FIFA 12 vs PES 12

• شروع کننده موضوع کاربر حذف شده 8031
  • تاریخ شروع

کدوم بازی رو بیشتر می پسندید؟

• رای‌دهندگان
    32

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : FIFA 12 vs PES 12

به نقل از LEGEND :
ببینید من خودم هم pes باز حرفه ای هستم هم fifa باز حرفه ای ولی از fifa 2008 به اینور دیگه ازش خوشم نیودمد!
یعنی بازی می کنم هاولی با pes بیشتر حال می کنم! به خاطر اینکه نمی تونی کیلویی گل کنی! یعنی منبا بچه ها بازی میکنم راحت همه رو دریبل می کنم ولی تو pes نمیشه و حتما باید پاس داد و دقت پاس هم وجودداره و این کار باعث میشه بازی قشنگ بشه!

این یه حسنه برای pes که پاس هارو واقعی کردو درصد خطا هاش روزیاد کرد! شما میای میگی این میره رو مخ؟ این نشون میده که شما توی بازی کردن دقت نداری!

اگه تو هر وری بگیری پاست میرسه که دلیل نمیشه بهتر باشه! به نظرم اینطوری آدم هایی که دفعه اول بازی می کنند راحت ترند تو فیفا!

تازه گرافیک pes بیشتر فیفا هست! الکی اطلاعات غلط به مردم ندید!
دقیقا این موردی هست که وقتی من تو PES دیدم اولاش یکم برام مشکل ساز بود.جهت پاس ها.ولی وقتی پیشرفت میکنی راحت تر میشه که جهت ها رو درست بگیری.که باعث تفاوت بازی کسی میشه که مبتدی تا کسی که یکم بلده.

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از LEGEND :
ببینید من خودم هم pes باز حرفه ای هستم هم fifa باز حرفه ای ولی از fifa 2008 به اینور دیگه ازش خوشم نیودمد!

یعنی بازی می کنم هاولی با pes بیشتر حال می کنم! به خاطر اینکه نمی تونی کیلویی گل کنی! یعنی منبا بچه ها بازی میکنم راحت همه رو دریبل می کنم ولی تو pes نمیشه و حتما باید پاس داد و دقت پاس هم وجودداره و این کار باعث میشه بازی قشنگ بشه!

این یه حسنه برای pes که پاس هارو واقعی کردو درصد خطا هاش روزیاد کرد! شما میای میگی این میره رو مخ؟ این نشون میده که شما توی بازی کردن دقت نداری!

اگه تو هر وری بگیری پاست میرسه که دلیل نمیشه بهتر باشه! به نظرم اینطوری آدم هایی که دفعه اول بازی می کنند راحت ترند تو فیفا!

تازه گرافیک pes بیشتر فیفا هست! الکی اطلاعات غلط به مردم ندید!

اتفاقا" به نظر من عکس اینه.
شاید وقتی semi pro بازی کنی اینطوری باشه ولی تو world class و... اینطوری نیست.

یکی از مهم ترین مشکلات pes به نظر من :
تیم های کمی داره. شاید یک چهارم فیفا تیم داشته باشه .

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از H O S E I N :
اتفاقا" به نظر من عکس اینه.
شاید وقتی semi pro بازی کنی اینطوری باشه ولی تو world class و... اینطوری نیست.

یکی از مهم ترین مشکلات pes به نظر من :
تیم های کمی داره. شاید یک چهارم فیفا تیم داشته باشه .
منظورت چیه؟؟
اون تیمایی که میگی فیفا از خودش در اورده یا اینکه واقعا هستن پی ای اس نمیذاره؟

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از SiXaXiS :
منظورت چیه؟؟
اون تیمایی که میگی فیفا از خودش در اورده یا اینکه واقعا هستن پی ای اس نمیذاره؟
پی اس کلا" خیلی کم تیم میذازه ، من با اینکه فعلا" طرفدار پی اسم ولی واقعا" این ضعفشو قبول دارم ، محدودیت تیماش زیاده ، ولی فیفا خیلی تیم داره و این خیلی خوبه ، تیم ردبول داره ، باشگاه های آمریکا رو داره ، و خیلی باشگاه های دیگه رو داره ، که هم آدم باشون آشنا میشه ، هم به جذابیت و تنوع بازی می افزایه

فک کنم از این به بعد طرفدار فیفا شم ( هرچند بازی کردن پی اس سخت تره ، آدم حرفه ای تر میخواد )

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

من هر دو رو دوست دارممن فیفا ندارم ولی تو ایکس باکس دوستم بازی کردم(چون وقتی رفتم برام بریزه بجای اینکه بریزه پاکش کرد :D) ولی واقعا فیفا بهتره و واقعی تره!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

عزیزان!
وقتی به pes پول نمیدن خوب pes هم نمیزارشون!

مثلا همین بارسا! خودش شده بود اسپانسر pes 2011 و واسه همین همه چیزش کامله!

خوب چلسی و آرسنال و.. پول بدن تا pes هم درستشون کنه! :D

• شروع کننده موضوع

No1 I ReFLeX I

مهمان

به نقل از LEGEND :
عزیزان!

به نکته ی زیبایی اشاره کردی!!!
البته به هر حال FIFA سروره:D مخصوصا FIFA12 که قراره از کینکت هم ساپورت کنه {-8 {-8

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از LEGEND :
عزیزان!

تا جایی که میدونم لایسنس رو میخرن. یعنی برای نمایش تیم ها یه پولی هم میدن.

تازه اگه چیزی که شما گفتی هم باشه معلومه که pes ارزش نداره برای هزینه کردن.
فوتبالیست های مشهور هم همه FIFA بازی میکنن (حتما" طبیعی تره که باهاش حال میکنن)

• لایک
امتیازات: NEO

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

چرت نگو!

از مسی معروف تر؟ مسی رو عکسشو دارم با اینیستا و.. دارن pes می زنند!

بعدشم این یه تبلیغه واسه تیم ها! وگرنه pes بیاد پول بده برا اینکه داره واسه تیم تبلیغ می کنه؟

داش اینیستای pes رو دیدی؟ 100 برابر شبیه تره فیفا هست! بعضی بازیکن هارو pes خیلی خوب ساخته!

تو نمی تونی با توهین کردن به pes فیفا رو بکشی بالا! من خودم جفتشون رو بازی می کنم و با جفتشون حال می کنم ولی هر کدومشون یه خصوصیت و خوبی دارن!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از LEGEND :
چرت نگو!

بعدشم این یه تبلیغه واسه تیم ها! وگرنه pes بیاد پول بده برا اینکه داره واسه تیم تبلیغ می کنه؟

داش اینیستای pes رو دیدی؟ 100 برابر شبیه تره فیفا هست! بعضی بازیکن هارو pes خیلی خوب ساخته!

تو نمی تونی با توهین کردن به pes فیفا رو بکشی بالا! من خودم جفتشون رو بازی می کنم و با جفتشون حال می کنم ولی هر کدومشون یه خصوصیت و خوبی دارن!
لطفا میشه اون عکسی رو که میگی بزاری؟

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

نه! :D

چون توی فیسبوک دیدم!

اگه بارسلونا رو لایک کرده باشی میتونی بری ببینیش! (;

و نامردها توی این تور آمریکاشون کلی حال کردن ها! باید عکسهاشو ببینید!

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از SiXaXiS :
لطفا میشه اون عکسی رو که میگی بزاری؟
عکسو منم دیدم ، تو فیسبوک هست ، بگردی پیدا میشه (البته خیلی وقت پیش دیدم من)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از LEGEND :
چرت نگو!

شاید ولی احتمالا" قید pes 2012 باید بزنید.

"I play FIFA11 on the road, in hotels and with the team,” says Pique. "Messi and Iniesta also like to play allot."

http://twitter.com/#!/FIWC/status/24466874712461312

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اینم چندتا عکس از PES 12

PES-2012-1.jpg

PES-2012-2.jpg

بنظر من که گرافیک بازی و طراحی چهره شخصیت ها توش هیچ پیشرفتی نداشته
حداقل تو این عکسا

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اینجا هم از دست عربا راحت نیستیم !

کونامی رسما تایید کرد که بازی فوتبال این شرکت یعنی PES 2012 از زبان عربی پشتیبانی خواهد کرد. کونامی همچنین گفت که زبان عربی در دموی این بازی هم وجود خواهد داشت.
مطمئنا کونامی هم متوجه بازار نوپا، ولی آینده دار شهر هایی مانند دوبی، دوحه، مکه، جده و سایر بازار های عربی شده است و به جای سرمایه گذاری در بازار های غرب که فیفا آن ها را تسخیر کرده ، خود را برای حضور پر رنگ تر در بازار های عربی آماده می‌کند.
کسی چه می‌داند، شاید لیگ های عربستان و مصر را هم در PES 2013 دیدیم؟!
بازی PES 2012 در تاریخ 22 مهر ماه منتشر می‌شود.

shayan-emperor

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
:-"

نمیدونم چرا همه میگن فیفا بهتر از PES هس !! من خودم فیفا 11 و PES 11 رو روی PC بازی کردم PES رو به فیفا ترجیح میدم ولی رو ایکس باکس فقط PES رو بازی کردم پس نمیتونم مقایسه کنم !
و رو پلی استیشن جفتش رو بازی کردم ، به نظرم فیفا بهتر بود !

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اینم عکس کاور نهایی برای نسخه آمریکای شمالی fifa

631377_211197_front.jpg

Pewit

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سمنان
مدال المپیاد
رياضي-ادبيات
دانشگاه
صنعتي شريف
رشته دانشگاه
فناوري اطلاعات(IT)

آقا اصلا یعنی چه که اومدین تو تاپیک PES 2012 در مورد فیفا صحبت می کنین؟ برین خودتون براش تاپیک بزنین ، هر چقدر می خواهین ازش تعریف کنین!! :)
ولی من به شخصه معتقدم که برای بازی گروهی، PES خیلی بیشتر حال میده و Fifa با توجه به امکاناتی که داره، بیشتر به صورت فردی حال میده! من به شخصه که تو هیچ گیم نتی ندیدم، فیفا رو گروهی بازی کنن!!
من خودم از FIFA 98 تا FIFA 06 رو بازی می کردم و به نظرم همون 98 حالش از همه بیشتر بود(شماها یادتون نمیاد! :D میشد رو دروازه بان تکل کرد :)))
ولی وقتی Winning eleven رو دیدم تازه فهمیدم فوتبال یعنی چی! و از اون موقع به بعد با محصولات Konami آشنا شدم!
یک مزیت مثبت PES بخشیست که از 2010 اضافه کرده و اون become legend است! هر چند فیفا هم ازش تقلید کرده ولی اصلا نتونسته به خوبیه اون بشه! در مورد لایسنس هم که تاحدی قبول دارم ولی تو پک های جدیدش که بعدا اومد ، هم اسم تیمها و بازیکن ها و لباساشون خیلی بهتر شده! ولی خداییش با اون تیم هایی که فیفا داره تا حالا چند بار بازی کردین! همه میرن تیم های لیگ های قهرمانان اروپا رو می گیرن که کامل لایسنسش تو PES هست! کی میره مثلا زنیت سن پترزبورگ یا باته بوریسوف بلغارستانو میگیره!

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بودن تیما ربطی به گرفتنشون نداره
بعدشم من خودم خیلی از این تیما میگیرم و بازی میکنم ، اگه 20 دست با داداشم بازی کنم ، شاید فقط 5تاش با تیمایی مثه منچستر و رئال و رم و بارسلون و اینا باشه ، بقیه اش همش تیمای ضعیف تره ، البته متوسط مثه بوکاجونیورز یا ... هم میگیرم که باز حداقل خوبه pes اینارو داره ، و الا من روانی میشدم !

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Pewit :
آقا اصلا یعنی چه که اومدین تو تاپیک PES 2012 در مورد فیفا صحبت می کنین؟ برین خودتون براش تاپیک بزنین ، هر چقدر می خواهین ازش تعریف کنین!! :)
ولی من به شخصه معتقدم که برای بازی گروهی، PES خیلی بیشتر حال میده و Fifa با توجه به امکاناتی که داره، بیشتر به صورت فردی حال میده! من به شخصه که تو هیچ گیم نتی ندیدم، فیفا رو گروهی بازی کنن!!
من خودم از FIFA 98 تا FIFA 06 رو بازی می کردم و به نظرم همون 98 حالش از همه بیشتر بود(شماها یادتون نمیاد! :D میشد رو دروازه بان تکل کرد :)))
ولی وقتی Winning eleven رو دیدم تازه فهمیدم فوتبال یعنی چی! و از اون موقع به بعد با محصولات Konami آشنا شدم!
یک مزیت مثبت PES بخشیست که از 2010 اضافه کرده و اون become legend است! هر چند فیفا هم ازش تقلید کرده ولی اصلا نتونسته به خوبیه اون بشه! در مورد لایسنس هم که تاحدی قبول دارم ولی تو پک های جدیدش که بعدا اومد ، هم اسم تیمها و بازیکن ها و لباساشون خیلی بهتر شده! ولی خداییش با اون تیم هایی که فیفا داره تا حالا چند بار بازی کردین! همه میرن تیم های لیگ های قهرمانان اروپا رو می گیرن که کامل لایسنسش تو PES هست! کی میره مثلا زنیت سن پترزبورگ یا باته بوریسوف بلغارستانو میگیره!

مطمئنی ؟ چلسی و لیورپول و آرسنال و کلی تیم بوندس لیگا و سری آ و ... لایسنس نیستن تازه بعضیا اصلا" نیستن !

بالا