آره بابا من خانوادم پولدارن جای خوب زندگی میکنیم(بالای بالای نی ولی خوبه) نزدیک ده ساله اینجاییم اصلا نمیدونم کی همسایه ما هست کی نیست همه سرشون تو کار خودشونه ساکتن قتل هم بکنی کسی نمیفهمه انگاری سردن همه. هیچ بچه ای تو کوچه نیست یا کلاسن یا باشگاهی چیزی آدمای معدودی که دیدم فوق العاده مودبن وشاد من که راضیم از زندگی در اینجا. این فرهنگ روی منم تاثیر گذاشته یعنی برام سخته دوست پیدا کنم شخصیتم سرد شده سرم تو کار خودمه بچه پایینا یه جور گرمی و صمیمیت خاصی دارن که من بلد نیستم خانوادمم همین طورن توی خونه سردیم کسی کاری به کار کسی نداره صمیمی نیستیم اینم از مضرات بالاشهره متاسقانه یکم غرور کاذب دارم دیگه شمام گوشیت ۵۰ تومن باشه غرور میگیری یکم لوس شدم سختی رو نمیتونم تحمل کنم صبرم کمه دنبال پز و شوآفم همش میخوام داشته هام رو بکنم توی چشم بقیه آها یک چیز یادم اومدد تو خانواده من پدرم قدرت زیادی نداره یبیشتر مادرم تصمیم میگیره منم به طبع پدرم آنچنان پسر مقتدری نیستم نمیدونم اینم بخاطر بالا شهره یا نه.کاملا صادقانه تجربیات خودمو گفتم
البته نبودن اختلاف طبقاتی یک آرمان منسوخ شده کمونیستیه در همه جای دنیا اختلاف هست و در کشور هایی مثل آمریکا بدتره یک طرف ایلان ماسک رو داریم و یک طرف هوملس