- شروع کننده موضوع
e.n
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میاندوآب
- مدال المپیاد
- دو روز مونده به مرحله اول یکم خوندم!!!برا شیمی!
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
گذشته از این بومی گزینی اکثر ما به شهر هایی غیر از شهر خودمون برای تحصیل خواهیم رفت و شاید برای اولین بار به دور از خانواده خواهیم بود.و یه جورایی مستقل بودن رو تمرین میکنیم.با ورود به دانشگاه خیلی چیزا عوض میشه.محیط جدید-دوستان جدیدو..کلا دانشگاه یکم با مدرسه فرق داره1حالا ما تو این محیط جدید چطور عمل خواهیم کرد؟؟؟؟؟؟؟
خیلی پیش میاد که افراد با رفتن به دانشگاه کلا عقایدشون در مورد بعضی چیزها مثلا مذهب یا طرز پوشش یا خیلی چیزای دیگه عوض میشه!!!!!دانش آموزی که همیشه اول وقت نمازش رو میخوند کلا نماز رو میذاره کنار!یا یکی که خیلی نسبت به حجابش حساس بود دیگه براش این چیزا مهم نیستن.و معتقد بودن به این چیزارو هم یه جور عقب موندگی فرض میکنه!!!!این مسائل برا هر دانشجویی ممکنه پیش بیاد.البته عکس این قضیه هم ممکنه.ولی بحث ما افراد نوع اوله!!!!!این تغییر عقاید تا چه حد لازمه؟؟؟؟؟البته من موضوع رو محدود کردم!!!!!اتفاقات زیادی ممکنه بیفته!!!!!ما چه عکس العملی باید داشته باشیم؟؟؟آخه معمولا دیگه پدر و مادر اطلاعات زیادی ندارن از فرزندشون!!!!
البته بازم میگم که برا همه اتفاق نمیفته ها!!ولی باید مواظب بود.چه جوری؟؟؟؟
خیلی پیش میاد که افراد با رفتن به دانشگاه کلا عقایدشون در مورد بعضی چیزها مثلا مذهب یا طرز پوشش یا خیلی چیزای دیگه عوض میشه!!!!!دانش آموزی که همیشه اول وقت نمازش رو میخوند کلا نماز رو میذاره کنار!یا یکی که خیلی نسبت به حجابش حساس بود دیگه براش این چیزا مهم نیستن.و معتقد بودن به این چیزارو هم یه جور عقب موندگی فرض میکنه!!!!این مسائل برا هر دانشجویی ممکنه پیش بیاد.البته عکس این قضیه هم ممکنه.ولی بحث ما افراد نوع اوله!!!!!این تغییر عقاید تا چه حد لازمه؟؟؟؟؟البته من موضوع رو محدود کردم!!!!!اتفاقات زیادی ممکنه بیفته!!!!!ما چه عکس العملی باید داشته باشیم؟؟؟آخه معمولا دیگه پدر و مادر اطلاعات زیادی ندارن از فرزندشون!!!!
البته بازم میگم که برا همه اتفاق نمیفته ها!!ولی باید مواظب بود.چه جوری؟؟؟؟