galexy-A.R
کهکشـــــــان
پاسخ : دین و زندگی در کنکور
کتاب آـیات روایات هست که مطابق کتابای جدید باشه؟؟؟ نشر الو انگار رو قدیمیاست آخه!@
کتاب آـیات روایات هست که مطابق کتابای جدید باشه؟؟؟ نشر الو انگار رو قدیمیاست آخه!@
به نقل از کهکشان... :کتاب آـیات روایات هست که مطابق کتابای جدید باشه؟؟؟ نشر الو انگار رو قدیمیاست آخه!@
من کتاب دینی سوم چاپ جدیدش رو دیدم! فرق کلی که نکرده! اینجوری نیس که شما کتاب ما رو دیده باشی اونو ببینی بگی این اون دینی نیس!به نقل از ℳademoiselle :بنظرم الان لطفاً پشتیبانا نیان راجع به کتابای کمک آموزشی نظر بدن !
چرا ؟! چون دینی ۳ کااملاً عوض شده یک . دو اینکه پیش رو هم من شنیدم دارن عوض میکنن . یعنی به هیچ وجه کتاب دینی رو نزارین کنار . باز تا پارسال من خودم دیدم اصلاً فامیلمون دینی نخوند هفته آخر روزی ۶ ساعت دینی خوند از رو گاج نقره ای بعد دینی رو ۹۰ و خورده ای زد . ینی کلاً کمک آموزشی تا پارسال خود ِ کتاب بود اما الان شدیداً بلا استفاده ست این کتابای جامع کنکور ِ دینی ، من همشونو دیدم ، هیچکدومشون دقیقاً سرفصلای کامل کتاب درسیمونو ندارن ..
من کتاب شما رو ندیدم اما میگن آیه ها همش عوض شدهبه نقل از Angel of Mo0n :من کتاب دینی سوم چاپ جدیدش رو دیدم! فرق کلی که نکرده! اینجوری نیس که شما کتاب ما رو دیده باشی اونو ببینی بگی این اون دینی نیس!
چند خط اضافه و چند خط کم شده. چند تا از موارد عوض شده.نه همه اش!
حرفمو پس میگیرمبه نقل از شواليه سبز :عجب فیلمی شده این دین و زندگی
من پشتیبان نیستم
ببینید کتاب واسه سال سوم فقط گلواژه زده . من تو سال گرفتم . بد نیست . دو تا آزمون خوندمش بالا 80 زدم . اما خب کتاب خوبی هم نیست. فعلا از هیچی بهتره . کتاب چهارم هم عوض میشه . احتمالا همون اوایل سال کتاب های جامع دین و زندگی سرازیر میشن تو بازار . ولی من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که فقط یه کتاب باشه پیام آیات رو داشته باشه تو کتاب اصلی واردش کنیم کافیه که هیچ عالی هم هست. خود متن کتاب رو خوندن خیلی جواب میده من دو سه هفتس دارم این کارو میکنم . حس میکنم حد اقل الان به تست هم نیاز ندارم .
از الان بخون ! نذار کنار . از الان بخونی بعد چند وقت یه بار دوره کنی دیگه میچسبه تو مغزتبه نقل از absolute :آقا یکی به من بگه کی دین و زندگی بخونم آخه؟تا الان یک خط هم نخوندم بعضیا میگن از آبان ماه بخون بعضیا میگن اگه الان نخونی مونده توروخدا بگین چیکار کنم من
منم هر دو تا شو دیدم ولی میگم گاج بهترهبه نقل از b03023 :پس چرا انقدر از همگامان تعريف ميكنن؟
شما هر 2شو ديدين؟
بچه ها من پارسال خیلی سبزو خریدم خیلی سنگینه تستاش و مطلباشبه نقل از نیکی :بچه ها من زنگ زدم به گاج و همگامان
گاج گفت کتاب دین و زندگی جدید تا آخر شهریور و همگامان هم گفت تا اواسط آبان
کتاب دین و زندگی خیلی سبز هم که به بازار اومده
حالا با توجه به اولویت زمانی خودتون می تونید تصمیم بگرید کدوم رو تهیه کنید.
به نقل از Azerbaycan Yardimchilari :دینی فقط و فقط کتاب و سوالای کنکور ! سنجش رو هم بیخیال بشین!