پاسخ : ورزشگـاه فوتبال بدون خانوم ـا !
نه من اونا رو محو نطراتم نکردم.این یه جرقه بود.نگفتم حرف من درسنه.اتفاقا در راستای همون حرفایی که قبلا درباره ب فلسفه بافی حرکت کردم.گفتم حرف این اقا اگه درست هم باشه فقط باید برای شما جرقه باشه برای شروع راه نه خود را وهدف.مشکلی دارین هنوز؟
حتی وقتی اسیبی هم برسونه فقط در مقابله مرگه که من تسلیم میشمبه نقل از anahid_30s :خب اینکه اطلاعات دادین خوبه. این که از خواب هم بیدار شدن خوبه. اما به غیر از این چی؟؟؟؟ یادتونه راجع به تفکر مستقل و ... ؛ خب اونا اگر داشتن هیپنوتیزم میشدن و شما بیدارشون کردین یعنی تفکر مستقل ندارن. شما با این شوک اونا رو محو نظرات خودتون کردین. ببینید اگه قراره چنیم کاری انجام بشه باید ریشه ای و اساسی باشه. توی یه مدرسه، بین یه سری بچه های خاص که خیلی شبیه به هم هستن، نظر اونا رو تغییر دادن و ازشون تشویق گرفتن به نظر من خیلی فایده ای نداره. اما به هر حال من که نمیتونم شما رو مجبور کنم. اگه دلتون بخواد بازم چنین کاری بکنید مطمئنا این کارو میکنید.
ضمنا، شما الآن فکر میکنین آسیبی نمیرسونه.
نه من اونا رو محو نطراتم نکردم.این یه جرقه بود.نگفتم حرف من درسنه.اتفاقا در راستای همون حرفایی که قبلا درباره ب فلسفه بافی حرکت کردم.گفتم حرف این اقا اگه درست هم باشه فقط باید برای شما جرقه باشه برای شروع راه نه خود را وهدف.مشکلی دارین هنوز؟