فک کنم معتبره دیگه. یه سرچ که بکنی تو 100 تا سایت نوشته.به نقل از MeBaR :آقا کسی هَس یه منبعِ معتبر داشته باشه؟!
بی زحمت یکیشو( لینک) میدیبه نقل از N.R :فک کنم معتبره دیگه. یه سرچ که بکنی تو 100 تا سایت نوشته.
اقا اینو جواب بدین خوب! قبلا هم قانون بوده تا اردیبهشت باشه ماها تا اسفند تموم میکردیم یا باید تا اسفند تموم میشده؟به نقل از N.R :دوستای منم گفتن. من باور نکردم. چرا باید تا اردیبهشت طول بکشه؟ منظورم اینکه درسا که هموناست چرا مدت زمان باید زیاد بشه؟
والا چی بگیم؟به نقل از N.R :اقا اینو جواب بدین خوب! قبلا هم قانون بوده تا اردیبهشت باشه ماها تا اسفند تموم میکردیم یا باید تا اسفند تموم میشده؟
قبلا تا اسفند بودهبه نقل از N.R :اقا اینو جواب بدین خوب! قبلا هم قانون بوده تا اردیبهشت باشه ماها تا اسفند تموم میکردیم یا باید تا اسفند تموم میشده؟
نه تا اردیبهشت.حداقل امسال که تا اردیبهشت بود.ولی مدرسه ما زیر بار نرفت.ولی خیلی مدارس دولتی مجبور شدن تا اردیبهشت برن مدرسه.به نقل از N.R :اقا اینو جواب بدین خوب! قبلا هم قانون بوده تا اردیبهشت باشه ماها تا اسفند تموم میکردیم یا باید تا اسفند تموم میشده؟
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از مهسا.ش :نه تا اردیبهشت.حداقل امسال که تا اردیبهشت بود.ولی مدرسه ما زیر بار نرفت.ولی خیلی مدارس دولتی مجبور شدن تا اردیبهشت برن مدرسه.
بله.حداقل 3تا از دبیرستانهای بزرگ دولتی اصفهانو مطمئنم که تا اردیبهشت رفتن.به نقل از Shayan Arian :مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مدرسه های اینجا تا اسفند اومدن جز یکی 2 تا مدرسه که درساشون تموم نشد چند جلسه بعد عیدم اومدن
آره 2 روز تعطیلهبه نقل از @n@$ :منم تو سایت آموزش و پرورش دیدم.نوشته بود که امتحان ترم اول که نداریم. فقط ترم دوم هست بودجه بندیش هم به این قراره که 5 نمره از ترم اول 15 نمره ترم دوم.
درس معارف هم از حالت 1و2 خارج میشه.
تعداد روزای تعطیلی واسه کنکوری ها رو دو روز اعلام کرده بود.
شما اینو بدون که هر تغییری با ی بدبختی همراه بوده!!!به نقل از داماد مسعودی :کتابامونو نمیدن هنوز میگن کسری داره :-\
ازکجا الان بدونیم چقدر بدبخت خواهیم شد؟