mahta.k کاربر حرفهای ارسالها 354 امتیاز 2,887 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یـکـ١ شهر تـــهــرانــــ 2012/5/17 #741 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! متنِ مراسمِ سه شنبه!
Niloofar sharafi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,159 امتیاز 2,807 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه شریف رشته دانشگاه ریاضیات و کاربرد ها 2012/5/17 #742 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! خب بسه دیگه ! کلمه بعدی : MIT یعنی دانشگاه ماساچوست ! ایده خودم : مرکز یکسان سازی توانایی ها ( در واقع هم ارز آموزش پرورشه که میخواد همه سمپادی باشن و هیچ کی سمپادی نباشه ! )
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! خب بسه دیگه ! کلمه بعدی : MIT یعنی دانشگاه ماساچوست ! ایده خودم : مرکز یکسان سازی توانایی ها ( در واقع هم ارز آموزش پرورشه که میخواد همه سمپادی باشن و هیچ کی سمپادی نباشه ! )
shadiiii کاربر حرفهای ارسالها 365 امتیاز 2,694 شهر میان2اب دانشگاه ارومیه-نازلو رشته دانشگاه دامپزشکی 2012/5/17 #743 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مرکز یابو سواران تهران...(معنی داره؟) میکروب یورشی توالت ماهی تابه ایزوله طرح دار مرکز یاری رسانی ترشیده ها
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مرکز یابو سواران تهران...(معنی داره؟) میکروب یورشی توالت ماهی تابه ایزوله طرح دار مرکز یاری رسانی ترشیده ها
lgh95 کاربر حرفهای ارسالها 285 امتیاز 1,660 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد برنز نجوم 92 دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/5/17 #744 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! میتسوبیشیِِ ِ این تارُخ
Intelligenz کاربر حرفهای ارسالها 466 امتیاز 3,147 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان3 شهر مشهد 2012/5/17 #745 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مرکز یاغیانه تبردار میمون های یمنیه تاریخی
bl0ker کاربر حرفهای ارسالها 429 امتیاز 1,051 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شیراز شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد برنز المپیاد زیست سال 90 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه زیست شناسی 2012/5/17 #746 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! یه بارم ما بگیم: MBK پ.ن: ببینم کی زودتر بهش می رسه
Intelligenz کاربر حرفهای ارسالها 466 امتیاز 3,147 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان3 شهر مشهد 2012/5/17 #747 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مورچه ی باریک کلاه دار مورچه ی بالداره کاغذی
Programmer کاربر فوقفعال ارسالها 148 امتیاز 904 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2012/5/17 #748 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مار بزرگ كبری
happiestchemist ملکه ی شیشه ای ارسالها 2,802 امتیاز 9,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/5/17 #749 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مرگ بر کفار! ما برعلیه کافور!(منظورم ما دانش جوها بود!)
mahta.k کاربر حرفهای ارسالها 354 امتیاز 2,887 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یـکـ١ شهر تـــهــرانــــ 2012/5/18 #750 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مجلس بزرگداشتِ کامران!
Niloofar sharafi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,159 امتیاز 2,807 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه شریف رشته دانشگاه ریاضیات و کاربرد ها 2012/5/18 #751 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مرکز بی سرپرستان کم درآمد مجتمع بی کاران کوالالامپور مناطق بی بضاعت کشور موهای بی بته ی کچل ها متد برخورد کسالت بار
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! مرکز بی سرپرستان کم درآمد مجتمع بی کاران کوالالامپور مناطق بی بضاعت کشور موهای بی بته ی کچل ها متد برخورد کسالت بار
Intelligenz کاربر حرفهای ارسالها 466 امتیاز 3,147 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان3 شهر مشهد 2012/5/18 #752 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ممدکاران بابضاعته کاری
INTREPID کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 697 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 92 2012/5/19 #753 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ( .M.B.K ) مخفف برای کلمات متال بازان کرمان مزایای بیمه ی کارمندی مصداق بارز کاکاسیاه Mysterious Boyfriend's Kiss Myth Beyond Kidnappers
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ( .M.B.K ) مخفف برای کلمات متال بازان کرمان مزایای بیمه ی کارمندی مصداق بارز کاکاسیاه Mysterious Boyfriend's Kiss Myth Beyond Kidnappers
Niloofar sharafi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,159 امتیاز 2,807 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه شریف رشته دانشگاه ریاضیات و کاربرد ها 2012/5/19 #754 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! خب کلمه بعدی : NYPD مخفف دپارتمان پلیس نیویورک هستش . نزاع یاخته های پوست دیو ( بیماری پوستی داشته ) نفوذ یاس های پشت دیوار ( شکوفه های یاس بعضی خونه ها از بالای دیوار حیاط میاد بیرون ) نهانخانه یار پریچهره ی دیروز
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! خب کلمه بعدی : NYPD مخفف دپارتمان پلیس نیویورک هستش . نزاع یاخته های پوست دیو ( بیماری پوستی داشته ) نفوذ یاس های پشت دیوار ( شکوفه های یاس بعضی خونه ها از بالای دیوار حیاط میاد بیرون ) نهانخانه یار پریچهره ی دیروز
Behrad کاربر حرفهای ارسالها 509 امتیاز 8,773 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب یک دانشگاه دانشگاه تهران 2012/5/19 #755 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! نَكــوشيم…ياران، پيِ دين انــد / نگويــيم…يـــادها، پـــاره اي دَردَنــد (:
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! نَكــوشيم…ياران، پيِ دين انــد / نگويــيم…يـــادها، پـــاره اي دَردَنــد (:
lgh95 کاربر حرفهای ارسالها 285 امتیاز 1,660 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد برنز نجوم 92 دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/5/19 #756 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! نونِ یَمَنیِ پخته ی دیروز
nbalinparast کاربر فوقحرفهای ارسالها 885 امتیاز 2,106 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران 2012/5/19 #757 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! نردبون یه پیرمرد دمدمی ناودون یخچال پُر دمپایی
raman Hatter ارسالها 253 امتیاز 2,846 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران 2012/5/19 #758 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! نخند یا پدرت درمیاد. نَشین یا پدرت درمیاد. نَشوت یا پدرت درمیاد. نَمیــر یهو پدرتُ درمیاره.(ما که چهار نمره انضباط ورزشُ نگرفتیم.گفتم توصیه هایی باشه واسه آیندگان)
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! نخند یا پدرت درمیاد. نَشین یا پدرت درمیاد. نَشوت یا پدرت درمیاد. نَمیــر یهو پدرتُ درمیاره.(ما که چهار نمره انضباط ورزشُ نگرفتیم.گفتم توصیه هایی باشه واسه آیندگان)
shadiiii کاربر حرفهای ارسالها 365 امتیاز 2,694 شهر میان2اب دانشگاه ارومیه-نازلو رشته دانشگاه دامپزشکی 2012/5/20 #759 پاسخ : (بدون موضوع) من بگم من بگم؟ BKMBاگه گفتی مخفف چیه؟
الهه ن کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,101 امتیاز 33,692 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مياندوآب سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2012/5/20 #760 پاسخ : (بدون موضوع) به نقل از shadiiii : من بگم من بگم؟ BKMBاگه گفتی مخفف چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخش که موبایلم برقیه!! برگ کاهو مزه بلبل! برگه ی کارآموزی معطل بایستن!
پاسخ : (بدون موضوع) به نقل از shadiiii : من بگم من بگم؟ BKMBاگه گفتی مخفف چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخش که موبایلم برقیه!! برگ کاهو مزه بلبل! برگه ی کارآموزی معطل بایستن!