تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین.....

تا حالا دقت کردید وقتی 1 کاره ضروری با کسی داری اس ها دلیور نمیشن !؟ و وقتی 1 چیز چرت میگی همون موقع دلیور میشه !؟ :-w ;D

تا حالا دقت کردین چرا CD هارو گرد میسازن؟!
یا چرا ما کفش رو پامون میکنیم؟؟
یا چرا شب تاریکه؟
یا چرا ماشین رو با " م " مینویسن؟!
تا حالا دقت کردید من چرا اینقد تو این پست، بامزه شدم؟؟؟؟ ;D :))

تا حالا دقت کردین موقعی که میخواستن فرهنگ مردم تغییر بدن مردم نمیخواستن انقلاب شد،حالا فرهنگ مردم داره تغییر میکنه نمیخوان...تا ببینیم چی میشه!

تا حالا دقت کردین وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم میشه،ما به جای عوض کردنش ،فقط فشار وارده به دکمه هارو بیشتر میکنیم؟؟

تا حالا دقت کردین هرکی از بی معرفتی بیشتر میناله،خودش بی معرفت تره؟

تا حالا دقت کردین چرا همه وقتی پای احساس وسط میاد بی منطق میشن؟

تا حالا دقت کردین چه پررو شدن ملت؟

تا حالا دقت کردین این آدمایی که عقب موندگی ذهنی دارن(اسم بیماریش یادم نی) و همشون شبیه همن چه نگاه دوست داشتنی دارن :) چه قلب پاکی دارن :) چقد چهرشون معصومه و هیچ وقت بزرگ نمیشن >:D<

تا حالا دقت کردین وقتی فکر میکنین یه پست چرت دادین بهتون ده بیستا لایک میدن؟؟!! ;D

تا حالا دقت کردین هر مدیرکلی که پست میده حداقل 10 تا + میگیره! :|

تا حالا دقت کردین؟بعضی هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را دارند مثل : بابا، مامان، پدربزرگ...
:( :(

تاحالا دقت كردين هركاري كه حال ميده حرومه؟؟ ;D
بابا اين چه وضعشه؟؟

تاحالا دقت كردين توي زندگي روزمرمون، روزانه چندتا گناه انجام ميديم؟؟؟ #-o

تا حالا دقت کردید که با این که هیچ جا به شکل رسمی جنیسیت پلنگ صورتی ذکر نشده هممون تو نگاه اول مطمئنیم که یه موجود مذکره ، در حالی که از سر تا پاش "صورتی"ه!!!!
و مهم تر از اون:تا حالا دقت کردید که همه ی شخصیت های کارتون های مشهور کمدی مثل "پت و مت" ، تام و جری"، "پلنگ صورتی" , shaun the ship , ..... مذکر هستن! در حالی که فک میکنم خیلی بهتر میشد jerry مونث بود.فقط کافی بود اسم کاتون رو به یه چیزی تو مایه های "تام و جسی"تغییر بدن!!!!باور کنین حتا اگه یه لحظه به این قضیه فک میکردن،ی امکان نداشت جـنس‍‌‍یت جری رو مذکر قرار بدن.

پ.ن:یه تفکر خاصی پشت این حرفم بود که شاید به خیلیا زیاد حال نده.شاید بعضیا لفظ "تصادف" رو بیشتر بپسندن.بعضیا هم جوش بیارن و بگن افراطه.ولی میخواید باور کنین یا نه عین حقیقته!

پ.پ.ن:دیدید گفتم ;D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا حالا دقت کردین هر چیزی غیر بهداشتی تر باشه خوشمزه تره؟ 8-^

تا حالا دقت کردین با اینکه سوسک حموم یک مشکل بزرگه ولی تا حالا هیچ راهی برای از بین بردن کاملشون پیدا نشد :-?

تا حالا دقت کردین حرف حجاب و اینا که میشه مردا یادشون میوفته که قدرت اعمال نظر دارن! :-"

تا حالا دقت کردی تو همه فیلمای ایرانی همه ی دخترهای خوب چادرین!

تا حالا دقت کردین من چه قدر خوبن؟ ;D ;D

تا حالا دقت کردین خش خش برگ های پائیزی زیر پاهاتون چه حسی بهتون میده ؟؟؟؟ :-? :-? :-?

تا حالا دقت کردید بعضیا میرن تو تاپیک های بحث به همه از دم منفی میدن و خودشون یه پست هم نمیذارن!!!!یکی نیست بگه آخه بنده خدا اگه نظر خاصی نداری و بی طرفی واسه چی میای به همه منفی میدی.اگه نظر خاصی داری ولی نمیخوای نظرت رو بگی واسه چی نظر مخالفت رو تو تک تک پست ها اعلام میکنی....والا!

پ.ن:راستی یه ایده ی بی ربط که الان به ذهنم رسید.امکانش هست یکی دو سه تا اکانت بسازه با یکیش فعالیت کنه با اونا لایک بزنه خودش رو ;D

پ.پ.ن:دوستان توضیح دادن.مثل اینکه به این راحتیا هم امکانش نیست !!!گویا اصن به زحمتش هم نمی ارزه ! من که باور کردم.شمام باور کنید :))

تا حالا دقت کردین classمخفف چیه؟؟؟؟؟come late and start sleeping :))

تا حالا دقت کردین تو یه تاپیکی یه عکس باحال می ذارن یا مثلا یه شعر یا داستان احساسی می ذارن دخترا از دم برای ابراز احساسشون می گن:آخی!چه قشنگ بود یا یه چیز این حوالی!ولی اون آخی رو همشون باهاس بگن

خود بنده هم قبلنا از این قائده مستثنی نبودما! ;D

تا حالا دقت کردین ، Spider Camِ ورزشگاه آزادی نقش دسته بیل رو داره :-"

از نود دقیقه ی بازی ، سی ثانیه ازش استفاده میشه اونم آخر نیمه ی اول که بازیکن ها دارن میرن تو رختکن ;D

Back
بالا