومد! عاشق سریال "امپراطور دریا" بودم که بعدا دی وی دی هاشو گرفتم و ۳ بار تا حالا نیگاش کردم.تقریبا بهترین و قشنگ‌ترین فیلمی بود که تا حالا دیده بودم. واقعا بازگیراش و فیلم‌نامش شاهکار بودن. و جزو یکی از ۳ تا فیلمی بود که تو زندگیم براش اشک ریختم ;D (این از همشون شدید تر بود ;D )

Sea_God___-_Hae_Shin_-_Emperor_of_the_Sea_-_God_of_the_Sea_-_Jang_Bogo__423_event.jpg

l_p1004070731.jpg

فوتبالیستا هم خوب بود. فقط اگه اینقدر رو هوا نمی موندن بهتر بود! قشنگ یادمه یه بار که با کاکرو بازی داشتن، بیشتر از نصف زمان فیلم(که فک کنم نیم ساعت بود) داشت نشون می‌داد که سوباسا و کاکرو رو هوان و دارن اماده می‌شن که شوت بزنن.
مسافری از هند مایه ی داستانی خوبی داشت...قالبش خوب بود...اما ایرانی شده بود! :-"
امپراطور دریا خیلی باحال بود...یعنی خیلی ها! :)...فقط اخراش یه ذره مصنوعی بازی کردن...همون جایی که جومونگ!(بازیگر جومونگ!)دشمنش رو کشت...نامردی بود خب! :-"خیلی هم مصنوعی بود اون صحنه ی خنجر زدن و اینا...
فوتبالیست ها خوب بود...اگه کل بازی در حال جلو بردن توپ نبودن!!...3 تا زمین فوتبال هم بود اینجوری تموم میشد...یه ربغ فقط میدویدن به سمت یه دروازه!!...بعدم چرا هی سوبا میبرد؟...باید باختاشم نشون میدادن خب...وگرنه میگفتن سوبا داور رو خریده! :-"

به نقل از prabd.chess :
مسافری از هند مایه ی داستانی خوبی داشت...قالبش خوب بود...اما ایرانی شده بود! :-"
امپراطور دریا خیلی باحال بود...یعنی خیلی ها! :)...فقط اخراش یه ذره مصنوعی بازی کردن...همون جایی که جومونگ!(بازیگر جومونگ!)دشمنش رو کشت...نامردی بود خب! :-"خیلی هم مصنوعی بود اون صحنه ی خنجر زدن و اینا...
فوتبالیست ها خوب بود...اگه کل بازی در حال جلو بردن توپ نبودن!!...3 تا زمین فوتبال هم بود اینجوری تموم میشد...یه ربغ فقط میدویدن به سمت یه دروازه!!...بعدم چرا هی سوبا میبرد؟...باید باختاشم نشون میدادن خب...وگرنه میگفتن سوبا داور رو خریده! :-"
نه بابا. این اصن تا لحظه‌ی اخر هم خنجر نزد! دقیقا تا جانگ بوگو داشت می‌رفت از اتاق بیرون، خنجر زد. خوب بازی کردن اون صحنه! البته تاثیر آهنگ هم نباید فراموش کردن. مقدار زیادی از جو فیلم رو آهنگ‌های خوبش تشکیل می‌داد ;D

این یارو 8-^ :-"

اسمش من تازه فهمیدم که لالاینا س ;D

اون موقع ها نمی دونستم ;D

La_Linea.png

بی‌شک، مختارنامه، شاهکار ِداوود میرباقری.

80404909122613118025.png

شوق ِ پـــرواز ...

45149545726993913545.jpg

آژانس شیشه ای

Majid-Entezami-The-Glass-Agency.jpg

در چشـم باد ...

74920601231252100488.jpg

یادتونه مدرسه ی موش ها رو خیلی قشنگ بود.کپل و سرمایی...

میـــم مثلِ مـــادر ...

1300808798186078_orig.jpg

عصر یخبندان ;D
از فیلمام که
از یاد رفته
شوق پرواز

بسم الله.

اسب حیوان نجیبی است.

یه چیزی در حد ِ فیلمای تاریخ سینمای ایران!

بین فیلمایی که من دیدم به نظرم:
آژانس شیشه ای
زیر تیغ
مدار صف درجه
از وقتی آژانس شیشه ای رو دیدم عاشقش شدم.یکی از بهترین فیلمای تاریخ سینمای ایرانه(البته به نظر من) و فکر می کنم بهترین قسمت فیلم صحبت های پرویز پرستویی با رضا کیانیانه....!!!!

FRIENDS

6068725_orig.jpg

ندیدم کسی رو که این فیلم ُ دیده باشه و عاشقش نشده باشه

سنتوری...
درباره ی الی...

نمیدونم چرا واقعا یهو این یاد آوری شد.خیلیییییی نوستالژیه!

اوشون:
20130716000010_969735_695490310467941_1524960713_n.jpg

معروف به پا گنده :دی

پاکوچولو

خانه به دوش رو اگه مردم فراموش کنن ، ای فیلم به زور فرو میکنه تو مخ آدم! آسفالت کردی بابا

لانتوری(اسیدپاشیه)
بهترین بازی انجام شده
کشف جادوگران

Back
بالا