- شروع کننده موضوع
Weeping Angel
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : مساله ای به نام آواتار
این جوری نمی شه که من امروز بابام رو با یه قیافه ببینم فردا با یه قیافه دیگه پس فردا با یکی دیگه. من کسی رو میشناسم در 1 هفته 3 بار آواتار عوض کرده. حرف تو هم درسته ولی وقتی یه مدت از حضورش گذشت 3-4 ماه و جماعت چشمشون به یوزرنیم طرف هم عادت کرد.
به نقل از parasto jooon :زياد يه واژه ها ي من دقت نكن حالا...
اما تو يه جامعه اينقدي كم پيش مياد يه نفر بخواد آواتاره يكي ديگه رو بذاره...(بدزده مثلا )..اگرم پيش بياد انقدر مسئله ي مهمي نيست كه كسي بخواد بهش اعتراض كنه....واسه همين ميگم ضرورتي نداره اين كار...
دقيقا اين اتفاق واسه ي من افتاد...دو نفري همون آواتارو گذاشتيم....آسمون كه به زمين نمياد دو نفر آواتارشون يكي باشه..
بابا خب اون بنده خدا كه با همون آواتار پا به عرصه ي هستي (؟) نذاشته...به آواتاره قبليش عادت كرده بودي...به اين آواتارشم عادت ميكني كم كم....
و البت خداوند يوزر نيم را آفريد...به اون نگاه كنين ميفهمين كي پست داده به خدا...
این جوری نمی شه که من امروز بابام رو با یه قیافه ببینم فردا با یه قیافه دیگه پس فردا با یکی دیگه. من کسی رو میشناسم در 1 هفته 3 بار آواتار عوض کرده. حرف تو هم درسته ولی وقتی یه مدت از حضورش گذشت 3-4 ماه و جماعت چشمشون به یوزرنیم طرف هم عادت کرد.