کتاب دوم: درخت زیبای من

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : کتاب‌خوانی گروهی: درخت زیبای من

به نقل از Manfred :
اونقد تعریف کردین هوس کردم کتابو بخرم ولی وقتی دقت کردم دیدم از 11 نفری که کتابو خوندن 10 نفرشون دخترن! #-o فک کنم کلا کتاب دخترونه ای باشه...

حتما بخونش!
دخترونه یا پسرونه نیست. فقط انسانیه!
از الآن دارم میبینمت که کتابو تموم کردی داری اشک میریزی!

به نقل از گلی :
اممم....به نظرتون کتاب دخترونه پسرونه داره آیا؟ :-?
بعدم شخصیت اول داستان پسره!
اتفاقا کتاب بیشتر از هر چیزی میتونه دخترونه پسرونه داشته باشه(البته صرف نظر از کتابای علمی). بعضی کتابا اصلا واسه یه جنس خاص نوشته شدن! به نظر من رنگ و لباس و عطر و ...رو با یکم اغراق میشه میشه بین دو جنس مشترک استفاده کرد. چون ظاهرین ولی کتاب مستقیم میزنه به ریشه. با روحیات سر و کار داره. ضمنا همین هم که شخصیت داستان پسره میتونه دخترونه ترش هم بکنه ;D

به نقل از Samaneh.Z :
کتاب فوق العاده ست ;D ژانرش حتی عشقیم نیست که بگی احساسیه و این حرفا ، پس دخترونه ست ! ژانرش یه ذره اجتماعی هست ، امتحان کن پشیمون نمیشی :-"
این که ده نفر از یازده تا دخترن ، دلیلش اینه که اونایی که کلا تو مطالعه گروهی شرکت کردن بیشتر دخترن ، نه فقط واسه این کتاب و اینا ...
عشقی هم بود میتونس پسرونه باشه. من خودم کلی کتاب عاشقانه خوندم! منظورم از دخترونه بودنش این نبود...

به نقل از anahid_30s :
حتما بخونش!
دخترونه یا پسرونه نیست. فقط انسانیه!
از الآن دارم میبینمت که کتابو تموم کردی داری اشک میریزی!
به حرف شما که عمرن گوش بدم. شما واقعا میخواستین شخصیت داستانو بغل کنین؟! بابا ایول
ولی مشخصه که در عین با احساس بودن با استداد هم هستین. متن خوبی نوشتین.

به نقل از Manfred :
اتفاقا کتاب بیشتر از هر چیزی میتونه دخترونه پسرونه داشته باشه(البته صرف نظر از کتابای علمی). بعضی کتابا اصلا واسه یه جنس خاص نوشته شدن! به نظر من رنگ و لباس و عطر و ...رو با یکم اغراق میشه میشه بین دو جنس مشترک استفاده کرد. چون ظاهرین ولی کتاب مستقیم میزنه به ریشه. با روحیات سر و کار داره. ضمنا همین هم که شخصیت داستان پسره میتونه دخترونه ترش هم بکنه ;D
باور کن شخصیت اصلی 5-6 سالشه! انگ نزنین به مردم!

به نقل از Manfred :
کتاب دخترونه پسرونه نداره اصلا....به خود "آدم"ربط داره...!
آقا اصن از بحث خارج شدیم
کلا این کتاب اجتماعیه همه جور آدمیم با هر سنی می تونه بخونه!
معمولا هم کتابایی که اینجا انتخاب می کنن سعی می کنن طوری باشه که همه بتونن بخوننش!

کتاب دخترونه پسرونه نداره !
ولی کتابی هست که دخترا بیشاتر دوست دارم مثه مودب پور !

ِیعنی تاپیکو نامرئی قفل کردی سیاوش ;D اما الان از دوستمونم میخوام که کتابو بخونه، بیاد نظرشون بگه حتما ، فوقش دخترونه ست اما 4ساعت که بیشتر نمیشه خوندنش ! :-" فک کن چهار ساعت دوتا فیلم سینمایی دیدی :-"

به نقل از Captain. Pisko :
درختش خیلی باحال بود! اولش فکر می کردم چیزی حالیشه ;D بعد دیدم اونم چون نهاله هنوز فکرش بچست!
هیچی بارش نبود درخته
درختش مثه خودش زودرس نبود :-"
منم فکر میکردم یه چیزی حالیشه واقعا ! :-" اما کلا خوشم نمیومد زه زه هر چی میگفت درخته هم تایید میکرد ! در اصل درخته جز مرحم درد زه زه کاره ای نبود که بخواد زود رس م باشه :-"
به نقل از Billy the kid :
اون قسمتی که شیشه توی پای زه زه میره رو بیشتر از همه دوس داشتم.....
تیکه ی بعدش که گلوریا کمکش کرد ، من داشتم عاشق گلوریا میشدم ;D

همه ی فرزانگان یکی های تهران معلمشون گفته برن بخونن اینو نه ؟ ;D

بعد دوستان نمیخواید همگی درمورد یه چیزی نظر بدیم ؟!
مثلا درمورد ایده شون برای این طرح روی جلد ؟ :-" خیلی طرح جلدای جذاب تریم بود به نظرم :دی

به نقل از Samaneh.Z :
تیکه ی بعدش که گلوریا کمکش کرد ، من داشتم عاشق گلوریا میشدم ;D

مثلا درمورد ایده شون برای این طرح روی جلد ؟ :-" خیلی طرح جلدای جذاب تریم بود به نظرم :دی

من حالم از طرح روی جلدش به هم خورد!
اصلا نمیتونم توصیفش کنم!

اما آره واقعا، خیلی چیزای جذابتری هم میشد باشه که یه جورایی از یه تیکه از داستان الهام گرفته باشه.

----------------
منم از اون تیکه و گلوریا خیلی خوشم اومد.

یه چیزی یکی از بچه ها گفته بود که با اسم هاش مشکل داشته؛ منم دقیقا همینطوری بودم. آخرش هم نفهمیدم ژاندیرا بالاخره کی بود!
یکی دیگه هم گفته بود فکر میکرده واقعا میرن باغ وحش؛ بازم دقیقا چنین مشکلی داشتم. تا 20-30 صفحه از کتاب، نمیتونستم درست بفهمم واقعین اینا یا نه و این که اصلا چی به چیه؛ اما بعدش که گرفتم چی بوده خیلی حال کردم!

اتفاقا منم به طرح روی جلدش خیلی فکر کردم :-?

تنها عکسی که از کل کتاب باهاش حال کردم اون قسمت آخر بود که پشت به صحنه نشسته بود پسره

رنگش اصن با خود کتاب نمی خوند

کتاب آدمو به فکر فرو می برد شاید رنگ آبی که آدمو فکری می کنه خوب بود

یا شاید سفید ! که پیش زمینه ی ذهنی به خواننده نده و ذهنشو هم سفید کنه

نمی دونم چرا آدمک روی جلد اینقدر زشت بود

تا دور روز به خاطر جلدش دلم نمی خواست بازش کنم اصن کتابو

می تونست یه پسر کوچولو که درد تو چهرشه ولی لبخند می زنه رو بکشه و نشون بده که داره فکر میکنه (چون زه زه خیلی فکر می کرد)

یه طرح بود خودم زدم براش ولی اسکنرم پکیده نمی تونم بذارم ;D

اینجوری بود که زه زه سر یه خیابون وایساده و یه درخت کوچولو کنارشه و یه جاده جلوشه که تهش یه ماشین داره تو جاده حرکت می کنه (ماشین پرتغالیه این)

این نشون می ده زه زه حسرت رسیدن به اون ماشینو می خوره ولی یه همدرد کوچولو کنارشه هنوز (درختش)

کلا طرح جلدش مزخرف بود ;D

من اول رفتم کتابو خوندم بعد اومدم این جا یه نگاهی به پستای بچه ها انداختم، دیدم خیلی با اون چیزی که من از کتاب فهمیدم متفاوت بوده! دوباره کتابو خوندم ولی نمیدونم چرا بازم خوشم نیومد! از بین پست ها هم نظر ستاره رو بیشتر از همه دوست داشتم .
الان بیشتر پست ها داشتن احساسات زه زه رو رو توصیف می کردن، و این که کتاب چه بار احساسی خوبی داشته و ... خوب تا اینجا قبول ولی دیگه چی؟
به نظر من کتاب بدی نبود و شخصا تا حدودی تحت تاثیر شخصیت اصلیش قرار گرفتم ولی در عین تاثیر گذاری به نظرم کتاب خیلی خیلی ساده و بدون حاشیه بود و جایی برای نقد کردن نداشت! الان کل چیزی که من از کتاب فهمیدم اینا بود: داستان یه پسر بچه شیطون که بزرگتر از سنش حرف میزد و فکر میکرد و در عین فقر و بد رفتاری بیشتر اطرافیانش داشت از زندگیش لذت میبرد، یه پرتغالی هم بود که شخصیت سفید داستان بود و سعی داشت کمبود محبت زه زه رو جبران کنه! همین!

* پ.ن: خیلی دلم می خواست متن اصلی اون تصنیف هاییو که زه زه میخوند داشته باشم! اصن شعرو که ترجمه میکنن قشنگیش از بین میره! کاش میشد در کنار ترجمه کردن شعرا متن اصلیو هم آخر کتاب میاوردن!
* لطفا اگه میشه دفه بعدی یه کتاب متفاوت تر انتخاب کنید، کلا از ژانر داستانی بیاین بیرون!

این کتاب فوق العادست! بی نظیره... :x
تا بحال بیشتر از ده بار خوندمش هر بارم تو فصل مانگاراتیبا اشکم در میاد!
شخصیت زه زه با آدم صحبت میکنه، آدم با حرفاش میخنده با غصه هاش گریه می کنه.
واقعا راسته که میگن قشنگترین کتابیه که در توصیف کودکی نوشته شده. >:D<

پاسخ : کتاب‌خوانی گروهی | کتاب دوم: درخت زیبای من

بررسی این کتاب هم تموم شد!

بریم سر کتاب سوم.

مرسی از همه که شرکت می‌کنن توی طرح!‌ :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا