- توقیف شده
-mina-
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میانه
- دانشگاه
- اهواز
- رشته دانشگاه
- دامپزشکی
پاسخ : واقعا هدف ما از دانشگاه رفتن چیه؟!
منکه تنها دلیل درس خوندنم فقط بول در آوردنه (مستقل شدن)وروکم کنی دخترعموهام وبقیه.
صد درصد موافقم باهاتون.به نقل از نارنجک :هرف من از دانشگاه رفتن اصلا بار علمی و از این جور چیزا نیست...
واقعا اگه من سرمایه داشتم نمیرفتم اینهمه خودمو بکشم که برم دانشگاه که چی، برم با یه مدرک ارشد (حالا شایدم کارشناسی) فول تایم کار کنم که فوقش ماهی 1 تومن دربیارم...
میرفتم تو کار تجارت و این جور چیزا....یا شایدم مثل خیلی از آدما میرفتم دنبال موسیقی (که بسیار هم دوست دارم)
مثلا من الآن دلم میخواد صبح تا شب بشینم پشت لپ تاپم و هی کد بنویسم و برای خودم سایت راه بندازم و از اون راه کسب درامد کنم که نیازی هم به دانشگاه نداره..
هدف من از دانشگاه رفتن فقط پول دراوردنه...بقیه هم اگه این هدف اصلیشون نباشه، هدف فرعیشونم نیست! این که معلومه...
الآن خیلی از شریفیا (بهتره بگم نزدیک به 98 درصدشون) فکرشون رفتن از ایرانه و پذیرش گرفتن...
فکر بنده هم همینه...من دانشگاه برام یه دره که بتونم برم اونور...
فرار هم نمیخوام بکنم از ایران...یه پرس و جو که بکنین میبینین که شرایط رشته بنده "ساخت و تولید" در ایران خوب نیست و ارشد بهتره برم اونور...
وقتی من اینهمه تلاش کردم که دانشگاه قبول شم، بعد رئیس دانشگاه میاد و بنده ( و کل دانشجوهای دانشگاه ما) رو قهوه ای میکنه، منم رغبتم برای خدمت به مملکتم کم میشه...
وقتی برای من ارزشی قائل نمیشن، من چرا قائل بشم؟...
حضرت علی (ع) خودش گفته بود که "با هرکسی مانند خودش رفتار کنید" .
دیروز پریروزا بود که بچه هامون داشتن میرفتن برای کارآموزی....میگفتن پارتی که نداشتی، از جلوی در حراست راه نمیدادنت که بیای داخل و حرفتو بزنی....دیگه چه برسه به کار و بقیه ی موارد...
این شهید عزیز ما هم که مهسا خانوم در ابتدا حرفش رو زدن، دلیل خودشونو داشتن برای اون موقع...عقاید هرکسی برای خودش محترمه و مهم...
:)
منکه تنها دلیل درس خوندنم فقط بول در آوردنه (مستقل شدن)وروکم کنی دخترعموهام وبقیه.