تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین...

تا به حال دقت كردين كه وقتي موهاتونو واسه خودتون درست ميكنين قشنگ ميشه ولي وقتي براي مهموني رفتن درست ميكنين بدترين حالت مو به دست مياد!

تا حالا دقت کردید دستامونو با آب گرم بشوریم چه لذتی داره؟ 8-}

تاحالا دقت كردين زندگي دست خودمون نيست و همه چي داره به سمتي ميره كه هميشه ازش ترس داشتيم ؟؟؟ :-w :-<
تا حالا دقت كردين بعضيا چقد عشوه خركي ميان ؟؟ احساس بامزگي ميكنن؟ ^-^ :-& :-"

* تا حالا دقت كردین همین كه هنذفری رو میذاری تو گوشِت ملت سوال كردنشون میگیره؟

* تا حالا دقت كردین هر موقع میریم لباس بخریم دقیقا اون لباسی رو كه پسندیدیم خود فروشنده چند رنگشو برداشته چون جنسش عالیه؟

تا حالا دقت كردين همون روزي كه نتونستين درس بخونين معلم اول شما رو صدا مي زنه

تا حالا دقت کردین اینایی که در خواست بن دادن همشون 24 ساعته تو FB آنلاینن...
:-"

تا حالا دقت کردین لایکایی ک معلوم نیست از کجاست(یعنی توی پستای اخیرت نیست ک بفهمی کی ب کدوم پست لایک داده)چقدر لذت بخشن؟! :-" :-"اینک فکر کنی همینجور الکی داره میره بالا امتیازت ;D :-"

تاحالا دقت كردين فكر مي كنين بعضي از اتفاقا تكرار مي شن
تاحالا دقت كردين هر وقت درس مي خونين معلم ازتون نمي پرسه ولي تا يه روزي درس نمي خونين مياد و اول شما رو صدا مي زنه

تا حالا دقت کردید سر امتحانای مهم یه آهنگ چرت میاد تو ذهنتون و دیگه بیرون نمیره!

تا حالا دقت کردین وقتی یه استکان چایی میریزی رو فرش و میای جمعش میکنی میشه اندازه ی یه فلاسک چایی ؟ :| :-"

تا حالا دقت کردین سرصف مدرسه هیچکی به حرف معاون ومدیر مدرسه گوش نمیده ;D

تا حالا دقت کردین ی کاریو که اصلا میلی به انجام دادنش ندارین وقتی میگن ممنوعه تو مدرسه انجامش جذب اون کار میشید؟؟

تا حالا دقت کردین تا الان 20 نفر به بهانه اینکه کپی پیست نکنید و تو یه صفحه پست ندید پست دادن
خیلی شیک...

تا حالا دقت کردین لوگوی قلم چی عوض شده؟! :-?

تا حالا دقت کردین که نمودار آمار فعالیت بقیه ی صعود و نزول عین آدم داره ولی نمودار فعالیت من عین ساختمونای تهران کوچیک بزرگن؟؟؟؟.... :-\ 8-}

تا حالا دقت کردین بیش از 50 درصد افرادی که توی پاکدست سمپادیا تولدت مبارک ویس میدن همش میگن "نمی دونم دقیقا الآن چی باید بگم" یا "من کاملا اتفاقی با سمپادیا آشنا شدم" یا " من کلی خاطره با سمپادیا دارم" ولی هیچ وقت توضیح بیشتری نمی دهند .

تا حالا دقت كردين تو كتاب زبان فارسى (3) يكى از گزينه هاى ويرايش فنى متن اينه:

" كاربرد ((ى)) ميانجى بزرگ به جاى ((ء)) هنگامى كه مضاف به مصوت (( ِ )) ختم مى شود. مدرسهء بزرگ ----> مدرسه ى بزرگ"

ولى از بين كتاباى درسى فقط تو كتاب زبان فارسى و ادبيات فارسى اين قانون رعايت شده!! :-?

حتى روى جلد كتاب هم نوشته : " شاخهء نظرى به استثناى (!) رشتهء ادبيّات و علوم انسانى"

بريم يغه ويرايشگرو بگيريم! :>

تا حالا دقت کردبن وقتی اعصاب نداری همه میرن رو اعصابت ~X(

تا حالا دقت کردین میاین درس بخونین (واسه امتحان خرداد اینا مثلا) میگین:
خب 1 روز وقت دارم 10 تا درس ... هر درس 1و نیم ساعت خوبه...
10 ساعت وقت دارم هر درس 1 ساعت...
...
و همینجوری ادامه پیدا میکنه تا...
10 دقیقه وقت دارم هر دقیقه 1 درس!!!
...
دیدی هر وقت با تمام وجود درس میخونی امتحان رو گند میزنی و هر وقت یه دوره ی کوچولو میکنی نمره کامل که سهله... نمره امتیازی هم میگیری؟
...
دیدی هر وقت تقلب میکنی نمرت نسبت به وقتی که خودت مینویسی کمتر میشه؟ نه؟ ولش کن ... لذت هیچ چیزی مث این نیس که تقلب کنی و کسی هم نفهمه ... آدم احساس پیروزی میکنه ;D

;Dتا حالا دقت كردين وقتي منتظر يه اس يا يه تماسي كه به خودت ثابت كني كسي بفكرت هس روزها از كسي خبري نيس اما وقتي خودتو قانع ميكني كه بيخيال بقيه انقد ادم اس ميدن كه وقت نميكني ج بدي :))
دقت كردين وقتي گشنه اي هيشكي نيس ناهار مهمونت كنه :-"
دقت كردين به هركي ميگي دوستاي نتيمو دوست دارم شروع ميكنه به نصيحت :-??
دقت كردين وقتي ميخواي بدرسي و كلي برنامه ريختي برا درسيدن ميگن امتحان لغو شد :-?
دقت كردين وقتي دوستتون ميزنگه كلي حرف برا زدن دارين ;))
دقت كردم روز تولدم كسي يادش نبود :(

Back
بالا