مهسا 1376
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمانشاه
پاسخ : تصویر کارتونی خودتونو بسازید...
نرگسم خوب شد؟
نرگسم خوب شد؟
سروش بابا بیخیال! خوب قیافش اینجوریه دیگه! بقیه که نمیتونن مث اوباما بسازنش که یه وخ جنابعالی ناراحت نشی!به نقل از lof :الان من باید سوسه بیام دیگه؟!!!
که چقد اسکی میرینو اینا دیگه؟!
من:
مهسا:
زشته این کارا!
بعضیا کمتر سوسه بیا بهتره
این فقط دماغش و چشمش یکیه خوب به قول فرشید شکلشه من چیکار کنم؟ بعدیم به دستور گلی درست کردمبه نقل از lof :الان من باید سوسه بیام دیگه؟!!!
من:
مهسا:
زشته این کارا!
این درستشه:به نقل از Mαζsα :
نرگسم خوب شد؟
لباسو حالا از خودم گذاشتم چه ربطی به قیافش داره؟به نقل از گلی :نرگس؟نرگس....کوشی؟ سرت دعوا شده...
چقد گیر می دین حالا؟
اصن من بگم؟نرگس ازین لباسا اصن نمی پوشه!
خوبه دیگه...10تا نرگس ساختین!
گفتم حالا یه چیزی بگم!می دونم خو!به نقل از Mαζsα :لباسو حالا از خودم گذاشتم چه ربطی به قیافش داره؟
katty perryبه نقل از پــــــگـــــــــاه :این کیه؟؟؟!
هر کی درست بگه نهایتا یه مثبت میگیره...
چه قد خوب ساخته بودم پس...به نقل از HIM :katty perry
البته یه وقت فک نکنی من از این آهنگای مزخرف گوش میدما! همین جوری به چشمم خورده بود گفتم!
نه !به نقل از armitaa :نرگس موهاش این رنگیه؟
لـُپ و مدل موـآش خیلی خوبه خدایی تازه لپشُ باید سرخ تر میکردی اما انـصافاً دماغم انقدی نی ! تو اون عکسه ــَم بهتر بود !به نقل از Mαζsα :من بی تغثیرم مواشو ندیدم
بازم نرگس با اندکی تغییر
بابا فقط چشش یکیه ! ینی خیلی تغییر کرده یا من اینطور فک میکنم ؟به نقل از lof :الان من باید سوسه بیام دیگه؟!!!
زشته این کارا!
نــه بخودا بابا من گوشم انقد ظــریفه ! اصن اینا گـوشِ منُ ندیدن ! بابا تـا کی تخریب شخصیت ؟ به کجـا داریم میریم ؟ چرا با من اینطوری میکنـین ؟به نقل از GCD :سروش بابا بیخیال! خوب قیافش اینجوریه دیگه! بقیه که نمیتونن مث اوباما بسازنش که یه وخ جنابعالی ناراحت نشی!
×× بعد راستی این که تو ساختی... چرا گوشای نرگس شبیه الف elf ـه؟
به نقل از گلی :نرگس؟نرگس....کوشی؟ سرت دعوا شده...
چقد گیر می دین حالا؟
اصن من بگم؟نرگس ازین لباسا اصن نمی پوشه!
خوبه دیگه...10تا نرگس ساختین!
بـآ عرضِ شرمنــدگی !به نقل از زهرا.ج :بچه ها!:د
Move on!
نرگسو بیخیال! :د
با تشکر :د