m.f.a کاربر نیمهحرفهای ارسالها 183 امتیاز 822 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر کرمان دانشگاه ایشالا شریف یا تهران 2013/6/3 #1,361 پاسخ : تا حالا دقت کردین... دقت کردین به خاطردقت نکردن سرامتحان کلی نمره ازتون کم میشه مثلا 13+10رومینویسی14
پاسخ : تا حالا دقت کردین... دقت کردین به خاطردقت نکردن سرامتحان کلی نمره ازتون کم میشه مثلا 13+10رومینویسی14
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2013/6/5 #1,362 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین تو این کارتونا که یکی مرده ... بعد معلوم میشه زندست ... همون موقع که می خوان بگن این زندست ... یکی باس بیاد بگه ... انگار هنوز دارم صداشو میشنوم ... انگار الان کنارم وایساده ...
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین تو این کارتونا که یکی مرده ... بعد معلوم میشه زندست ... همون موقع که می خوان بگن این زندست ... یکی باس بیاد بگه ... انگار هنوز دارم صداشو میشنوم ... انگار الان کنارم وایساده ...
zibonesa! کاربر فوقفعال ارسالها 123 امتیاز 432 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد مدال المپیاد :/ دانشگاه شریــــف! :/ 2013/6/6 #1,363 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا به جملات قصار پایین برگه های امتحانیتون دقت کردین؟!!! این بار دقت کنین! درس زندگی میده فجیــــــــــــــــح!!!!!
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا به جملات قصار پایین برگه های امتحانیتون دقت کردین؟!!! این بار دقت کنین! درس زندگی میده فجیــــــــــــــــح!!!!!
prof.m.d کاربر نیمهحرفهای ارسالها 237 امتیاز 1,024 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه فیزیک 2013/6/7 #1,364 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین هیچوقت تو مایکروسافت نمیشه آیکونی با اسم"con"ایجاد کرد؟؟؟؟ خوب از این به بعد دقت کنید!
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین هیچوقت تو مایکروسافت نمیشه آیکونی با اسم"con"ایجاد کرد؟؟؟؟ خوب از این به بعد دقت کنید!
Elnaz1 کاربر فوقحرفهای ارسالها 639 امتیاز 1,355 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شــــــــــــــــــــــیراز دانشگاه شیراز رشته دانشگاه عشق است دامپزشکی... 2013/6/8 #1,365 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین سوپرمن با همه من ها این فرقو داره که لباس زیرشو رو شلوار می پوشه ؟؟
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین سوپرمن با همه من ها این فرقو داره که لباس زیرشو رو شلوار می پوشه ؟؟
morva کاربر فوقفعال ارسالها 100 امتیاز 859 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرکرد مدال المپیاد تمام شد... 2013/6/8 #1,366 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین بعضی از معلما انتقام میگیرن به جای امتحان؟؟
saraxcen کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 138 امتیاز 875 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2013/6/8 #1,367 پاسخ : تا حالا دقت کردین... دوستان یکی به من بگه چرا این رو حذف کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقت کردین بیشتر دخترا پست دختر و پسرا پست پسرا رو لایک می کنن آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایی دقت کردین؟؟؟؟
پاسخ : تا حالا دقت کردین... دوستان یکی به من بگه چرا این رو حذف کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقت کردین بیشتر دخترا پست دختر و پسرا پست پسرا رو لایک می کنن آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایی دقت کردین؟؟؟؟
tezar کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 633 امتیاز 5,345 نام مرکز سمپاد فرزانگان6 سابق شهر تهران دانشگاه امـیـرکبیر رشته دانشگاه مهندسی بـرق 2013/6/8 #1,368 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین مدل نوشتن..نوع نگارش..آواتار.و حتی بانگ در سمپادیا مثه موجه ک با چند نفر درست میشه با تعداد بسیاری دنبال؟ ی مدت غمگین مد میشه..ی مدت بولد..ی مدت رنگی پنگی.........
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین مدل نوشتن..نوع نگارش..آواتار.و حتی بانگ در سمپادیا مثه موجه ک با چند نفر درست میشه با تعداد بسیاری دنبال؟ ی مدت غمگین مد میشه..ی مدت بولد..ی مدت رنگی پنگی.........
1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 2013/6/12 #1,369 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین ؟! وقتی دیرت میشه ، همه عــالم و آدم دست به دست ِ هم میدن که بیشتر دیرت شـه ! :د
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین ؟! وقتی دیرت میشه ، همه عــالم و آدم دست به دست ِ هم میدن که بیشتر دیرت شـه ! :د
آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,640 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان 2013/6/13 #1,370 پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین هر وقت خواب بد میبینین تا آخرش رو میبینین بعد بیدار میشین... ولی هر وقت خواب خوب میبینین جای شیرینش از خواب بیدار میشین
پاسخ : تا حالا دقت کردین... تا حالا دقت کردین هر وقت خواب بد میبینین تا آخرش رو میبینین بعد بیدار میشین... ولی هر وقت خواب خوب میبینین جای شیرینش از خواب بیدار میشین