parnian.d
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزنگان1 بندرعبّاس
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : تاثیر گذاری موسیقی
موسیقی رو نباید تو این زمینه تافته ی جدا بافته دونست.
موسیقی آدمُ به عمق میبره. عمقِ چی؟ اون دیگه به خودش بستگی داره!
آدم به نتیجه میرسونه. نتیجه ی چی؟ بستگی داره دنبال چی بوده باشه.
گاهی فکرت درگیر یه چیزیه. مثلاً نمیدونی کدوم کار درسته. بعد یه فیلم میبینی و این فیلم به تو این فرصت رو میده که خودت رو از دور نگاه کنی. اون وقت میتونی تصمیم بگیری.
چرا این دانشمندا از اثر تحریکی موسیقی برای احساسات حرف نمیزنن؟(همون دانشمندایی که خودشون میدونن!)
اگه موسیقی نفرت رو بیدار میکنه، به همون نسبت و بلکه بیشتر، عشق رو بیدار میکنه.
من با اینکه موسیقی مریض آدمُ مریض میکنه مخالفم. آدم خودش تصمیم میگیره غذاش چی باشه. چرا از موسیقی یه لولو که اگه حواست بهش نباشه میخورتت ساختیم؟
(الان معلومه عصبانیم؟
)
خب عزیز دل من(همه ی اونایی که از موسیقی لولو میسازن)، اگه میبینی غذا بهت نمیسازه نخورش. همونطور که من ساسی مانکن گوش نمیدم، تو هم متال گوش نده.
اما یه بحثی هم هست اینه که ما فرار میکنیم. از خودمون. موسیقی ما رو به خودمون نشون میده. گاهی وقتا یه آهنگ خیلی اذیتت میکنه اما این اذیت زمین تا آسمون فرق داره با اذیتی که ساسی مانکن میکنه!(بدبخت ساسی مانکن
) گاهی تو اذیت میشی چون داری چیزی رو حس میکنی که برات خیلی سخته...
بحث جرم و جنایت بود... خودتون نتیجه گیری کنید.
موسیقی رو نباید تو این زمینه تافته ی جدا بافته دونست.
موسیقی آدمُ به عمق میبره. عمقِ چی؟ اون دیگه به خودش بستگی داره!
آدم به نتیجه میرسونه. نتیجه ی چی؟ بستگی داره دنبال چی بوده باشه.
گاهی فکرت درگیر یه چیزیه. مثلاً نمیدونی کدوم کار درسته. بعد یه فیلم میبینی و این فیلم به تو این فرصت رو میده که خودت رو از دور نگاه کنی. اون وقت میتونی تصمیم بگیری.
چرا این دانشمندا از اثر تحریکی موسیقی برای احساسات حرف نمیزنن؟(همون دانشمندایی که خودشون میدونن!)
اگه موسیقی نفرت رو بیدار میکنه، به همون نسبت و بلکه بیشتر، عشق رو بیدار میکنه.
من با اینکه موسیقی مریض آدمُ مریض میکنه مخالفم. آدم خودش تصمیم میگیره غذاش چی باشه. چرا از موسیقی یه لولو که اگه حواست بهش نباشه میخورتت ساختیم؟
(الان معلومه عصبانیم؟
)خب عزیز دل من(همه ی اونایی که از موسیقی لولو میسازن)، اگه میبینی غذا بهت نمیسازه نخورش. همونطور که من ساسی مانکن گوش نمیدم، تو هم متال گوش نده.
اما یه بحثی هم هست اینه که ما فرار میکنیم. از خودمون. موسیقی ما رو به خودمون نشون میده. گاهی وقتا یه آهنگ خیلی اذیتت میکنه اما این اذیت زمین تا آسمون فرق داره با اذیتی که ساسی مانکن میکنه!(بدبخت ساسی مانکن
) گاهی تو اذیت میشی چون داری چیزی رو حس میکنی که برات خیلی سخته...بحث جرم و جنایت بود... خودتون نتیجه گیری کنید.