• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خوابگاه و مشکلاتش

در مورد پست رادیکال،خواستم یه سری چیزا رو ذکر کنم :دی
در مورد محدودیت خوابگاها،ساعت ورود و خروج هر جایی متفاوته.واقعا خوابگاه همه دانشگاها ساعت شیش و نیم مثلا بسته نمیشه.تهران که عمرا نمیشه با این ساعت زندگی کرد :د خود من که شیرازم،تا قبل عید ساعت 9 و بعد عید 10 بود. کسایی که امسال میخوان بیان دانشگاه و تصمیمشونه که خوابگاه بگیرن،نسبت به هر جمله ای که راجع به خوابگاه گفته میشه حساس میشن :دی دیدم که می گم.اینو خواستم تصحیح کنم که فک نکنین دارین میرین یه جای زندان طور :د
می دونین کلا تو خوابگاه نمیشه یه چیزو مطلق بیان کرد.که مثلا آره صدای آهنگ بلند باشه گیر میدن.بستگی به اینکه خوابگاه کدوم شهر باشه،آدمای دور و برتون کیا باشن،می رن اعتراض کنن،نمی رن اعتراض کنن :دی سرپرست چه جور آدمی باشه،خیلی چیزا فرق می کنه.اتاق ما جزو اتاقایی بود که کلا صدا آهنگش بلند بود :-" شکر خدا تا این لحظه هیچ تذکر و اتفاقی نبوده :دی اینه که می گم مطلق نیس.ولی خب بله تو خونه شما کاملا مختاری هر کاری دلت می خواد بکنی :دی
درس خوندن تو خوابگاه سخت تره مسلما.شنیدم که برای بچه های پزشکی و دارو و اینا،تو خوابگاه درس خوندن واقعا سخته و خیلی از دوستام بعد یه ترم،خونه گرفتن.ولی راجع به مهندسیا فرق می کنه یه کم.هم اتاقیای خوبی اگه داشته باشین با توافق میتونین تو همون اتق درستونو بخونین،نشدم میرین سالن مطالعه.یعنی میخوام بگم جوری نیس که فکر کنین اگه اومدین خوابگاه،شرایطتون با هم کلاسیی که خونه داره یا دانشگاه تو شهر خودشه،اونقدر تفاوت بکنه که شما از لحاظ درس و مطالعه عقب بیفتین.تو رشته ما که شاگرد اولا همه خوابگاهین :د

من یه آدم به شدت درونگرا هستم :-" ( شاهدم دارم همین جا :)) ) ولی برام شکنجه آور نشد.از این جمله ام نترسین. بهم کمک کرد که کنار بیام با شرایط و مدلای زندگی کردن بقیه رو ببینم. بعضیاش به درد آدم می خوره :دی

در کل اینکه با اینکه خونه از لحاظ راحتی،چه تو درس خوندن،چه زندگی کردن کلا،چه حریم خصوصی و همه ی مزایایی که رادیکالم گفت،برتری داره،ولی به نظرم تجربه ی خوابگاه خیلی چیزا یاد می ده به آدم. ( این تیکه رو با ریاضیا بودم فقط :دی )

به نقل از Radikal :
خوابگاه یا خونه؟
نمیشه مثلن با یه رستوران قرارداد ببندیم هر وعده عدامونو بیارن دم خونه؟
ممکنه غداهای دیگه گرون باشه...ولی اگه مثلن سوپ بگیم بیارن(۵۰۰ تومنه نرمالش....حدافل دیگه ۳هزار تومن)...هم پول کمتری نسبت به خوابگاه میدیم به غدا...هم چاق نمیشیم :D
یعد اگه بخوایم خونه بگیریم چند نفری بگیریم؟؟؟؟اوناییکه میخوایم باهاشون هم خونه شیم همکلاسیمون وهمسنمون باشن یا فرق نداره زیاد؟
بعد میشه ماشین برد به خوابگاه یا نه؟

به نقل از مينا :
ممکنه غداهای دیگه گرون باشه...ولی اگه مثلن سوپ بگیم بیارن(۵۰۰ تومنه نرمالش....حدافل دیگه ۳هزار تومن)...هم پول کمتری نسبت به خوابگاه میدیم به غدا...هم چاق نمیشیم :D
یعد اگه بخوایم خونه بگیریم چند نفری بگیریم؟؟؟؟اوناییکه میخوایم باهاشون هم خونه شیم همکلاسیمون وهمسنمون باشن یا فرق نداره زیاد؟

شما اینقدر نگران نباش، وایسا رتبه ت بیاد ببین کجا قبول میشی ،واقعا بعضی خوابگاه ها افتضاح ه ولی تو خوابگاه ما درسته شرایط خیلی بر وفق مراد نیست ولی حالا اینقدر هم بد نیست ک بخوای کلی هزینه بدی خونه بگیری.
بعد فکر کن با هم اتاقی ت بحث ت شه یا مثلا اینقدر کثیف باشه کلافه شی از دستش اگه خوابگاه باشی ميتوني اتاق ت رو عوض کنی یا اینکه بري پیش مسؤل خوابگاه برخورد میکنن باهاش ولی اگه تو خونه باشی باید بسوزی و بسازی. :/

به نقل از مينا :
غذای خوابگاه اکثرا هر وعده حداکثر 1000 تومنه. ماشین میشه برد، حالا ممکنه پارکینگ داشته باشه یا نه.
خونه ای هم که میگیرین بستگی داره چند متر باشه ولی در کل بیشتر از 3 نفر فرقی با خوابگاه نمیکنه مگر اینکه خونه بالای 100 متر بگیرین.

به نقل از مينا :
ژتون قیمتش خیلی منطقی تره ها به قولِ دوستِ بالایی ماکسیمم 1000 تومن باشه ، اما خب بله میشه با رستوران ها قرداد بست و تخفیف هم میدن بهتون!
ماشین هم میشه برد.

تعدادِ افراد خب بستگی داره به افرادی که میخوای باهاشون خونه بگیری داره و متراژ خونه! :D
ما در حالتِ عادی 4 نفر با هم خونه گرفتیم،که از این 4 نفر هممون به شدت آدم هایِ ساکتی هستیم و خب مثلاً اگر 4 تا آدم شلوغ بودیم شاید با خوابگاه هیچ فرقی نمیکرد!
+واسه امتحان هایِ خرداد و تیر 1 نفر دیگه هم اومد، که با هم درس بخونیم ، و در آخر هیچ کدوم مشکل نداشتیم.

بیشتر بستگی به افراد و اندازه خونه داره، به علاوه به نظرم یکم با دوستاتون آشنا شید بعد با هم خونه بگیرید ، یعنی مثلاً من دیدم طرف رویِ برگه میزنه به یک همخونه دختر نیازمندیم! خب اینطوری ممکنه با هم نسازید و اگه با هم نسازید راحت نمیتونید جاتون رو عوض کنید.

سلام !
میشه در مورد خوابگاه های علوم پزشکی تهران توضیح بدید با جزئیات کافی؟

photo_2016_08_12_23_01_17.jpg

خوابگاه بچه های داروی بندرعباس....(ورودی 94 این بود خوابگاشون)
گفتم که صحیح انتخاب کنین :D
توفیقُ من الله :-" :-"
پ.ن: چار تا پایینی----> نقل قول از فرد صاحب خوابگاه : تو حال 4نفرن و دو اتاق هم داره که تو یکی از اتاق ها 3 نفرن و تو اتاق دیگه 4 نفرن یعنی در کل واحد می شیم 11 نفر

بقیه خوابگاه ها چجوریه :-\ مثله زندان؟ :-\ 8-|

Back
بالا