• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خوابگاه و مشکلاتش

درحال حاضر بزرگترین مشکل خوابگاه ما مسئول گندشه.هرشب هرشب میاددر اتاقا سخنرانی ~X(

من هنوز به خوابگاه عادت نکردم. انگار که مهمون باشی و رودروایسی داشته باشی و معذب شی
همش دلم میخواد برم خونمون :((

به نقل از SN|O|W WH!TE :
من هنوز به خوابگاه عادت نکردم. انگار که مهمون باشی و رودروایسی داشته باشی و معذب شی
همش دلم میخواد برم خونمون :((
نه! خودتونو باید یکی از صاحبای اونحا بدونین نه مهمون. واقعا هم همینطوره بقیه هم دیدشون به شما همینه پس از چیزی خجالت نکشین. پر رو‌باشین!

واسه ما که تقریبا همه چی عالیه \:D/

مراقب دمپایی هاتون باشید . من در طول 2 ترم 4 جفت تهیه کردم :D

آقا من یه هم اتاقی دارم هر موقع میام برام سالاد درست کرده، ظرفامم شسته. نکنین اینکارا رو ....آدم عذاب وجدان میگیره...

به نقل از puzzle :
آقا من یه هم اتاقی دارم هر موقع میام برام سالاد درست کرده، ظرفامم شسته. نکنین اینکارا رو ....آدم عذاب وجدان میگیره...
منم هم دو تا هم اتاقی دارم از ظرف هام استفاده میکنن بعد اینقدر میمونه که لکه میشه و خودم میشورم :)
تفاوت ها چقدر :]

به نقل از ـمـ ـهـ ـر ـنا ـز :
اگر که با هم اتاقیا رفیق نشدیم و با هم کلاسی ها هم نشد دوست شیم؛ تو خوابگاه تو حلق هم؛ چه خاکی به سرمون بریزیم از تنهایی؟! :-؟
با هم اتاقیا دوست باشید ولی رفیق نشید چون اینجوری خیلی راحتتر زندگی میکنید
با همکلاسیاتون دوست شین یه صمیمی هم پیدا کنید البته خیلی سخته :/
دانشگاه اینجوریه یکی از دلایلی که ازدواج میکنن همینه! ار بس تنها میشی بعد کنکور!!!

به نقل از N@JMEH :
منم هم دو تا هم اتاقی دارم از ظرف هام استفاده میکنن بعد اینقدر میمونه که لکه میشه و خودم میشورم :)
تفاوت ها چقدر :]

این که چیز خاصی نیست ! فک کن مثل من موقعی که داری از دانشکده برمیگردی ببینی بو گندو ترین هم اتاقیت پیرهنتو پوشیده و داره از دور برات دست تکون میده . :D
Kill_him#

به نقل از z.a97 :
خوب چرا میذاری از ظرفات استفاده کنن ( به یه طریقی بگو بهشون) منم خیلی بدم میامد ترم پیش ازین منطقا که میگن وقتی باهم هم اتاق میشین همه چی مشترک میشه [-( تازه اونم بدونه اجازه ... البته خوبه ولی نه دراون حد که ب موقع نشورنشون و احساسه مسئولیت نکنن
اره مثلا میشه یه کاغذ بزنین تو اتاقتون و کلی بنویسین چیزایی رو که حس میکنین روتون نمیشه رو در رو بگین :)

Back
بالا