• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاثیر گذاری موسیقی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تاثیر گذاری موسیقی

موسیقی رو نباید تو این زمینه تافته ی جدا بافته دونست.
موسیقی آدمُ به عمق میبره. عمقِ چی؟ اون دیگه به خودش بستگی داره!
آدم به نتیجه میرسونه. نتیجه ی چی؟ بستگی داره دنبال چی بوده باشه.

گاهی فکرت درگیر یه چیزیه. مثلاً نمیدونی کدوم کار درسته. بعد یه فیلم میبینی و این فیلم به تو این فرصت رو میده که خودت رو از دور نگاه کنی. اون وقت میتونی تصمیم بگیری.
چرا این دانشمندا از اثر تحریکی موسیقی برای احساسات حرف نمیزنن؟(همون دانشمندایی که خودشون میدونن!)
اگه موسیقی نفرت رو بیدار میکنه، به همون نسبت و بلکه بیشتر، عشق رو بیدار میکنه.

من با اینکه موسیقی مریض آدمُ مریض میکنه مخالفم. آدم خودش تصمیم میگیره غذاش چی باشه. چرا از موسیقی یه لولو که اگه حواست بهش نباشه میخورتت ساختیم؟
(الان معلومه عصبانیم؟ ;D)
خب عزیز دل من(همه ی اونایی که از موسیقی لولو میسازن)، اگه میبینی غذا بهت نمیسازه نخورش. همونطور که من ساسی مانکن گوش نمیدم، تو هم متال گوش نده.

اما یه بحثی هم هست اینه که ما فرار میکنیم. از خودمون. موسیقی ما رو به خودمون نشون میده. گاهی وقتا یه آهنگ خیلی اذیتت میکنه اما این اذیت زمین تا آسمون فرق داره با اذیتی که ساسی مانکن میکنه!(بدبخت ساسی مانکن :-") گاهی تو اذیت میشی چون داری چیزی رو حس میکنی که برات خیلی سخته...

بحث جرم و جنایت بود... خودتون نتیجه گیری کنید.

البته بضي موسيقيا با اهداف شوم ارائه ميشن
مثلن ارائه موسيقي همرا به صداي فرو صوت يا فراصوت
كه بهش ميگن subliminial mesaging
املاش اشتباهه ;D

تاثیر موسیقی فراتر از اینه ... باعث میشه گیاهان رشد کنند و یا گوسفند ها سریع تر بچرند!
من بهترین و تاثیرگذارترین موسیقی رو سکوت می دونم

موسیقی زندگی می سازه عشق می سازه محبت می سازه عاطفه می سازه انسانیت می سازه و.........
بیایید هر موسیقی که گوش می دیم با هدف با معنی وباعشق............
وهیچ اهنگی رو که نمی فهمیم گوش ندیم که مبادا تبدیل به چیزی نشیم که نیدونیم چیه.

موسیقی تاثیر زیادی داره ولی نمیدونم چرا تو کشور ما فقط تاثیر بدشو میبینن؟؟؟؟؟؟موسیقی میتونه ادمو از مردن نجات بده من بدون سازم میمرم

خب مسلما تاثیر داره...
البته اونایی که موسیقی کار میکنن، عمیق تر میتونن ارتباط بر قرار کنن...چون نت آهنگی که دارن گوش میکنن (مثلا پیانو )، براشون خیلی معنیا داره...
اصن صورتشون رو تحت تاثیر میذاره...
این تاثیرا الکی نیست

تمام نظراتی که دوستان گفتند همه درسته و قابل بحث.
اما من می گم موسیقی یه چیزیه که همچی رو تحت کنترل می گیره و ادم رو می بره به یه عالمه دیگه.
حالا این عالم چجوریه؟ خوبه یا بد . بستگی به فردی داره که داره این اهنگ رو گوش می ده. که تفکراتش چجوری باشه.
اما خوب نمی شه بگی خود اهنگ هم بی تاثیره . وقتی یکی اهنگ های خشن گوش می ده. خوب صد در صد هم روش تاثیر می زاره و اونو به نسبت خشن می کنه.

آدم باید از قبل یه پیش زمینه ای داشته باشه به نظرم,مثلا اگه از اوّل پیش زمینهء خودکشی رو داشته باشه یه آهنگ ِ تلخُ که بشنوه ممکنه انگیزه پیدا کنه؛ینی موسیقی فقط بهانه اس,همه چیز به خود ِ شخص ربط داره که بهانه که به دستش اومد چه جوری از اون بهانه هه استفاده کنه.مطمئنا اوّل به درون ِ خود ِ فرد برمیگرده و بعد به اون بهانه ای که موسیقی ممکنه بده به دستش.بدون یه پیش زمینه قبلی امکان نداره که چنین اتّفاقی بیفته. پس؛اوّل خودِ فرد,درون ِ خود ِ فرد شرطه و بعد اون موسیقی که میتونه فرد رو تحتِ تاثیر قرار بده .

Back
بالا