• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دروغ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دروغگویی

هه!! دروغ ؟
دروغ زندگی منو عوض کرد...نمیدونم شایدم پنهون کاری بود...
دروغ نگین...هیچوقت هیچوقت...حتی اگه به ضررتون هم بود دروغ نگین

به راحتی اب خوردن وایمیسیم تو روی هم دیگه و دروغ میگیم واسه بی ارزش ترین چیزها
و همین موضوع باعث بحران اخلاقی (واژه ی مناسب تری پیدا نکردم) امروز جامعمونه
به دروغگویی عادت کردیم ترک عادت هم موجب مرض است
وقتی یه معتاد به ماده ای مثل تریاک اعتیاد پیدا میکنه (عادت میکنه) واسه ترک دادنش به مرور دوز مصرفش رو پایین میارن
تنها راه واسه ترک دروغ اینه که دوز مصرفمون رو به مرور کاهش بدیم و موقع دروغ گفتن با کسی که داریم بهش دورغ میگیم همزاد پنداری کنیم
البته همه ی اینایی که گفتم تو حرف راحته عمل کردن بهش سخته!

به نظرمن توی دنیای مابعضی وقتاادم نمیتونه حقیقت روبگه چون ممکنه ضربه ببینه هم خودش هم اطرافیانش بعضی مسایل ادم روواداربه دروغ گویی میکنه.

بنظر خودم بعضی وقتا دروغ کارسازه اونم شدیدا

هر کس بگه تا حالا دروغ نگفته دروغگوئه
همه ی ما دروغ گفتیم؛ اگر پا بده، بازم میگیم ;D

علاج ریا این است که انسان ریا کند اما برای دوست، رئیس و یا مقام بالاتر نه بلکه برای خدا ریا کند. عاقل کسی است که برای بالاترین مقام ریا کند و بالاترین موجود خداست.
آیت الله بهجت (ره)
ﺑﮕﻤﺎ ﺭﯾﺎ ﻫﻢ ﻧﻮﻋﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻮﯾﯽ ﻫﺴﺖ

دروغ داریم تا دروغ! بعضی دروغا خیلی کوچیکو بی ارزشن که اصن به چش نمی ان مثلا خودم وقتی بچه بودم اگه نمرهام بد میشدم به مامانم میگفتم برگه هامونو ندادن الان بش فک میکنم خندم میگیره اما خب بعضی دروغا خیلی داغونا اگه واقعت رو بشه از درون داغونت میکننو همچین درست حالتو میگیرین که از ایناش متنفرم بعضیام این قد ضاین که هنوز از دهنه طرف در نیومده میفهمی که چرت میگه!

من خودم یه بار یه کار اشتباهی کردم و مامانم فهمید ولی اگه راستشو می گفتم اوضاع خیلی داغون میشد منم دروغ گفتم (دروغشم گفتم تا چند مدت لپ تاپمو از گرفت راستشو بگفتم چی میشد)ولی خدایی بعدش اینقد عذاب وجدان گرفتم هنوزم عذاب وجدانشو دارم از اون موقع به بعد به خودم قول دادم دروغ نگم .......به نظر من دروغ دروغه و همه مدلش بده باید سعی کنیم وقتی راست چیزی رو نمی تونیم بگیم ت جایی که میشه اصلا ازش حرف نزنیم تا نخوایم دروغ بگیم...........

من تمام تلاشمو میکنم که دروغ نگم و99درصد اوقات هم نمیگم.(اون 1درصد بعضی وقتا لازمه)
به شدت از دروغ گفتن بدم میاد.
اگه کسی بهم دروغ بگه شاید اگه اولین بارش باشه ببخشم ولی محاله اگه دروغ گفتنشو چند بار تکرار کنه ببخشم.

من سعی می کنم دروغ نگم،تاحالاهم خ کم دروغ گفتم،از دروغ شدیدن متنفرم،بضی وقتا که دروغ میشنوم ولی خودمو میزنم به اون راه،انتظار دارم طرفم بفهمه که عمدن این کارو می کنم،نه اینکه فک کنه احمقم نفهمیدم!
دروغایی که میشنوم هیچ وقت یادم نمیره!شایدم خ هارو به خاطر دروغ گفتن نبخشم!

Back
بالا