پاسخ : خواب
خب من انواع اقسام بیدار شدن ها رو امتحان کردم!
اوایل مامانم صبحا میگفت"مامان،بیدار شو" خب خیلی راحت بیدار میشدم!
یه چند ماهی که گذشت باید یکی مثل دختر عمه ام میومد تو اتاق و میگفت "علیرضا،صبح شده" »»این برا دوران تابستون سوم راهنمایی بود!
یه مدت با زنگ گوشی بیدار میشدم،
یه مدت یه بار زنگ زدن تاثیری نداشت،
5 تا الارم با هم میزاشتم،
2 تا ساعت هم خریده بودم همزمان با گوشی سمفونی میزاشتن،
خلاصه دیگه الارم و اینا تاثیر نداشت،
یه بازی انلاینو شرو کردم و اوایل 5 صبح براش بیدار میشدم،یه سالی رو همین کارم رو راه مینداخت،
اس ام اس هم روش جالبیه،اما رو من تاثیری نداشت،چون شبا تا صبح اس میدادیم و تا لنگ ظهر خواب بودیم!
روش های خطرناکی هم وجود داره:
مثلا اگه یه مدت تو پادگان خوابیده باشید،حتما با چیزی بعنوان "خشم شب" اشنایی دارین،با لگد توی صورت یا با قنداق به کتف و اینا....
یه مدتی هم با کل کائنات مهربون شده بودم صبحا چون پنجره باز بود یه یاکریمی میومد تو اتاق و بالاسرم وایمیستاد و بق بقو میکرد تا من بیدار شم،یادمه یه بار صبح دیدم این دیگه بق بقو نمیکنه،پاشدم دیدم گوشیم داره زنگ میزنه و این داره گوشی رو نوک میزنه و فک میکنه که مثلا سرش هَوو اوردم و اینا....این دوست عزیزمم رفت شوهر کرد و الان تو بالکن خودم خانواده ای تشکیل داده که بیا و ببین!
الانم که کلا هیچی رو تاثیر نداره،صبح 6 پامیشم،یه سر به اینجا میزنم،میرم دست و صورتمو میشورم،صبحونه رو میخورم،میام میخوابم!و 11 بیدار میشم،مشکلم الان این دوباره خوابیدنه،البته نه این که مثل خرس 16 ساعت در روز بخوابما،7 ساعت هم به زور میشه،ولی هر کاری میکنم،بازم نمیتونم زود تر از 4 یا 5 صبح بخوابم......مشکل من بیدار شدن نیس،مشکل من خوابه،
در حدی که دیروز یه هلی کوپتر اومد نشست تو خیابونمون،حتی نگاه نکردم که برا چی اومد...و باز خوابیم!دیر که میخوابم،دیر هم بیدار میشم و دیر که بیدار میشم،دیر هم میخوابم....خلاصه این داستان ادامه داره!