من جزو همون دستم که ناراحت میشم ولی راهمو میکشم میرم.چون یه بار مامانم رفت تذکر داد زنه مامانمو هل دادبه نقل از مازیمون :در عجبم از این نظر خواهی که مردم نه نفر میبینن و فقط ناراحت رد میشن ؟ ناراحتی شما چه فایده ای به حال اون کودک داره ؟ برید جلوشو بگیرید و به مددکار زنگ بزنید.
به نقل از ـفاتــــ :من جزو همون دستم که ناراحت میشم ولی راهمو میکشم میرم.چون یه بار مامانم رفت تذکر داد زنه مامانمو هل داد
بعد بابامم یه بار همچین چیزی دیده بود بعد با دوستش بودن.دوستش زنگ زد بیان بچه رو نجات بدن،پدره به اون آقاها گفته بود بچه خودمه نمدونم مثه فلان پیامبر بخوام سرشم میبُرم.اونام گفتن ببخشید خدافظ
به نقل از بره ناقلا :با چه شماره ای تماس بگیریم?
بعد ایا میدانید 40 درصد مردم ایران نیاز به مداخله روانی دارن و یا نمیدونن یا اهمال میکنن?
یعنی از هر سه نفر که میبینید تقریبا یکیش قرصاشو نخورده الان جلوی شما وایساده.
تنش ها در جامعه کنونی بسیار بالاست . در جامعه ما میزان مصرف داروهای اعصاب و روان نسبت به تنش های موجود در جامعه کمه.
همون 123 رو شنیده بودم. همینه فکر کنم.به نقل از مازیمون :اگه درست یادم باشه باید ۱۲۳ یا ۱۲۳۴
یه یه شماره ی خوبی بود به این شکل.
در شریعت کتک زدن بچه جایز هست...البته به حدی که شکستگی اینا ایجاد نشه......سیلی واینا جایز هست یعنی...وبه عنوان یکی از روش های تربیتی کودک یاد شده ازش...به نقل از ستاره :قانونی برای مجازات کودک آزار ها هم هست؟
کودک آزاری روانی رو چطوری میشه تشخیص داد؟فقط کودک آزاری جسمی رو میشه دید.
و اینکه بعضی پدر مادر ها اعتقاد دارن بچه رو باید زد و حتی من دیدم جلوی پلیس بچشونو میزنن ولی هیچ اتفاقی نمیفته.لابد توی قانون تنبیه بدنی اشکال نداره.
از نظر من کودک آزاری بدترین چیز تو دنیاست.کاش این بچه ها رو از پدر و مادراشون بگیرن.