- نام مرکز سمپاد
- (: 0
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
الان هنوزم سیاهه؟مرسی از راهنماییت
چندتا از پیشنهاداتت رو انجام دادم ولی نشد متاسفانه و همچنان همونه
یسوال بک گراند سیاهه یا کل صفحه نمایش سیاهه؟
الان هنوزم سیاهه؟مرسی از راهنماییت
ینی لپتاپ خاموش شد و بعد وقتی دوباره روشن شد سیاه بود کل بک گراند؟مرسی از راهنماییت
من یبار ویندوز م رو کرک نکرده بودم اینجوری شد حدس من اینه که یا کرک نکردی یا کرک ش پریدهمرسی از راهنماییت
دمای کمتر کلاک اسپید رو بالاتر میبره(امیدوارم درست یادم مونده باشه)fps ارتباط چندانی با دما نداره دما بیشتر روی عمر مفید دستگاه تاثیر میذاره ولی با این حال هم گرفتن کول پد میتونه موثرتر از باز کردن پنجره باشه
سلامسلام
خب من به یه مشکلی برخوردم و اون اینکه من ظهر لپ تاپم رو روی حالت sleep گذاشتم و رفتم که یه نیم ساعت دیگه برگردم سراغش اما یادم رفت و فکر کردم خاموشه و دیگه سراغش نرفتم تا شب. بعد الان که روشنش کردم بک گراند لپ تاپم اول اوکی بود ولی لپ تاپم یکم انگار هنگ بودولی بعد چند ثانیه که راه افتاد، بک گراندش سیاه شد چه کنم درست شه؟
و اینکه یه دفعه دیگه ام قبلنا بک گراندش سیاه شد ولی خودش خود به خود درست شد.
کول پد یا یه فن بگیر یا کلا پنکه بزار جلو دستگاه. دمای بالا تاثیر کمی روی fps داره ولی عمر دستگاه رو کم میکنه و پین های قطعات یا ترمال پیست ممکنه به مشکل بخورن.پنجره رو باز کنم که هوای اتاق خنک شه و لپتاپم داغ نکنه و FPS بالایی بگیرم یا پنجره رو ببندم سردم نشه؟
ارهالان هنوزم سیاهه؟
یسوال بک گراند سیاهه یا کل صفحه نمایش سیاهه؟
رو حالتsleepبود بعد که دوباره راه افتاد، بک گراند سیاه بودینی لپتاپ خاموش شد و بعد وقتی دوباره روشن شد سیاه بود کل بک گراند؟
کلا یه مدت خیلی زیادیه(یه سال بیشتر)که پایین سمت راست صفحه لپتاپم پیغام اکتیو ویندوز میده ولی فکر نمیکنم واسه اون باشه چون یکبار دیگه هم این جوری شد بک گراندش و خودش درست شد دو روز بعدشمن یبار ویندوز م رو کرک نکرده بودم اینجوری شد حدس من اینه که یا کرک نکردی یا کرک ش پریده
مرسی. احتمالا باید برم سراغ همین گزینه تعمیرکار و ایناسلام
مشکلت یا برای مشکل توی سخت افزار (احتمالا رم یا پین های مادربورد) یا یه مشکلی توی منوی استندبایت هست
پیشنهاد میکنم حالت استندبای رو کامل فیرفعال کنی، یا ببری پیش تعمیرکار چون عجیبه. مشکل از مانیتور میتونه باشه.
به نظرم قبل از این که بری برای تعمیر اول ویندوز ت رو کرک کن اگه درست نشد برواره
بک گراند
رو حالتsleepبود بعد که دوباره راه افتاد، بک گراند سیاه بود
کلا یه مدت خیلی زیادیه(یه سال بیشتر)که پایین سمت راست صفحه لپتاپم پیغام اکتیو ویندوز میده ولی فکر نمیکنم واسه اون باشه چون یکبار دیگه هم این جوری شد بک گراندش و خودش درست شد دو روز بعدش
مرسی. احتمالا باید برم سراغ همین گزینه تعمیرکار و اینا
پس ب نظرم بازم مادر بوردت تعمیر شود^^حالتsleepبود بعد که دوباره راه افتاد، بک گراند سیاه بود
به نظرم قبل از این که بری برای تعمیر اول ویندوز ت رو کرک کن اگه درست نشد برو
امتحانش که ضرری نداره
ممنون از همگی:)پس ب نظرم بازم مادر بوردت تعمیر شود^^
این بیشتر تو اورکلاک مشهودهدمای کمتر کلاک اسپید رو بالاتر میبره(امیدوارم درست یادم مونده باشه)
ویندوز رو اکتیو نکنین بک گراند سیاه میشه ویندوز رو اکتیو کن احتمالا از اونه مشکل سخت افزاری خیلیییییییی بعیدهممنون از همگی:)
تو کامپیوتر سرور چک کن :تجربه کار با remote desktop برای وصل شدن به ویندوز سرور رو دارین؟
نمیتونم وصل بشم از طریق remote desktop
Computer name رو به mammad تغییر دادم
و هرچقدر میزنم
mammad\Administrator
یا
Administrator@mammad
میگه که اشتباهه، رمز هم درسته
برای دامین (بجای mammad) چی باید بنویسم؟
دسترسی ریموت فعال هست, گروه ادمین هم دیفالت فعال هستتو کامپیوتر سرور چک کن :
تیک اجازه دسترسی ریموت رو تو local server فعال کردی؟ قسمت یوزرهات هم چک کن . فکرکنم پیشفرض کاربر administrator ثبت شده
تنظیمات فایروال و چک کن ببین ریموت دسکتاپ مجوز داره که دیتا رد و بدل کنه
تو کلاینت :
ریموت دسکتاپ و باز کن ای پی و بزن و تو بخش creditinails یوزرو administrator بزن با پسور
یوزرو administrator خالی بزندسترسی ریموت فعال هست, گروه ادمین هم دیفالت فعال هست
وصل میشه, از user pass مشکل میگیره
اگرچه دیگه بیخیالش شدم, تحت وب کارامو کردم