تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین.....

به نقل از falcon :
تا حالا دقت کردین هیچ کدوم از پستا تو هیچ انجمنی محتوا نداره؟ :-w
من جدید عضو شدم!
این ماه رمضونی آدم از بیکاری میاد پای نت وگرنه کُلا خیلی سایت از پارسال ک من عضو بودم عوض شده!متاسفانه فقط برای گذروندن وقت خوبه!!!
برا اینکه نگید تاپیکو اشتب نیومدم:تا حالا دقت کردید که تا حالا چقدر گفتید که تا حالا دقت کردید؟!
الان گرفتید چی شد؟ ^-^
فعلا

تا حالا دقت کردید وقتی آدم برنامه های تلویزیونو می بینه بیشتر از هر وقت دیگه ای بیشتر حوصلش سر میره.

تا حالا دقت کردین این معصومیتی که توی آواتارم هست توی خودم نیس؟ انگار نه انگار یه روزی قاتل حرفه ای سایت بودم(تاپیک قتل) ;D (خیلی سعی کردم شبیه خودم بشه ولی نتونستم خوی شرارت رو بهش انتقال بدم)

تا الا دقت کردین هیش کدوم از برنامه ریزی هایی که ادم واسه خودش میریزه اجرا نمیشه

تا حالا دقت کردین وقتی نشستین تو آرایشگاه از قسمتای مختلف سر و گردن دچار خارش میشین؟ بعد چون هیچ کاری ازتون برنمیاد تمرین صبر و تحمل میکنین!(اگه تکراری هم باشه به ذهن خودم خطور کرد)

تا حالا دقت کردین یه سری ها تو سایت یه handsome یا یه eblis می ذارن تنگ اسمشون؟ جریان چیه؟ :-??

تا حالا دقت کردین تا می رین دسشویی همه یادشون میفته یه کاری باهاتون داشتن؟

تا حالا دقت کردین وقتی می رین دسشویی 10نفر می زنگن با شما کار دارن؟ #:-S

به نقل از LEGEND-handsome :
بهه! جریان رو نمیدونی!

جریان خانواده سمپادیاست! ;D

تا حالا دقت کردین چه زود دیر میشه؟ ;D

گلی خنوم به خدا 1000 دفعه این رو گفتن! منم 2 رو گفتم!
آها! پس یه جورایی فامیلیه نه؟ ;D
تا حالا دقت کردین هرچی که بیشتر می گذره تلویریون ایران وضعش بدتر می شه؟ :-<

تا حلا دقت کردین که الان یه کاربر عضو.از فرزانگان6تهران داریم؟!!!!!
:)) ;D
جلل خالق...6....فرزانگان6...

تاحالا دقت کردین تو اینجا که باید دقت کنیم کلا دقت نمیکنیم همش یه چیزای تکراریو می نویسسیم

تاحالا دقت کردین شیراز پل نداره؟ :-? هرچی هست همش زیرگذره :-?? آرزو به دل موندیم از روی یه پل رد شیم 8-^

به نقل از minaaaaa :
تا حالا دقت کردین این معصومیتی که توی آواتارم هست توی خودم نیس؟ انگار نه انگار یه روزی قاتل حرفه ای سایت بودم(تاپیک قتل) ;D (خیلی سعی کردم شبیه خودم بشه ولی نتونستم خوی شرارت رو بهش انتقال بدم)
شما قاتل حرفه ای بودین؟ ;D اعتمـــــــاد به نـــــفس ;D
-------
تا حالا دقت کردین اینجا برا اینکه زیارت کنند(دستشونو به ضریح بزنن)میزنن 500 نفرو شل و کور میکنن؟

تا حالا دقت کردین وقتی تو جیب شلوار قدیمی تون مقادیری پول پیدا میکنید چه ذوقی میکنید؟

تا حالا دقت کردین
که جدیدا هر کسی که عضو میشه همونروز میره یک تاپیکی میزنه که ازش100تاهست؟؟؟!! ~X(

تاحالا دقت کردین
که جدیدا همه خواننده شدن؟؟!
قدیما اهنگ سیاوش بودو اندی و چندنفر دیگه :x!الان خواننده ها :-& :-&

تا حالا دقت کردین شبی که تا ۵:۱۵ صبح خابتون نبرده ساعت ۹ صب یکی زنگ میزنه و شما رو از خواب بیدار میکنه ؟ (:|

تا حالا دقت کردین وقتی فک میکنین یکی پشت در هست که نمیشناسینش و نمیخاین در رو باز کنین میفهمین اون فرد مامانتون هست که کلید رو جا گذاشته؟ :-" :-"

تاحالا دقت كردين وقتي يه كار مهم دارين با يه نفر، دوتاييتون به هم هي زنگ ميزنيد
هي جفتتون اشغال ميخوريد
بعد دوتاتون بيخيال ميشيد ميگيد اون يكي الان زنگ ميزنه
ميبينيد نزد، ميگيد حتما منتظره من بزنم. دوباره ميزنگي، اما اونم اشغاله چون همين فكرو كرده ~X(
و اين داستان ادامه دارد! X_X

و حالا بدتر از اون، خودتو خفه ميكني تا بالاخره مكالمه حاصل ميشه! بعد دقيقا روي جمله ي حساس كه ميرسه تلفن قطع ميشه
صدا قطع و وصل ميشه
آسمون زمين مياد
اخرشم نميشه حرفتو بزني ~X( X_X

تا حالا دقت کردین وقتایی که خیلی خسته و گشنه هستید و از مدرسه میایند همیشه یه غذای بد مزه دارین

تا حالا دقت کردین که می شه به همه چی دقت کرد؟

به نقل از go0o0o0o0o0goliiii :
تا حالا دقت کردین وقتایی که خیلی خسته و گشنه هستید و از مدرسه میایند همیشه یه غذای بد مزه دارین
تا حالا دقت کردی الان ماه رمضونه ولی همه ی بچه ها ظهر که می شه می گن بریم ناهار :-" :-" ;D

به نقل از lady chemist :
تا حلا دقت کردین که الان یه کاربر عضو.از فرزانگان6تهران داریم؟!!!!!
:)) ;D
جلل خالق...6....فرزانگان6...
تا حالا دقت کردین چرا مانتو های فرزانگان 6 رو تو مدرسه ی ما می فروشن؟؟؟؟؟؟ :-?

تا حالادقت کردین خیابانی همیشه سوتی میده؟

Back
بالا