F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/9/16 #451 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا به عنوان مسموم کننده میشه تو چای افراد ریخت
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/9/16 #452 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا میریزم کف زمین لیز که شد لیز لیز بازی میکنم !
Pedram.fe کاربر حرفهای ارسالها 497 امتیاز 1,358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نیو نیشابور سیتی رشته دانشگاه مهندسی عمران 2011/9/16 #453 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا میریزم تو یه ظرفی تا پرنده ها به جای اب بخورن ببینم چه اتفاقی براشون میافته
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا میریزم تو یه ظرفی تا پرنده ها به جای اب بخورن ببینم چه اتفاقی براشون میافته
raman Hatter فارغالتحصیل ارسالها 253 امتیاز 2,877 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران 2011/9/16 #454 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا می کوبوندمش تو سر ناظم دبستان که به زووووووووور دهان شویه فلوراید می ریخ تو حلقمون زودتر از2دیقه م نمی ذاش خالیش کنیم...
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا می کوبوندمش تو سر ناظم دبستان که به زووووووووور دهان شویه فلوراید می ریخ تو حلقمون زودتر از2دیقه م نمی ذاش خالیش کنیم...
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,737 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/9/16 #455 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا معمولا آبیه دیگه! به جای شربت "بلو بری"می دم به مردم بخورن! :P
ImPiSh کاربر حرفهای ارسالها 371 امتیاز 1,121 نام مرکز سمپاد دبیرستان فـرزانگان یـک شهر تهران 2011/9/16 #456 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا بعدی: سوسک پلاستیکی
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,737 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/9/16 #457 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا به نقل از HaniieH : بعدی: سوسک پلاستیکی کلیک کنید تا باز شود... تکراریه! خودم می گم! بند کیف
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا به نقل از HaniieH : بعدی: سوسک پلاستیکی کلیک کنید تا باز شود... تکراریه! خودم می گم! بند کیف
ImPiSh کاربر حرفهای ارسالها 371 امتیاز 1,121 نام مرکز سمپاد دبیرستان فـرزانگان یـک شهر تهران 2011/9/16 #458 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا اِ تکراری بود؟ ببخشید با سر بند کفش دماغ بابامو قلقک می دم تا از خواب بیدار شه . ته خلاقیت! . ویرایش: چه سوتی ای دادم! بند کیف! بند کیف رو می بندم دور شیکم بابام تا یکم لاغر تر به نظر برسه
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا اِ تکراری بود؟ ببخشید با سر بند کفش دماغ بابامو قلقک می دم تا از خواب بیدار شه . ته خلاقیت! . ویرایش: چه سوتی ای دادم! بند کیف! بند کیف رو می بندم دور شیکم بابام تا یکم لاغر تر به نظر برسه
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/9/17 #459 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا مث این نوار چرما میبندم به دستم !!!!! بند کفش !!!! پیرزن خفه کنی !!!!!
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا مث این نوار چرما میبندم به دستم !!!!! بند کفش !!!! پیرزن خفه کنی !!!!!
haniiii کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 430 امتیاز 2,029 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رفسنجان رشته دانشگاه پزشکی 2011/9/18 #460 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا اگه یکی مزاحمم شد باهاش خفش می کنم زود خفه میشه وختی داداشم وایساده داره میحرفه می بندم دورپاش خواست راه بره با شکمش بیفته زمین بترکه
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا اگه یکی مزاحمم شد باهاش خفش می کنم زود خفه میشه وختی داداشم وایساده داره میحرفه می بندم دورپاش خواست راه بره با شکمش بیفته زمین بترکه