- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : سوالات و مشکلات در مورد برنامه ها
دی اکتیو که نکن. صرفا نرم افزارشو uninstall کن.
دی اکتیو که نکن. صرفا نرم افزارشو uninstall کن.
سیستم عاملت چیه؟به نقل از yasaman.k :من میخوام یه نرم افزار برنامه نویسی به زبان c++ بریزم رو تبلتم ،cd4droid رو ریختم باید پلاگین GCC رو اینستال کنم نمیشه هرکار میکنم میگه -د اپلیکیشن نات اینستالد -چیکار کنم?
اولا فیسبوک فیلتره باید فیلتر شکن داشته باشی.به نقل از NEO :بچهها برای وصل شدن به فیسبوک از طریق گوشی چه نرمافزاری خوبه؟
من اینو نصب کردم ولی نتونستم باهاش Log in کنم.
فیلترشکن میخواد؟
در کل فیلترشکن خوب برای اندروید چی هست؟
ممکنه رم گوشیت پر میشه بخاطر اون باشه، گوشیت چیه؟ شایدم این چیزی ک بالبا گفتم باشه، ورژن اخر مشکل داشته باشه، البته مطمئن نیسم، صرفا چون قبلا پیش اومده میگمبه نقل از کهکشـــــان :منم وایبرم هی میپره بیرون. نصب میکنم استفاده میکنم وسط مکالمه بیرون یهو لاگ اوت میشه.
مشکل وایبره یا گوشی؟
آپدیت هم کردم وایبر رو.
احتمالا به خاطر اینکه تو administrators گوشیتونه حذف نمیشه.به نقل از مار کو پو لو :ی برنامه ریختم ب نام cool browserالان خود بخود کلی عکس وفیلم دانلود میکنه
حتی وقتی میخام اهنگ دانلود کنم از طریق گوشی....اهنگو برام نمیاره
برنامش هر کار کردم حذف نمیشه...
کسی میدونه باید چیکار کنم
جالبه که clear data نداره یا میره رو صفحه کلیر کش داخل خود اپلیکیشن!به نقل از قاف :Clear Data کردی؟(و درست نشده؟!)
بعضی موقع ها که از یک کانال لفت میدی همون تعداد پیام کانالها هستن ولی در اصل همه پیامات سین خوردهبه نقل از میم ح میم دال :تلگرام من توهم زده که من unread message دارم. رو آیکونش علامت 51 رو نشون میده و هر سری نوتیف میاد واسه پیغام جدید مینویسه که تو دوتا کانورسیشن جدید پیغام دارم. یعنی یکی جدیده و یکی اون 51 تایی. ولی تو خود تلگرام هیچی هیچی نشون نمیده. تو دسکتاپمم اوکیه عددش چیزی نشون نمیده. چشه این؟