ورزشگـاه فوتبال بدون خانوم ـا !

ايا با ورود خانوم ها (مثل كشور هاي اروپايي) به ورزشگاه موافقيد؟

• رای‌دهندگان
    66

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : ورزشگـاه فوتبال بدون خانوم ـا !

به نقل از anahid_30s :
خب اینکه اطلاعات دادین خوبه. این که از خواب هم بیدار شدن خوبه. اما به غیر از این چی؟؟؟؟ یادتونه راجع به تفکر مستقل و ... ؛ خب اونا اگر داشتن هیپنوتیزم میشدن و شما بیدارشون کردین یعنی تفکر مستقل ندارن. شما با این شوک اونا رو محو نظرات خودتون کردین. ببینید اگه قراره چنیم کاری انجام بشه باید ریشه ای و اساسی باشه. توی یه مدرسه، بین یه سری بچه های خاص که خیلی شبیه به هم هستن، نظر اونا رو تغییر دادن و ازشون تشویق گرفتن به نظر من خیلی فایده ای نداره. اما به هر حال من که نمیتونم شما رو مجبور کنم. اگه دلتون بخواد بازم چنین کاری بکنید مطمئنا این کارو میکنید.
ضمنا، شما الآن فکر میکنین آسیبی نمیرسونه.
حتی وقتی اسیبی هم برسونه فقط در مقابله مرگه که من تسلیم میشم
نه من اونا رو محو نطراتم نکردم.این یه جرقه بود.نگفتم حرف من درسنه.اتفاقا در راستای همون حرفایی که قبلا درباره ب فلسفه بافی حرکت کردم.گفتم حرف این اقا اگه درست هم باشه فقط باید برای شما جرقه باشه برای شروع راه نه خود را وهدف.مشکلی دارین هنوز؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ROzhiN :
بله مردا از نظر بدنی مقاوم ترن. نارنجک هم مثال بود.
فعلا که رامون نمیدن، کجا بریم؟؟
"ما نمیتونیم بگیم نریم چون مناسب نیست !" منظورت چیه؟
ببین من میگم ملت ما فرهنگ ورزشگاه رفتن رو ندارن و تا موقعی که این فرهنگ هنوز به وجود نیومده رفتن دخترا به ورزشگاه درست نیست. حالا با این وضع اگه دخترا برن چیزی که درست نمیشه هیچ، وضعیت بدتر هم میشه.
منظورم اینه که ، اگه بخوایم این چیزا رُ در نظر بگیریم ، همه جا واسه ما خطرناکه !
درسته که جو خوبی نیست ولی ما نمیتونیم بگیم به خاطر جَوش نمیشه رفت .

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

نه ریحـانه ! استادیوم خیلی جوـش از بقیه جاها بدتره ! خیلی پـسرونه ـس ... :rolleyes:
اصــن پتانسیل ـه وجود دخـترو نـداره این نوع فرهـــنگ ...

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از 'SaYnA' :
نه ریحـانه ! استادیوم خیلی جوـش از بقیه جاها بدتره ! خیلی پـسرونه ـس ... :rolleyes:
اصــن پتانسیل ـه وجود دخـترو نـداره این نوع فرهـــنگ ...
بله پسرونس.چون فقط پسر ها میرن ! این اصلن منطقی نیست که چون یک سری "پسر"اونجا جو رو خراب میکنن یک سری"دختر"رو از رفتن به اونجا محروم کنیم و بعد هم بگیم :به خاطر امنیت خودت میگم یا یه چیزی تو همین مایه ها.تو این 30 سال که زن ها نرفتن ورزشگاه فرهنگ ما خیلی تغییر کرده؟صد سال هم بگذره با این وضع چیزی درست نمیشه.فرهنگ زمانی تغییر میکنه که یه عاملی برای تغییرش وجود داشته باشه.وقتی به یه نفر میگی چرا با وجود اینکه حجاب تو کشور های اروپایی آزاده تو بعضیاشون فسادو تجاوز از ایران خیلی کمتره مگه اونجا مرد ها تحریک نمیشن؟ جواب میده چون مردم ما فرهنگ و جنبه ی این رو ندارن! ولی کسی فکر نمیکنه که اگه 1000 سال هم بگذره با همین وضع هیچ وقت مردم فرهنگ و جنبه پیدا نمیکنن.باید یه چیزی وجود داشته باشه که کم کم مردم فرهنگش رو پیدا کنن.ببینید وقتی یه فرهنگ غلط وجود داره باید تغییر کنه و این تغیر زمانی انجام میشه که مردم رو توی شرایطش قرار بدن.وقتی زن ها هم بتونن برن ورزشگاه در کنار فرهنگ سازی های دیگه کم کم مردم فرهنگش رو پیدا میکنن ولی اگه همین طور بگیم محیط مناسب نیست صد سال هم بگذره هیچ نباید انتظار داشته باشم که فرهنگی تغییر کنه.
حتا در حالتی که فرهنگ به هیچ صورتی تغییر نکنه(البته این غیرممکنه)درستش اینه که اگه مرد ها ایجاد جو بد میکنن ورزشگاه رو برای آقایون ممنوع کنن!این منطقی تر به نظر میرسه. این طور نیست؟
خلاصه بگم که پتانسیل خود به خود به وجود نمیاد.برای تغییر یه فرهنگ غلط باید بها پرداخت بشه ولی بالاخره اون فرهنگ باید تعییر کنه.وقتی یه جا دزدی زیاده هیچ وقت قانون نمیذارن که حمل پول زیاد و نشان دادن پول درمکان های عمومی ممنوع!!!قانون میذارن که دزدی ممنوع و برای فرهنگ سازیش تلاش میکنن.
امنیت و آزادی حق انسان هاست!

*SADEGH*

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
مدال المپیاد
پارسال المپیاد ریاضی شرکت کردم ولی به دلیل یه سری مسائل سر آزمون نرفتم. امسال هم که فیزیک شرکت کردم ....سال دیگه هم شیمی که همرو شرکت کرده باشم
دانشگاه
شریف احتمالا .....&&&
رشته دانشگاه
الکترونیک...نرم افزار............

اینکه نذارن خیلی مسخرست
ولی خودمونیم ها اینقدر وضع ورزشگاه ها بده که اصلا خانوما نرن بهتره..... البته به آقایون هم توصیه نمیشه

golnaz

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
مشهد

به نقل از Dorna :
بله پسرونس.چون فقط پسر ها میرن ! این اصلن منطقی نیست که چون یک سری "پسر"اونجا جو رو خراب میکنن یک سری"دختر"رو از رفتن به اونجا محروم کنیم و بعد هم بگیم :به خاطر امنیت خودت میگم یا یه چیزی تو همین مایه ها.تو این 30 سال که زن ها نرفتن ورزشگاه فرهنگ ما خیلی تغییر کرده؟صد سال هم بگذره با این وضع چیزی درست نمیشه.فرهنگ زمانی تغییر میکنه که یه عاملی برای تغییرش وجود داشته باشه.وقتی به یه نفر میگی چرا با وجود اینکه حجاب تو کشور های اروپایی آزاده تو بعضیاشون فسادو تجاوز از ایران خیلی کمتره مگه اونجا مرد ها تحریک نمیشن؟ جواب میده چون مردم ما فرهنگ و جنبه ی این رو ندارن! ولی کسی فکر نمیکنه که اگه 1000 سال هم بگذره با همین وضع هیچ وقت مردم فرهنگ و جنبه پیدا نمیکنن.باید یه چیزی وجود داشته باشه که کم کم مردم فرهنگش رو پیدا کنن.ببینید وقتی یه فرهنگ غلط وجود داره باید تغییر کنه و این تغیر زمانی انجام میشه که مردم رو توی شرایطش قرار بدن.وقتی زن ها هم بتونن برن ورزشگاه در کنار فرهنگ سازی های دیگه کم کم مردم فرهنگش رو پیدا میکنن ولی اگه همین طور بگیم محیط مناسب نیست صد سال هم بگذره هیچ نباید انتظار داشته باشم که فرهنگی تغییر کنه.
حتا در حالتی که فرهنگ به هیچ صورتی تغییر نکنه(البته این غیرممکنه)درستش اینه که اگه مرد ها ایجاد جو بد میکنن ورزشگاه رو برای آقایون ممنوع کنن!این منطقی تر به نظر میرسه. این طور نیست؟
خلاصه بگم که پتانسیل خود به خود به وجود نمیاد.برای تغییر یه فرهنگ غلط باید بها پرداخت بشه ولی بالاخره اون فرهنگ باید تعییر کنه.وقتی یه جا دزدی زیاده هیچ وقت قانون نمیذارن که حمل پول زیاد و نشان دادن پول درمکان های عمومی ممنوع!!!قانون میذارن که دزدی ممنوع و برای فرهنگ سازیش تلاش میکنن.
امنیت و آزادی حق انسان هاست!
کاملا موافقم میتونن جایگاهها رو دو قسمت کنن هم برای خانم ها هم برای آقایون

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

خب عوض اینکه جایگاه هارو تقسیم کنن،بهتر نیس ورزش بانوان رو در سطح وسیع و ملی توسعه بدن.
با این کار ب تدریج ورزشگاه های مخصوص بانوان هم در جامعه ساخته میشه و دخترا هم میتونن مثل پسرا ب استادیوم برنو فوتبال یا هر ورزش دیگه ای رو نگاه کنن.
البته همه ی اینا نیازمند زمان و فرهنگ سازیه و خود خانوم ها هم باید ی سری حریم ها و ضوابطو رعایت کنن.
ب امید روزی ک ن مردی آرزو کنه : ای کاش زن بودم ، ونه زنی بگه ای کاش مرد بودم!!!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از mohammadpasan1373 :
خب عوض اینکه جایگاه هارو تقسیم کنن،بهتر نیس ورزش بانوان رو در سطح وسیع و ملی توسعه بدن.
با این کار ب تدریج ورزشگاه های مخصوص بانوان هم در جامعه ساخته میشه و دخترا هم میتونن مثل پسرا ب استادیوم برنو فوتبال یا هر ورزش دیگه ای رو نگاه کنن.
البته همه ی اینا نیازمند زمان و فرهنگ سازیه و خود خانوم ها هم باید ی سری حریم ها و ضوابطو رعایت کنن.
ب امید روزی ک ن مردی آرزو کنه : ای کاش زن بودم ، ونه زنی بگه ای کاش مرد بودم!!!
بله
"به امید آن روز که هر مرد و زنی به جنسیتش افتخار کند..."
راهی که شما میگی راه خوبیه...این که زنان به فوتبالیست زنشان افتخار کنند و نه اینکه پوستر فوتبالیست مرد تمام زندگیشان باشد...
اما اینجا ایران است...نمیگذارند ورزش زن آنقدر بالا رود...ولی اگر بتوانند بالا ببرند حق با توست...
میبینی؟...خودت هم میگی حریم ها و ضوابط :)...اینجا ایرانه نه امارات متحده ی عربی
ولی بحث سر اینه که حتی اگه اون ایده عملی هم باشه خیلی طول میکشه تا ما به اونجا برسیم...
تا اون موقع باید چه کرد؟...

sh.n1996

شراره
نام مرکز سمپاد
دبیرستـ۱ن‌ فرزانـگان‌ امین
شهر
اصفهـــان
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
خاطره شد دیگه:دی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نظر من
حضور زنها توی ورزشگاه فوتبال باعث فرهنگ سازی میشه
چون مردا یکم خجالت میکشن و...
الان که حضور بانوان تیو ورزشگاه های بسکتبال مجازه واقعا خیلی جالبه
اولا که وقتی که مردا شروع می کنن به فحش دادن یه عده از خود تماشاگر ها ساکتشون میکنن
بعد اینکه همکاری زنها و مردا برای تشویق خیلی چیزه جالبیه
تازه اصفهان که داغونه اینه(هر تیمی میاد اصفهان اشکش در میاد ) بقیه شهرا که از اصفهان بهترند فک کنم کلا دیگه از فحش و اینا خبری نیست
مخصوصا الان که ورزشگاه های فوتبال نسبتا خالی هستند خیلی راحت میتونند حضور بانوان رو آزاد کنند چون اون قدر فضای خالی هست که اسلام به خطر نیوفته (;
این کار از همه جهت نتیجه ی مثبت داره
اینقدر همه چیز رو نباید سخت نگاه کرد
اول باید این اتفاق بیوفته تا فرهنگش ساخته بشه
واقعا حضور بانوان باعث میشه که این فضای بد هم کم کم ماز بین بره
به نظر کاملا باید جدا از هم باشن که بهونه دست بعضیا ندن
توی بسکتبال کاملا جایگاه ها جدا هستند
بعد به نظر من نوبت والیباله
البته نباید واسه آسیا این شکلی می کردن که دیگه نذارن(ببخشید من زیاد از والیبال اطلاع ندارم هنوز هم ممیشه رفت آیا)
چون محیط والیبال یکم بده
بعد از والیبال هم نوبت فوتباله
بالاخره که مردا باید بفهمن که ورزشگاه جای اینکارا نیست
توی انگلیس هو میکنن بازیکنا بشون بر میخوره
در ضمن یه چیزه دیگه به خدا اگه بذارن اینقدر جایگاه دخترا پر سرو صدا میشه که صدای پسرا رو نمیشنون
میدونم که میگم

hossein33

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز زیست دوره 16

من که خودم استادیوم نمیرم حوصله سر و صدای آدما رو ندارم همون شما هم نرین بهتره

Intelligenz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان3
شهر
مشهد

آره اگه خانوما هم بتونن حضور پیدا کنن خیلی خوب میشه
هم همون طور که گفتن فرهنگ سازی میشه
هم جوش بهتر میشه
به نظره منم اگه یه ورزشگاه مخصوص خانم ها بزنن که خیلی خوب میشه
ولی امیدوارم زودتر عملی بشه(فک کنم واسه صد سال دیگه)

sh.n1996

شراره
نام مرکز سمپاد
شهر
اصفهـــان
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

آره اگه خانوما هم بتونن حضور پیدا کنن خیلی خوب میشه
هم همون طور که گفتن فرهنگ سازی میشه
هم جوش بهتر میشه
به نظره منم اگه یه ورزشگاه مخصوص خانم ها بزنن که خیلی خوب میشه
ولی امیدوارم زودتر عملی بشه(فک کنم واسه صد سال دیگه)
منظورتون چیه که ورزشگاه برای خانوما بسازن
یعنی ورزشگاهی که فقط تماشاگر ها زن باشن
بعد بازیکنا مرد باشن یا زن؟؟؟
به نظرتون منطقیه

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

اخه من نمیفهمم چرا خانوما نباید تو ورزشگاه باشن؟
به همون دلایل فوشُ ادبُ اینا؟
خو باو حداقل بازیای لیگُ نمیذارن بازیای تیم ملیُ بذارن.
بخدا خیلی از این خانوما ارق(!) ملیشون خیلی بیشتر از یه سری آقایون به اصطلاح وطن دوسته.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

اینکه یه قشری نتونه بره یه جایی کلا پاک کردن صورت مسئلس،حالا که نمیرن آیا فرهنگ آقایون جامعه ما رفته بالا؟؟؟پاسخ نه هستش بدتر هم شده چونکه هیچ مانعی سر راه خودشون نمیبینن،پدر من یه بار میره استادیوم،انقد الفاظ رکیک به کار میبرن که اصن دیگه توبه میکنه
توی اروپا حتی خانواده هم میتونه بره استادیوم چون امنیت وجود داره ومیدونه اتفاق بدی نمیفته،البته اونجاهم نه همه بازیا،چونکه بازیای خیلی مهم حساسیتای خاص خودشونو دارن وبعدش ممکنه درگیری به وجود بیاد،ولی به هرحال اینو خود خانواده ها میفهمن ینی کسی لازم نیس واسشون تصمیم بگیره خودشون میدونن که نباید واسه یه سری از بازیا برن،تو ایران هم خانوما خودشون اینو میفهمن قطعا واینکه اجبار وجود داره ینی خانوما نمیفهمن وبقیه باید واسشون تصمیم بگیرن

kasandan s

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
پردیس فرهنگیان مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی

موافقم....اصلا فضای استادیومای ما خوب نیس...یه باریه فیلم توی گوشی پسرعمم دیدم تواستادیوم بود داشتن تشویق میکردن بعداعصابشون خورد شد وبعد :-ss X_Xفحشاشون یکی ازیکی بدتربود....واسه حضورخانوما هم فکرکنم انقدرماروراه ندادن یه چیزی مثل آزادی حجاب بشه یه بیجنبه بازی دربیارن ک خودشون ب غلط کردن بیفتن.......

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

اگه آزادم بود من دوست داشتم برم ولی نمیرفتم... :-<
چون ببینید مثلا همین پسرا و مرردا کهه میرن هرسری چند تا مجروح و مصدوم اینا میدن حالا اگه خانومام برن X_X
حتما میزنن خانوماروهم لت و پار میکنن دیگه!! :-"
دلم وا3 خانوما میسوزه.. :((

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

همون جوکه بچه ها گفتن فک کنم دلیل کافی باشه.ماخودمون وقتی میریم1چیزایی میگیم که خودمون خجالت میکشیم:-"
البته فک میکنم نشه اینوپایین بودن فرهنگ گذاشت
چون هرجایی رفتارخودش رومیطلبه وبه هرحال یکم به خلق وخوی مردونه هم مربوط میشه
شایداگه ازپایه کارکنیم نسل های بعد،خانوم ها هم بتونن به همچین فضایی وارد بشن.

sh.n1996

شراره
نام مرکز سمپاد
شهر
اصفهـــان
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

اولا اين كه كفتيد اكه ما بريم مورد خشونت قرار migirim بايد بكم كه شما مطمئن باشيد كه جايكاه و در هاي ورودي خروجي رو جدا ميذارن pas هر بلايي سرمون بياد بايد يغه ي خودمون رو begirim و فك كنم واسه خودمون اين اتفاقا نيافته
بعدشم شما كه migi هر جايي رفتار خودشو ميطلبه به che دليل ورزشكاه اين رفتار رو ميطلبه?
اين فحش دادن و اينا توي englis va alman اين شكلي ديده نميشه
آيا نميتونيم begim كه اونا فرهنك دارن ما نداريم
در ضمن اينقدر خودتون رو تبرئه نكنيد خود شما وقتي ميريد اونجا نبايد اين كارا رو بكنيد نسل جديد بايد اين فرهنك رو از بين ببره
و البته بايد begam كه حضور بانوان واقعا كمك خواهد كرد

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

اگه نمیذارن خانوما بیان تو استادیوم به خاطر خودشونه :-?
جو ورزشگاه ها داغونه O0
ما که پسریم جرات نداریم بریم وای به حال دخترا X_X
:))

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

ببینین, درسته که اینکه فرهنگ خود به خود و ناگهانی جا نمیفته. یعنی دقیقا پست درنا لایک.

ولی نمیشه بیایم بگیم از فردا در بازه خانما بفرمایین ورزشگاه فوتبال. یک کارایی باید باشه قبلش. مثلا میگم یادتونه والیبال گذاشتن خانما برن ورزشگاه؟ خیلی هم خوب بود؟

ورزشای دیگه جو ورزشگاهاش خیلی بد نیست مثه فوتبال. باید کم کم بزارن مثلا خانما برن برای بازی های والیبال؛ بسکتبال؛ فوتسال؛ کشتی حتی تا یک کم این عجیب بودن حضور خانما تو ورزشگاه بریزه. یا مثلا تیمای خارجی که میان بعد میزارن زناشون بیان تو ورزشگاه هم میتونه کمک کنه به این مسئله

اصن خوب نیست که یهو رئیس جمهور جو بگیرش بگه از فردا خانما برن مثلا بازی استقلال پیروزی رو ببینن :|

بالا