• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فاجعه ای به نام نمک !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Kinder
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فاجعه ای به نام نمک !

به نقل از Kinder :
در مورد « پل » متوجه نشدم !
یعنی دقیقاً چه مشکلی ایجاد می کنه ؟! :-/

نمی خواستم پست بدم

ولی مهمه

از نظر کارشناسان محیط‌ زیست، احداث پل میانگذر به صورت غیراصولی انجام گرفته است و موافقت سازمان حفاظت محیط زیست، اقدامی سیاسی محسوب می‌شود. به اعتقاد متخصصان، در حال حاضر با این که کار از کار گذشته است، باز هم می‌توان با اصلاحاتی در ساختار این میان‌گذر جلوی نابودی دریاچه را گرفت.
افتتاح پل میان‌گذر شهید کلانتری از نظر اقتصادی تأثیر مثبتی بر اقتصاد آذربایجان گذاشته است؛ اما مسئله‌ بسیار مهم حفظ و ادامه حیات این دریاچه است.
در طراحی این پل، از الگوی احداث پلی که روی دریاچه نمک ایالت یوتا آمریکا ساخته شده، استفاده گردیده است که به دریاچه ارومیه شباهت دارد.
اما دکتر اسماعیل کهرم، استاد محیط ‌زیست دانشگاه می‌گوید:" دریاچه‌ها مانند بدن انسان که سیستم گردش خون دارد، سیستم گردش آب دارند. گردش آب، اکسیژن و غذا را به نقاط مختلف دریاچه می‌برد. ما با ایجاد میان‌گذر {قسمتهای خاکی طرفین میانگذر} در این دریاچه اختلال ایجاد و آن را بیمار کرده‌ایم."

اینم دریاچه ارومیه (خودم گرفتم عکس رو !)

دریا رو اگه دیدین بهتون 20 میدم !

http://up.iranblog.com/images/nur7w55r1yenfwpzx07o.jpg

من تابستون که رفته بودم باکتری های قرمز رنگی دریاچه رو پوشونده بودن
واقعا آدم قلبش به درد میاد

این چیزا واقعا وحشتناکن :( . بیشتر این فاجعه برمیگرده به گرفتن جلوی آبهایی که وارد این دریاچه میشدن و همچنین احداث صد های زیادی که هر روزم اضافه میشه به شمارشون . این دریاچه اگر خشک بشه به عنوان یه بمب نمک کل شهرها ی اطرافی که درو برش هستنو میگیره و باعث ایجاد یه شوره زار و یه کویر دیگه میشه تو ایران . خیلی بزرگتره از کویر های دیگه . :-<

آخي من كه نرفتم تا حالا ولي تلويزيون نشون مي داد آبش خشك شده!

ببخشید میشه بگین مسئولان باید چیکار کنن؟

خوب اینم یه پدیده ی طبیعیه مثل زلزله.

همش به خاطر پل روی دریاچس
واسه ساختن اون پل اگه دیده باشین کلی خاکریزی کردن تو دریاچه که آب دریاچه رو جذب کرده به خودش

امروز یک خبر از تلویزیونن شنیدم که میخوان از دو تا رودخانه آب بهش منتقل کنند تا از این وضع در بیاد
به نظر شما تاثیر داره؟

شاید تاثیر داشته باشه. اما از کجا معلوم که بخاطر پل داره خشک میشه؟
کاش یه عکس هم از آسمون شب دریاچه ارومیه میذاشتین. من پارسال رفتم. واقعا فوق العادس! من تو عمرم همچین آسمون پر ستاره ای ندیده بودم!

البته یکی از دلایلش اونه
کم شدن بارش هم یکی از علت های خشک شدنشه
حداقل میتونستن یکی از دلیل ها رو باعث نشن که!

و البته اینکه روی رودهای منتهی به دریاچه رو سد می بندن [-(

Back
بالا