- شروع کننده موضوع
cowboy
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- مياندوآب
- مدال المپیاد
- کمی ریاضی و کامپیوتر
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
تکلیف نویسی
خب گفتم تا دیر نشده این روش رو بگم که خیلی به کارتون میاد و یه روش کاملن علمی و تجربه شده است
میتونین از این روش در کنار دفتر برنامه ریزی مثه قلم چی استفاده کنین. این روش پیچیدگی های زاید سایر روش هارو نداره
تاریخچه: من کمی جستجو کردم بین روشا این روش تقریبن شبیه روش موجود در کتاب"خودم میتوانم" است ولی خیلی تقریبن!!!
روش:
1- زمان اجرا: برای مثال دو هفته یعنی دقیقن از شنبه 8مرداد تا پنج شنبه 28 مرداد برای 12 روز(من جمعه رو استراحت میکنم)
2- چند ساعت مطالعه خواهم کرد: من 60 ساعت برای 12 روز یعنی روزی 5 ساعت(مثال میزنم)
3- تقسیم اختصاصی و عمومی:من مثلن 45 ساعت اختصاصی و 15 ساعت عمومی
4- هر بسته درس چند ساعت: بازم مثلن 25 ریاضی 10فیزیک 10 شیمی 5ادبیات 4عربی 3 دینی 3 زبان
5- هر درس : ریاضی 25 : حسابان و ریاضی 2=15ساعت هندسه =10 ساعت جبر=10 ساعت
بسته به حجمی برنامه و قوت و ضعف خودتون این بودجه بندی میتونه متغیر باشه
6- منابع مطالعاتی: حسابان = مثلن سبز کانون ، یک چهارم آبی کانون ، ک.د
7- تکلیف نوشتن : برای این کار میتونین از یه دفتر معمولی 40 برگ استفاده کنین . هرصفحه رو به صورت عمودی نصف کنین
مثال برای تکالیف
" 1- حسابان سبزکانون ف1 آ ت20 1h
2- حسابان سبز کانون ف2 ص20تا30 ت13 1.15
.....
...
13-حسابان آبی کانون ف2 ت100تا200 4k+1 3/4
خب یه کمی با عجله نوشتم ولی اگه مشکلی سوالی داشتین ، بپرسین خیلی از بچه ها از این روش استفاده میردن میتونن راهنماییتون کنن
خب گفتم تا دیر نشده این روش رو بگم که خیلی به کارتون میاد و یه روش کاملن علمی و تجربه شده است
میتونین از این روش در کنار دفتر برنامه ریزی مثه قلم چی استفاده کنین. این روش پیچیدگی های زاید سایر روش هارو نداره
تاریخچه: من کمی جستجو کردم بین روشا این روش تقریبن شبیه روش موجود در کتاب"خودم میتوانم" است ولی خیلی تقریبن!!!
روش:
1- زمان اجرا: برای مثال دو هفته یعنی دقیقن از شنبه 8مرداد تا پنج شنبه 28 مرداد برای 12 روز(من جمعه رو استراحت میکنم)
2- چند ساعت مطالعه خواهم کرد: من 60 ساعت برای 12 روز یعنی روزی 5 ساعت(مثال میزنم)
3- تقسیم اختصاصی و عمومی:من مثلن 45 ساعت اختصاصی و 15 ساعت عمومی
4- هر بسته درس چند ساعت: بازم مثلن 25 ریاضی 10فیزیک 10 شیمی 5ادبیات 4عربی 3 دینی 3 زبان
5- هر درس : ریاضی 25 : حسابان و ریاضی 2=15ساعت هندسه =10 ساعت جبر=10 ساعت
بسته به حجمی برنامه و قوت و ضعف خودتون این بودجه بندی میتونه متغیر باشه
6- منابع مطالعاتی: حسابان = مثلن سبز کانون ، یک چهارم آبی کانون ، ک.د
7- تکلیف نوشتن : برای این کار میتونین از یه دفتر معمولی 40 برگ استفاده کنین . هرصفحه رو به صورت عمودی نصف کنین
مثال برای تکالیف
" 1- حسابان سبزکانون ف1 آ ت20 1h
2- حسابان سبز کانون ف2 ص20تا30 ت13 1.15
.....
...
13-حسابان آبی کانون ف2 ت100تا200 4k+1 3/4
خب یه کمی با عجله نوشتم ولی اگه مشکلی سوالی داشتین ، بپرسین خیلی از بچه ها از این روش استفاده میردن میتونن راهنماییتون کنن