سوالات و مشکلات در مورد برنامه ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات در مورد برنامه ها

بچه ها من کارت SD یم پر شده می خوام یکی با حجم بیشتر بخرم . اگه جدید بخرم کدوم برنامه هام حذف میشن؟ خواهشا جواب بدین ... ضروریه.

به نقل از آیدا ;) :
بچه ها من کارت SD یم پر شده می خوام یکی با حجم بیشتر بخرم . اگه جدید بخرم کدوم برنامه هام حذف میشن؟ خواهشا جواب بدین ... ضروریه.
خب همه به جز برنامه های original خوده گوشی!
البته یه سری برنامه ها مثه pudding camera,puffin,viber و خیلی های دیگه فقط فولدرش پاک می شه خوده برنامه می مونه،دو باره فولدر درست میکنه

اپدیت از گوگل پلی استور. چگونه?

اگر تاپیک تکراریه بگین..این بخش انقده تو هم تو همه من همیشه شک میکنیم تو کدوم تاپیک باید سوال بپرسم.

لطفا یک نفر پله پله و در حد سطح فهم من ! بگه چگونه برنامه هایی که اپدیتش تو گوگل پلی استور هست رو اپدیت کنم.گوگل پلی استور به من اپدیت نمیده میگه این خدمات در کشور شما قابل اراءه نیست..
اگر وی پی ان بگیرم حل میشه?

سلام برای دانلود یه فایل مثلا کتاب الکترونیکی به طور مستقیم از گوشی چه برنامه ای لازمه؟؟؟؟؟؟

سلام چرا من هر برنامه ای که میخوام از play store دانلود کنم ارور میزنه.? رو یه موبایل دیگه هم امتحان کردم نشد

چند وقته اندروید ندارم بی خبرم.فکر کنم گوگل هنوز تحریمشو بر نداشته.باید با چیز پی ان بری پلی استور :-"

چه کاریه خوب سایتشم فیلتر میکرد اینجوری بدتر ادمو دق میده

/

دوستان من حافظه ی داخلی گوشیم پره نمی تونم هیچی نصب کنم با این که کارت SD حدود 5 گیگ خالی داره برنامه هایی که می خوام به کارت SD یم انتقال بدم گزینه ی move to sd card کار نمی کنه.
باید چی کار کنم؟؟

با یه سرچ تو گوگل میتونی برنامه هایی رو پیدا کنی که این کار رو انجام میدن ولی باید گوشی روت باشه.
یه کار دیگه هم میشه کرد،ولی حافظه گوشی کامل میپره. :-"
البته بعضی برنامه ها هم قابلیت انتقال رو ندارند...

چرا need for speed : most wanted روی HTC One اجرا نمی شه ، راهی هست که اجراش کنم ؟

به نقل از abdi101 :
چرا need for speed : most wanted روی HTC One اجرا نمی شه ، راهی هست که اجراش کنم ؟
برو دیتا مخصوص بگیر مشکلت حل میشه به احتمال زیاد

من میخوام یه نرم افزار برنامه نویسی به زبان c++ بریزم رو تبلتم ،cd4droid رو ریختم باید پلاگین GCC رو اینستال کنم نمیشه هرکار میکنم میگه -د اپلیکیشن نات اینستالد -چیکار کنم?

من هر وقت از وایبر میام بیرون بلندگوی موبایلم ب طرز شدیدی صداش کم میشه ، مثلا اگه آهنگی در حال پخش باشه صداش ب شدت میاد پایین و تا موقعیم ک دوباره نرم تو وایبر درس نمیشه، چیکار کنم ؟

من تاحالا هیچ جا بلوک نشدم :دی برا همین در جریان نیستم واینا :-" الان توی اینستا چت من به همه میتونم پی ام بدم جز یه نفر،به اون طرف که میخام پی ام بدم سند نمیشه،بقل پی ام یه علامت تعجب قرمز میزنه،دلیلش چیه؟بلوک شدم :/ ؟

توی وایبر(ترجیحا نسخه پی سی)میشه توی پی اما سرچ کرد؟یعنی یه کلمه ایو مثن سرچ کنم ببینم تو کدوم پی اما هست؟

به نقل از ایلیا :
توی وایبر(ترجیحا نسخه پی سی)میشه توی پی اما سرچ کرد؟یعنی یه کلمه ایو مثن سرچ کنم ببینم تو کدوم پی اما هست؟
یه برنامه هست backup text for Viber برا اندرویده میتونی باش پیاما رو به فرمت های مختلف ذخیره کنی بعد دیگه راحت میشه از تو اون فرمت جستجو کرد :)

میشه رو گوشی وایبر نداشت و فقط رو لپ تاپ داشت؟

اول باید روی گوشی بسازی فعال کنی و بعدش رو پی سی نصب کنی و بعدش از گوشی حذف کنی !

به نقل از میم ح میم دال :
اول باید روی گوشی بسازی فعال کنی و بعدش رو پی سی نصب کنی و بعدش از گوشی حذف کنی !
یعنی به غیر از دی اکتیو گزینه ای به اسم حذف هم داره؟
رو گوشی خودم وایبر نصب نمیشه، با گوشی خواهرم اکانت ساختم ولی خب بعد که از گوشی دی اکتیو بشه کلا از همه جا دی اکتیو می شه

Back
بالا