اگه موهاتو خيس كني بعد جارو برقي رو بگيري طرف موهات (البته بايد موهاي بلند داشته باشي) تا موهات بره تو جارو برقي و بعد بياريشون بيرون فك كنم حالت بگيره.
ميشه مد روز ديگه
هر وقت کمبود محبت پیدا کردم جارو برقیو روشن میکنم لوله شو میگیرم رو لپم تا دلم خوش باشه جارو برقی بوسم میکنه
خوبیش اینه که کسی دچارکمبود محبت نمیشه به همه توصیه میکنم این روش رو
آقا اتفاقا یه چند وقته به این جارو برقی لوله باریکا احتیاج مبرم دارم... زیر دونه دونه دکمه های کیبرد لب تاپم انواع و اقسام خوراکی و نوشیدنی پیدا میشه یه چارو برقیه خوب بدین من اینو تمیزش کنم ممنون میشم
خوب مورد خلاقیت اول:
وقتی بهتون یه بچه نق نقو می دن و می گن ازش مراقبت کنین جارو برقی را برداشته و یک کلاه بوقی درست کرده و با مداد روی پیشونیش یه N مرهمت کنین بنویسین و بهش بگین تو هری پاتر هستی!برو بازی کن!و مطمئن باشین با این روش کودک شما تا 3 -4 ساعت سرگرم خواهد بود!
مورد 2:
لوله ی جارو برقی را جدا نمیده و از ان به عنوان لوله برای ابیاریِ قطره ایِ گیاهان استفاده نموده!
مورد3:
باز هم اگر ان کودک ذکر شده در مورد 1 سمج و نفهم بود،کلهم دسته و مسطه و خرطوم را از بدنه ی اصلی جارو جدا نموده و بچه را روی بده نشانده و بعنوان ماشین بگویید از ان استفاده نموده!کم کم تا 2 ساعت این روش پاسخ گو می باشد!
مورد 4:
اگر بچه ی ذکر شده در مورد 1 و 3 نفهم بود و باز هم بهانه جویی کرد،جارو را به برق زده و خرطوم ان را نزدیک دماغ و موهای کودک برده،در این حالت کودک ترسیده و سراسیمه به اتاق می رود تا 2-5 ساعت(بسته به نفهمی و کوچکیِ طفل متغیر است! )در اتاق خود را حبس کرده!و هرگاه در را باز نمود سریع جارو را روشن کرده و کودک دوباره به اتاق بازمی گردد!
من می خوام قبلی رو بگم....! -----> یه دونه شو پیدا می کنم که گازش داره تموم میشه... یه سنگ گنده در اندازه ی آجر پیدا می کنم می کوبم روش.... عین سیگارت صدا می ده، شاد می شم.....!
حالا دریچه کولر:
میشه باهاش ماکارانی آبکش کرد....
پره هاشو یکی در میون می کنم به عنوان بند رخت ازش استفاده می کنم....!
دریچه ی کولرو رویه یه جعبه نصب میکنم داخلش لامپ میذارم از شیاراش برای تنظیم نور اتاقم و ایجاد افکت روی دیوار استفاده میکنم
( ترجیحا چسبیده به دیوار یا سقف ... قسمتای گوشیه اتاق که نوری که رنده میشه روی یه سطحی بیفته و تو تاریکی معلوم باشه )
من برم دنبال یه دریچه ی کولر...