تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین...

تا حالا دقت کردید وقتی دارید آهتگ گوش میدی و نویز میوفته رو اسپیکر صدا کوبنده تر میشه ؟! 8-^

تا حالا دقت کردین که استفاده از عینک ، هندزفری ، و تل با هم چقدر سخته؟!
یه روزه دارم سر و کله می زنم اول کدوم رو بذارم رو گوشام!

تا حالا دقت کردین اگه یکی جلوتون از شما تعریف کنه (یا از کاری که شما انجام دادین) حتما پشت سرتون(یا تو دلش) میگه بدین(یا چه قدر کارش افتضاح بود) و اما اگه جلوتون بگه بدین(مثلا بگه کارتون قشنگ نیس) حتما پشت سرتون(یا تو دلش) میگه خوبین!!
[اگه کسی فهمید منظورم چیه! ;D]

تاحالا دقت کردین تو همه ی فیلما سربازا آخر خدمتشونه؟؟؟!!!یا وختی مریض به هوش میاد میپرسه من کجام؟؟؟!!! :-?

بچه ها تا حالا دقت کردین که وقتی یه کسی روتوی عکس بهتون نشون میدن اگه بگی وای چقدخوشگله وطرف از اونی که توی عکس خوشش بیاد میگه:کجاشودیدی تازه اینجابدافتاده اگه باهاش چپ باشه میگه:نبابا زشته فقط خوش عکس اگه بگی اه اینکه خیلی زشته دوباره حالت اول باشه میگه:نه خوب نگاه کن تواین عکسش بدافتاده وحالت دوم میگه: من که قبل بهت گفته بودم!!!!!!!!

وقتی که میخواین برین جایی که هیچ کس شمارونبینه دقیقاهمون روزفک وفامیا ودوست واشتا وخلاصه هرکسی که میتونه به یه طریقی شماروبشناسه اونجاست :))

دقت کردین آدم وقتی همه سوالای امتحانو بلده،
یه احساس دستپاچگی و هول شدن بهش دست میده ؟
اصن دستخط آدم از نستعلیق به میخی سومری تغییر حالت میده !
آدم دوست داره مثل قارچ خور از روی سوالا بپره
و سریع پاسخنامه رو ببره بکوبه تو صورت مراقب !
حالا هیبت نفر اول بلند شدن و برگه رو تحویل دادن بماند

دقت کردین وقتی یه چیزی تودستتونه که نمیتونین رهاش کنین همه جای بدنتون یه دفعه شروع به خارش میکنه؟ ;D

تا حالا دقت کردین هر موقع یه متن طولانی برا سایت مینویسین صد در صد تضمینی اون internal error میاد
تا حالا دقت کردین اگه همون متن طولانی رو قبل ارسال کپی کنین عمرن errorfبده اما اگه کپیش نکنی عمرن error نده.....

تا حالا دقت کردین هر موقه می گین خر همه بر می گردن؟

یا تا حالا دقت کردین هر موقه بلند حرف می زننین هیچ کس توجه نمی کنه ولی وقتی اروم حرف می زنین همه گوش وایمیسن؟

تا حالا دقت کردین ما الان دوتا رئیس جمهور داریم
این هیچ ربطی نداره ها اما کلا این که می گن این یارو امیر محمده تو عمو پورنگ علامه حلی بوده بعدا رفته انسانی خونده راسته؟؟؟؟؟

دقت کردین ساندویچ (کلا هر غذایی) رستورانای کر و کثیف هم خوشمزه تره هم بیشتر میچسبه تا رستورانای با کلاس؟!

تا حالا دقت كردين كه وقتي ميرين نون سنگك ميخرين ميخواين سنگ هاش رو جدا كنيد وقتي يكي رو ميزنيد
اون نميوفته و يكي ديگه ميوفته به جاش [nb]البته شانس بياريد يكي ديگه بيوفته
اكثرا كه هيچكدوم نميوفتن [/nb]

تا جالا دقت کردین موقع دعوا هیچی به ذهنتون نمیاد که طرف مقابل رو کنف کنین اما یه ساعت بعد که بهش فکر میکنین 100 جور جمله و تیکه به ذهنتون میرسه ~X(

تا حالا دقت کردین ، میشینیم کلی با کامپیوتر کار میکنیم و اینا ، بعد که با خیال ِ راحت کامپیوتر ـو خاموش کردیم، تازه یادمون میوفته کارای اصلی ـمون رو . :-L

بچه ها تاپیک بازه اما کپی پیست مطلقا ممنوعه ، همــــــه ی پستاتون رو من دونه دونه میخونم و اگه کپی پیست باشه همون لحظه و بدون اخطار حذف میشه، پس لطفا لطفا لطفا رعایت کنین مرسی.

دقت کردین اگه یه قفل باشه و چندتا کلید و شما ندونید که کلیدِ قفل کودوم ـه؛
معمولاً آخرین‌کلیدی که امتحان می‌کنید همون کلیدِ قفل ـه؟!
دِ آخه لامصّب می‌مُردی همون اوّل‌کار این‌یکی رو امتحان کنی؟ :‌|

تا حالا دقت کردین وقتی حوصله ندارین همه بهتون گیر میدن و میرن رو اعصابتون :|

Back
بالا