..........
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- ریاضی ، کامپیوتر
پاسخ : سرعت دانلود
در مورد دانلود منیجر هم وقتی لینک شما Http://example.com/ex.zip هست، دانلود منیجر فقط و فقط با پورت ۸۰ و فقط به سرور example.com وصل میشه و دانلود میکنه ! تنها فرقی که داره اینکه به جای اینکه یک کانکشن به سرور بزنه و فایل و از اول دانلود کنه، فایل و به چند قسمت تقسیم می کنه و به همون تعداد کانکشن می زنه به سرور و دانلود می کنه ! همین !
❊❊ لطفا در مورد این اینترنت ها در این انجمن صحبت نکنید !!!به نقل از امیر م. :من الان خودم سرعت ٥١٢ دارم از صبانت
ولي من چون فايل هاي سنگين از اينترنت دانلود ميكنم احتياج به سرعت بالا داشتم به خاطر همين دارم از اين اينترنت هاي ماهواره اي استفاده ميكنم
كمترين سرعت دانلودم ٢ مگ بر ثانيه هست
به زودي وقتي با كامپيوتر اومدم براتون عكس ميزارم تا باور كنيد
استفاده از دانلود منيجر رو خفن تووصيه ميكنم چون بار هر پورتي كه شده بهرسرور وصل ميشه و دانلود ميكنه
در مورد دانلود منیجر هم وقتی لینک شما Http://example.com/ex.zip هست، دانلود منیجر فقط و فقط با پورت ۸۰ و فقط به سرور example.com وصل میشه و دانلود میکنه ! تنها فرقی که داره اینکه به جای اینکه یک کانکشن به سرور بزنه و فایل و از اول دانلود کنه، فایل و به چند قسمت تقسیم می کنه و به همون تعداد کانکشن می زنه به سرور و دانلود می کنه ! همین !