پر درآمد ترین شغل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پر درآمد ترین شغل

کلا توی ایران که دزدی از همه بهتره ;D
ولی کلا با نظر ساینا که گفت جراح پول خیلی توی ایران نمی گیره مخالفم (البته درسته به اندازه خارج نیست ولی بد هم نیست)
من خودم از اون جایی که تجربه دارم و اینا می دونم که کلا اولا تو توی هر بیمارستانی که بری عمل کنی یه نفر رو ( مثلا همون یه عمل مفصل پا) اگه بیمارستان دولتی باشه از یک میلیون یکم بیشتر میشه خصوصی هم که اووووف خیلی باید بدی
حالا این وسط توی ایران رسم شده که دکتر جدا از پولی که تو باید به بیمارستان بدی باید به شماره حساب ایشون پول واریز کنی(معمولا بیشتر از یک میلیون تعین میکنن)
حالا اگه یه فوق تخصص ارتوپد در هفته 3 تا عمل جراحی بکنه ( خیلی ها بیشتر از اینا هم عمل میکنن در هفته ) حداقل 4 میلیون در میاره... ;D
من دکتر ارتوپد خودم وضعیتش همینه که گفتم فقط اون ادمی هست که حلال حروم سرش میشه از این شماره حساب دادن ها نمی کنه ولی میدونم که در هفته 4 تا عمل حداقل میکنه
حالا تو اگه درس بخون هستی برو جراح بشو! ;D
ولی کلا توی زمینه های نرم افزار بیشتر از پزشکی بنظر من کار پیدا میشه اخه الان یه سری پزشک شاخ توی ایران هستن که قرار هست تا عمر دارن مثه خر کار بکنن و تویی که یه تازه کار هستی مطمئن باش به این راحتی کار خوب پر درامد دستت نمی یاد
چون به هرحال اونا یه سابقه ای دارن که تو نداری

منظور ایشون از تجارت، بساز بفروشه اگر اشتباه نکنم ولی ارنواز فک کنم یه چیز دیگه میگه.

به نقل از mahtab.f :
ولی کلا با نظر ساینا که گفت جراح پول خیلی توی ایران نمی گیره مخالفم (البته درسته به اندازه خارج نیست ولی بد هم نیست)
من خودم از اون جایی که تجربه دارم و اینا می دونم که کلا اولا تو توی هر بیمارستانی که بری عمل کنی یه نفر رو ( مثلا همون یه عمل مفصل پا) اگه بیمارستان دولتی باشه از یک میلیون یکم بیشتر میشه خصوصی هم که اووووف خیلی باید بدی
حالا این وسط توی ایران رسم شده که دکتر جدا از پولی که تو باید به بیمارستان بدی باید به شماره حساب ایشون پول واریز کنی(معمولا بیشتر از یک میلیون تعین میکنن)
حالا تو اگه درس بخون هستی برو جراح بشو! ;D

آقا شما هر چی تو تلویزیون نشون میدن گوش نکنین. X_X مثلا وقتی یه دکتری دست قطع شده از بازو رو پیوند میزنه حق داره ده تومن، بیست تومن بگیره بعد بیمارستان خصوصی اصلا قابل مقایسه نیست با دولتی
جراحی مغز و اعصابه که فرق میکنه (از همون اول رشته اعصاب میخونن) وگرنه پزشکی و جراحی به یک میزان عمر آدم رو تلف میکنن. فرقش استرس خیلی بیشتر جراحیه.

(بحث منحرف نشه :-")

*شغل پردرآمد!! :)
*با ي رابطه ي برين تو سياست وارد شي(ترجيحا تو سطوح بالاتر)،موافق حركت شون،حركت كنين،اون وقت ه ك ديگه 10 ميليون ه جراح و اينا هيچي نيس.
- وقتي n ميليون مي برن و ما تنها بخشي شونو مي دونيم،ديگه حرف از 10تومن،20 تومن فراتر ميره.

به نظر من در ایران دو شغل بسیار پر درآمد هستن! یکی دزدی و دیگری گدایی! ;D
البته منظورم این نیست که فقط اینها شغل های پر درآمدی هستن نه! بلکه اینها در اولویتند! ;D
چرا؟! شغل پر درآمد اوّل باید تعریف بشه! به نظر من شغلی رو باید پر درآمد به حساب بیاریم که تو مدّت زمان کمتر نسبت به سایر شغل ها درآمد بیشتری نصیب آدم بشه!

پزشکی خوب...معلومه! :-"
درآمدشم بالاس...همین درآمدش مارو کشت که ملت همه میگن برین پزشکی :-L
ولی خیلی بده که همه بخاطر پول میخوان برن پزشکی...پس بقیه ی شغلای خوب چی؟همه باید پزشک بشن؟!

+نون تو فوتباله...

• لایک
امتیازات: TMNT

به نقل از parsha :
به نظر من در ایران دو شغل بسیار پر درآمد هستن! یکی دزدی و دیگری گدایی! ;D
البته منظورم این نیست که فقط اینها شغل های پر درآمدی هستن نه! بلکه اینها در اولویتند! ;D
چرا؟! شغل پر درآمد اوّل باید تعریف بشه! به نظر من شغلی رو باید پر درآمد به حساب بیاریم که تو مدّت زمان کمتر نسبت به سایر شغل ها درآمد بیشتری نصیب آدم بشه!
گدایی رو پایه ام! :>

به نقل از parsha :
شغلی رو باید پر درآمد به حساب بیاریم که تو مدّت زمان کمتر نسبت به سایر شغل ها درآمد بیشتری نصیب آدم بشه!

مخالفم! ممکنه یه شغلی در لحظه خیلی پول نصیبت کنه ولی به طور مداوم نباشه. اینو پردرآمد حساب میکنی؟

به نقل از نسترنّگار :
مخالفم! ممکنه یه شغلی در لحظه خیلی پول نصیبت کنه ولی به طور مداوم نباشه. اینو پردرآمد حساب میکنی؟
ببینین پول پول میاره,شما ی دفه ی پول زیادی نصیبت شه,هم می تونی اونو حفظش کنی ک زندگی ت دیگه تا آخر تامینه,هم می تونی بزنیش ب کار و بیشترش کنی,دیگه تداوم نیافتن معنی نداره ک...
مثلا ی یارویی ی دوره می ره تو دولت تا آخر زندگی ش تامینه,تازه نسل آینده ش م سود می بره ازش.
بده؟

من بحث رو نخوندم ;D
بهرحال مهندسی نرم افزار توی آمریکا الآن از پر در آمد ترین شغل هاست.
مهندسی نفت هم شنیدم که همین طوره...

الان فقط 3تا شغل درآمد دارن!یکی پزشکی و جراحی یکی وکالت یکی آی تی!
وکالت بعضی وقتا از پزشکی هم پردرآمدتره!هر وکیلی میتونه برا یه پرونده ساده که قبول میکنه حداقل 10 میلیون بگیره!در صورتی که دکتر باید 10 تومن 0 تومن حق ویزیت جمع کنه!

به نقل از Captain.Pisko :
اگر حال خوندن داشته باشی و پزشک خوبی بشی ، پزشکی خوبه

لامصب مث چی پول درمیارن

البته می تونی درسو بذاری کنار بری فوتبالیست تیم ملی ایران شی (:|
كي گفته پزشكي پول داره؟؟؟
داره ...ولي بايد از همه زندگيت بزني...اگه ميخواي درس بخوني ...و ميليونر بشي ...دندان پزشكي

به نظر من بهترین کار اینه بری دکترای اقتصاد یا مدیریتی چیزی بگیری رئیس یه جایی بشی یا رئیس جمهور بشی! (حداقل حقوق 5 میلیون) نونت زیادی تو روغن میمونه و اگر خسیس باشی کپک میزنه!
اگرم فوتبالت در حد فشنگچی هست (سمپادی سابق) برو راه اونو پیش بگیر.
به خواهرت هم پول بده یه آرایشگاه زنونه بزنه که الآن بدجور تو پول غلط میزنند.
به حرفای دیگه هم گوش نده رمال ها آخرش گیر میوفتند.
مهندسی هوافضا هم بد نیست اگر ادامه بدی و یه طرح درست و حسابی بدی. خلاصه اگر بدردشون بخوری داداش.

اگه ما فکر میکنیم فقط پزشکی و مهندسی‌ـه که پول سازه، شاید به خاطر اینه که اطلاعات نداریم.
درسته علوم انسانی هنوز خوب جا نیفتاده تو جامعه ی ما، ولی به بعضی شاخه هاش نیازه.
مثلا بعضی از شاخه های رشته ی جغرافیا که واقعا پول سازن.

پر درآمد ترين شغل از چه جورش
مثلاً ١سري شغل ها هستن كه به درد بعضيا نميخورن
مثل كلاه برداريا .... يا دزديا....

اما ١سريا هستن كه خيلي هم حلال بوده و هيچ كسيم نيست كه ازشون بدش بياد
مثلاً ١سري پزشكا هستن كه در آمد بالايي دارن
يا سرمايه گذاري خيلي در آمد داره ولي ريسك بالايي داري..

پزشکی..
دادستان یا مشاور حقوقی
فوتبالیست
بازیگر

خب اگه بتونی دبیر خصوصی هم بشی عالیه.
راستی واسه چی کار سریعا لازمی؟ :-"

عاقا برو فوتبالیست بشو و حالش را ببر!
البته اگر خواستی گروگان گیری هم هست! ;D
اگر صدات هم خوبه که برو خواننده بشو!
در غیر این صورت برو کتاب بنویس بده چاپش کنن!
ببین راهکار های بی نقص من را!

تو حقیقتش که یهودی ها پول دار ترین ادم های دنیان، ربا و... این جور چیز هاس!

ولی به نظر خودم املاک! :>

من یه چیزی رو اضافه کنم :د
یه شغل ـایی هستن مث فوتبالیست و خواننده و اینا ؛ ریسکشون خیلی خیلی زیاده! اگه موفق بشی خیلی درآمد داره ولی اکثر کسایی که میرن تو این راه ـها بیچاره میشن! فقط تعداد معدودی ـشون موفق میشن و ما اون موفق ـا رو فقط مییبینیم!
یه شغل ـایی هم هستن که همیشه پول ساز بودن و خواهند بود! مث پزشک! حتا پزشک عمومی هم کلی در آمد داره!

Back
بالا