پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا
سلام
چه تاپیک جالبی ... آدمو از کسالت بیرون میاره. یه شوخی بود که می گفت واسه مغز متفکر جنایت، ساختن یه بمب از یه کتری کار سختی نیست. خب شاید با یه آفتابه نشه یه بمب ساخت اما خیلی کارای دیگه میشه کرد. مثلا؟!
1. آبپاش! با به اضافه کردن یه پخش کننده آب به سر لوله اش، می شه تو آب دادن به گلا ازش استفاده کرد.
2. یا اصن خودشو بکنین گلدون. به این شکل:
اینطوری از همون لوله اش به گل آب میدیم. مزیتش هم اینه که خاک پای گل فرسایش نمیره و آب به عمق ریشه ها نفوذ می کنه.
3. آباژور، کله آباژور ... البته همچین آباژوری فقط با همون دکوراسیون توالت Set میشه!
4. و اگه بخوایم به کاربردای متفاوت تری از آفتابه فک کنیم؛ یه کاربرد جدید براش که حتی بشه ثبت جهانی اش کرد؟! :d آفتابه رو میزاری روی میز و به عنوان یه شئی الگو طرحش رو روی کاعذ پیاده می کنی!
5. و اگه بخوایم یکم دیدمون رو آکادمیک تر بکنیم؛ خب آفتابه دو تا ورودی به مخزنش داره، لوله و دهانه ... اگه توی آزمایشگاه شیمی قیف جداکننده در دسترس نبود، می تونید موقتا از آفتابه دستشویی مدرسه تون استفاده کنید! (البته فک کنم این بیشتر برای محلول های ناهمگن در حجم گالونی کاربرد داشته باشه ؟!؟)
6. در مورد این یکی زیاد مطمئن نیستم اما شاید بشه از آفتابه مذکور یه ساز دهنی درست کرد! با یکم تغییرات توی ساختار داخلی اش و اضافه کردن چندتا چیز میز دیگه، احتمالا بشه کاری کرد که اگه توی لوله اش فوت کنی، از دهانه اش موزیک تحویلت بده! متاسفانه توی این زمینه اطلاعات موسیقیایی ام کمه. نهایتا اگه یه سازدهنی نشد، تمبک که میشه!!
مطمئنا وقتی وسیله ای اختراع میشه، واسه بهترین کاربردش اختراع شده! پس بهتره که آفتابه رو برای همون کاری که طراحی شده استفاده کنیم (!) با این حال من در کل به همتون شلنگ آب رو توصیه می کنم، بهداشتی تره :d
پس شئی بعدی = شلنگ آب
ممنان :}