به نقل از sara mathers :من کلا فیلم ترسناک دوس دارم ببینم ولی اگه قشنگ و سطح بالا باشه نه مثل این فیلم های چندش آور الکی که موضوع هم ندارن. B-)
احتمالن منظور ایشون فیلمایی مث rec و.... هستشبه نقل از sara mathers :من کلا فیلم ترسناک دوس دارم ببینم ولی اگه قشنگ و سطح بالا باشه نه مثل این فیلم های چندش آور الکی که موضوع هم ندارن. B-)
آره بنظرمن هورر و میستری باید کنار هم باشن!به نقل از Black Death :خدای فیلمای ترسناک فیلمایین که در عین حال که ژان horror دارن به غلظت بالایی هم mystery داشته باشن.
ینی اسانس ترسناک بودن فیلم ابنه که ناشناختگی داشته باشه توش....
بعضآ فیلمای هستن که فقط ژانر میستری دارن اما بازم آدم میترسه بعد از دیدنشون... اینجور فیلما معمولآ چندش بازیشون کمه و اگر هم داشته باشن همین فضای رمزآلود فیلم جلوی بی میلی مخاطب رو میگیره.
نمونه ی نوع اول the woman in black با بازی دنیل ردکلیف هستش که خیلی فیلم سالاریه و توصیه میکنم حتمآ نگاه کنید
اما نمونه ی اونایی که چندش دارن ولی بازم باحالن دو سه تا فیلم اول سری اره هستن که هنوز هویت قاتل معلوم نشده...
این فاکتور باعث جذب مخاطب به فیلم میشه و معمولآ نقطه ی پیک موفقیت این فیلم ها زمانیه کهقاتل معرفی میشه و بعد از اون محبوبیت فیلم سیر نزولی پیدا میکنه و کارگردان عاقل کار رو همونجا تموم میکنه
اما اره ادامه داد و به حدی کیفیت کار افت کرد که برای فیلم ششم (شایدم 7) مجبور شد چستر بنینگتون خواننده ی لینکین پارک رو بیارن تا محبوبیت کار برگرده که مطمینآ این اتفاق نیافتاد
به نقل از نسترنّگار :بهترين و اصيل ترين فيلم ترسناكى كه ميشه براى شروع ديد، a nightmare on Elm street ـه، اونى كه سال ١٩٨٤ پخش شد، نسخه بازبينى نشده.
شرط ميبندم هيچ كدومتون جرئت ندارين فيلماى با درجه بندى سنى nc-17 رو تا ته ببينين!
ینی انقد ترسناک بوده که not rated شده بوده؟ :-sبه نقل از نسترنّگار :كابوس در خيابان الم اولين بار سال ١٩٨٤ پخش شد، با يك ايده عالى و همچنان يكى از كلاسيك هاى فيلم ترسناك حساب ميشه. ( چندين و چند تا نسخه اش رو بعداً ساختن). درباره يه مرده كه چند تا دختر و پسر نوجوون رو توى خواب ميكشه . رده بندى كه بحثش طولانيه ولى به طور كلى بالاترين درجه بندى سنى not rated ـه يا X rated در حقيقت بود تا زمانى كه به دلايلى MPAA رده بندى NC-17 و UR رو جايگزينش كرد. NC-17 يعنى no children under 17 ( به اين معنى كه حتى ١٧ ساله ها هم نميتونن با يك نفر بزرگ تر اين فيلم رو ببينن! UR هم يعنى درجه بندى نشده. بعد از اينا R ـه يعنى زير ١٧ سال با بزرگ تر
چيزى به اسم +١٧ نداريم
چیزی نیست که نشه با خانواده دید... فقط احتمال این وجود داره که به عقل آدم شک کننبه نقل از جنا :این women in the black رو میخاستم ببینم!یکی بگه چجوریاس شاید با خانواده دیدیم
نه نه منظورم این بود چقد ترسناکه!به نقل از Black Death :چیزی نیست که نشه با خانواده دید... فقط احتمال این وجود داره که به عقل آدم شک کنن
از لحاظ ترسناک بودن در درجه بندیِ " سالار " قرار میگیرهبه نقل از جنا :نه نه منظورم این بود چقد ترسناکه!
بعضی فیلما (مث مقصد نهایی و اره) اسمشون ترسناکه ورده بندیشونم R هستش ولی در واقع ترسناک نیستن!
میخاستم بدونم این چجوریه
5شو چرا میگی؟4 شو بگو اصن مسخره بازی بودبه نقل از فاتمــــــه(س) :من نمیفهمم چطور مقصد نهایی فیلم ترسناک حساب میشه این ۵ـِش که دیگه افتضاح بود! [-(
بعضی فیلما هستن که یه کم ترسناکن ولی خیـــــــــــــــــــــلی قشنگن مثلاً کنستانتین! ینی فقط نمیترسونن٬ ماجرای خیلی جالبی دارن! من اینجور فیلما رو ترجیح میدم