پیغام نمیده میره تو اون صفحه ای که می خواد یک خط قرمز پر بشه و اینستال بشه همین طوری میمونه!به نقل از سایـــان :یعنی چی نــصب نمیــشه ؟ چه پیغام خطــائی میــده ؟
چرا اتفاقا با 3 تا نسخه امتحان کرد نشدبه نقل از سایـــان :نســخه ای که میخوایـــد نصب کنیــد مشکلی نداره ؟ نسخـــه دیــگه ای امتحان نکــردین ؟
پدرام جان الان دقیقا مشکلت چیه؟!به نقل از 4245 :اقا چه جوری با بلوتوث لپ تاپ 2تا برنامه رو گوشی میشه نصب کرد ؟! فایل های sis برنامه هارو باهاش تو گوشی سیو میکنم ، ولی
بعدش تو گوشی نمیتونم پیداشون کنم تا نصب کنم ... ( راستش من خودم این کارو نمیکنم ، یکی از دوستان نمیتونه خواستم راهنمایی کنین ... )
گوشی : NOKIA C5-03
منظورتون اینه که وقتی برای سیم کارت ِ اعتباری تون شارژ تهیه میکنید ، کدِش رو که میزنید عمل نمیکنه؟!به نقل از lady chemist :بچه ها مشکل گوشی من نمیدونم چیه که اصلن اعتبار قبول نمیکنه!!!
ولی وقتی سیم کارتو تو یه گوشی دیگه میندازیم قبول میکنه هاااا...!!!
کشته منو این..!!!!
مدل سامسونگgalaxi mini
بله!!دقیقن!!!!استعلام رو راحت میگیرم...به نقل از یـاشــــــــار :منظورتون اینه که وقتی برای سیم کارت ِ اعتباری تون شارژ تهیه میکنید ، کدِش رو که میزنید عمل نمیکنه؟!
این بود منظورتون؟! :)
استعلام ِ مانده ی حساب رو به راحتی میتونین بگیرین؟!![]()
خب وقتی این مشکلی که میگین در این حد غیر عادی و گنگ به نظر میرسه ، چه انتظاری دارین که بچه ها هم بدونن ... ؟به نقل از lady chemist :ینی واقعن کسی درد منو نمیدونه؟!!!
بله بله ، خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم .به نقل از lady chemist :بله دقیقن...
میشه الان لطفن یه راه حلی بگین؟! :)،
دوباره PDF دانلود کن نصب کن شاید جواب دادبه نقل از vsl127 :من گوشیم ویوازه میخوام کتاب الکترونیکی دانلود کنم باید با چه فرمتی باشه؟
pdf داره اما اعتبارش تموم شده،جاوا هم نمیخونه درسته؟ الان باید چه کار کنم؟
چون لینک های اپرا رو دوستان در ایرانسل و همراه اول بستن البته تازه گی هاااااااااااااااااااااااابه نقل از علی سینا :من اپرا مینی گرفتم نصب نمیشه
گوشیم ایکس سیکس هست
همراه اول هم شارژ اتومات داره.به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :خیلی ممنون از راهنمایی تون.
:)
ولی متسفانه همراه اوله..
بازم واقعن ممنونم که وقت گذاشتین و به من کمک کرین.