JB کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,447 امتیاز 4,768 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2011/10/7 #521 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا به عنوان سللاح هم میشه استفاده کرد ...
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/10/7 #522 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا سنگ پا !!! خب شاید پام خارید !!! سیمشو به عنوان بندکفش میبندم خودشم میذارم زیر کفشم تو زمستون میرم اسکی !!!
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا سنگ پا !!! خب شاید پام خارید !!! سیمشو به عنوان بندکفش میبندم خودشم میذارم زیر کفشم تو زمستون میرم اسکی !!!
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/10/7 #523 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا میدم به بچه ها تو خاله بازیشون بجا اتو استفاده کنن
مینا! کاربر فعال ارسالها 35 امتیاز 116 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر کاشان دانشگاه باس یه کم دیگه بزرگتر � 2011/10/9 #524 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا وسطای فرش البت زیر فرش قایم می کنم....که اگه کسی اومد رد شه پاش بش گیر کنه بخندیم!
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا وسطای فرش البت زیر فرش قایم می کنم....که اگه کسی اومد رد شه پاش بش گیر کنه بخندیم!
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/10/9 #525 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا وسیله ی بعدی لطفا #-o
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,574 2011/10/11 #526 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا بازم کارای سخت افتاد به من ولی ایرادی نداره بعدی : کابل برق کمربند شلوار !!!! کتک زدن فلک و اینا در حد مرگ !!! زیرپایی گرفتن واسه معلم !!!
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا بازم کارای سخت افتاد به من ولی ایرادی نداره بعدی : کابل برق کمربند شلوار !!!! کتک زدن فلک و اینا در حد مرگ !!! زیرپایی گرفتن واسه معلم !!!
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/10/11 #527 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا استفاده به عنوان بندِ رخت
-elham- کاربر حرفهای ارسالها 308 امتیاز 927 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر هرمزگان 2011/10/11 #528 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا به عنوان تابلو یا وسیله تزئیناتی آویزون میکنم به دیوار اتاقم
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/10/11 #529 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا یه طرفشو میزنم تو پیریز یه طرفشو میدم دست پسرا تا موهاشون خوشگل شه پولشم میگیرم
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا یه طرفشو میزنم تو پیریز یه طرفشو میدم دست پسرا تا موهاشون خوشگل شه پولشم میگیرم
مینا! کاربر فعال ارسالها 35 امتیاز 116 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر کاشان دانشگاه باس یه کم دیگه بزرگتر � 2011/10/12 #530 پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا اگه بلند باشه اندازش به عنوان طناب ازش استفاده میکنم! ??? مثلا طناب بازی( شمع،گل،پروانه.....)
پاسخ : خلاقیت در استفاده از اشیا اگه بلند باشه اندازش به عنوان طناب ازش استفاده میکنم! ??? مثلا طناب بازی( شمع،گل،پروانه.....)