• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بومی گزینی ، عدالت آیا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع cowboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

cowboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مياندوآب
مدال المپیاد
کمی ریاضی و کامپیوتر
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
خب راستش اول میخواستم یه نظر سنجی بذارم بعد دیدم خب که چی.

بعدتر یه متن نوشتم ولی کو حوصله ی تایپ

فقط گفتم هر کی حرفی داره بگه؟؟؟

آیا بومی گزینی رو درست میدونین؟؟؟ اصلن دلیل این کار چیه؟؟؟
شنیدم 13 تا رشته رو بومی گزینی رو برداشتن ولی نمیدونم شده 60-40 یا نه کلن برداشتن؟؟؟

پاسخ : بومی گزینی ، عدالت آیا؟؟؟

به نظر من محدودکردن دنیای علم به جنسیت ، منطقه 1 2 3 ، بومی یا غیربومی ، سهمیه شاهد و هیئت علمی و ... همگی اشتباهه. گزینش فقط باید براساس رتبه کل باشه.

پاسخ : بومی گزینی ، عدالت آیا؟

اینم خبرش:

معاون فني و آماري سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به مسئله سهمیه عدم تغيير بومي گزيني در کنکور سراسري سال 1390 گفت: مصوبات پذيرش دانشجو تغييري خاصی نداشته است بر همين اساس بومي گزيني در سال 90 تغييري عمده ای نمي کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کنکور mga.ir: دکتر ابراهيم خدايي روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در سنجش افزود: مصوبات پذيرش دانشجو بر اساس مراجع قانوني که اين کار را انجام مي دهند، تعيين مي شود و بر اين اساس سهمیه بومي گزيني در سال 90 تغييري عمده ای نمي کند. سهميه بندي مناطق نيز همچون گذشته بر اساس سهمیه ناحيه اي، استاني، قطبي و کشوري تعيين شده است.

وي گفت: 13 رشته پر طرفدار از جمله رشته هاي مهندسي برق، مهندسي مکانيک، مهندسي کامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي معماري، مهندسي صنايع (در گروه آزمايشي رياضي و فني)، پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي و دامپزشکي (در گروه آزمايشي علوم تجربي)، حقوق،‌ روانشناسي و حسابداري (در گروه آزمايشي علوم انساني ) مانند سال گذشته از بومي گزيني مستثني هستند.

بومی گزینی ، طرح بدی نیست ، ولی آخه ما دانشگاها ی یکسان نداریم تو سطح کشور !
دانشگاه طهران یه دونس ( یه دونه باشه ;D ) ،اینجا مثلا" دانشگاه گنبد نداره که در حد طهران باشه ، اگه حداقل از لحاظ امکانات یکی بود ، باز یه چیزی ... ( البته استادا خیلی مهمترن که خب قطعا" در همه جای کشور نمیشه استاد عالی گذاشت )
به نظر من طرح، هنوز خیلی مشکل داره ، تا بخواد عملی شه

من نمیدونم بومی گزینی دقیقا چجوریه؟؟ینی یکی مثلا تو تهران فقط تهران قبول میشه؟؟یکی واسه من توضیح بده لطفا!!مرسی 8-|

طرح بومی گزینی زمانی درسته که تمرکز دانشگاه های برتر در یه شهر نباشه...
اول باید سطح علمی دانشگاه های سراسر کشورو بسنجن بعد ببینن واقعا عدالته بومی گزینی؟!!!!!!!!!!!!!! :o

ایران رو به 9 منطقه تقسیم کردند. مثلا تهران و قم و کرج یک منطقه محسوب میشن. بعدش مثلا وقتی میخوان رشته علوم کامپیوتر دانشگاه تهران رو گزینش کنند ، میگن ما 60 درصد افرادی که برای این رشته قبول میشن رو از منطقه بومی تهران (یعنی از استان قم و تهران و البرز) و 40 درصد بقیه رو از کل ایران انتخاب می کنیم.

آقا این واسه اون کشورایی خوب ِ که همه شهراشون یکسانن دانشگاه های خوبم دارن هم ِ .که فکر این ُ کردن که همه خوشحال می شَن ور دل مامان باباشون درس بخونن بذا یه امتیازی بشون بدیم حالا که همچی مث همه . میانَم درستش کنن دانشگاه ُ اَ تهران می برن یه ده کوره ای که همه نخبه ها باز جَم می شن تو اون دانشگاه های باقی مونده و یکی نمیره همون دانشگاه جای جدیدش.خدایی بازم از این میاد که شهرای ِ ما به یه اندازه خوب نیستن . خوب بود که استادای خوبَم میومدن بومی گزینی هم خوب بود.رتبه کلی . فقط .

برای 13رشته که بالا اومد به صورت 60 به 40 و برای رشته های دیگه 80 به 20

برای اینکه مثلن مشکل افزایش جمعیت در شهری مثه تهران رو حل کنن یا مثلن دانشجوها راحت باشن برای رفت و آمد این کارو کردن

ولی حالا چقدر به نتیجه رسیدن خدامیدونه

به قول یکی قبلن یه دانشجو قبول میشد میومد تهران الان ازدوسال قبل کنکور یه خونواده میان تهران

یا به جای این که دانش آموز مثلن برق تهران قبول بشه میره برق خواجه قبول میشه....

استدلال عجیبی داره این بومی گزینی

یعنی الان ما چون تو شهرمون از دانشگاه های آزاد و سما و علمی-کاربردیو پیام زور و .... پره باید بریم اونجا درس بخونیم

اگر هم بتونیم یه خونه تو خیابون انقلاب پیدا کنیم میریم دانشگاه تهران جالبه نه (البته با کمی اغراق)

کدوم دانشگاه ها جز دانشگاه مادر هستن؟اخه من چیزای غیر از اینا شنیدم!!!!!!!!!

Back
بالا