Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/6/1 #941 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! آلاینده های نانو سیستمیک یورالوژایکولوژیست (ها؟ #-o) آستین نوچ صاحب یونجه
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! آلاینده های نانو سیستمیک یورالوژایکولوژیست (ها؟ #-o) آستین نوچ صاحب یونجه
گردآفريد کاربر حرفهای ارسالها 398 امتیاز 2,380 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/1 #942 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! اسب نجيب سرطاني اکبر اخلاق ن~چندان سگي اصغر
MAHia کاربر حرفهای ارسالها 536 امتیاز 3,591 نام مرکز سمپاد فَرزانـگانــ ـیک شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد باختم بهش... :دی دانشگاه علوم پزشکی کرمان رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/2 #943 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! عاقبت ناکام سمپاد ایران ارزش نامحدود سمپادی های ایران
سومپاد کاربر حرفهای ارسالها 483 امتیاز 883 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میاندوآب مدال المپیاد المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رشته دانشگاه رادیولوژی 2012/6/2 #944 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ااحمق ترین نامزد سال ایران اارزان ترین نفهم سمپادی اینجا
mishu کاربر نیمهحرفهای ارسالها 269 امتیاز 1,072 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد مدال المپیاد نتایج اومد....ندارم سابقه! 2012/6/3 #945 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ای نارنجک،سیاهی اینجاست..........................(و سپیدی جاییست که تو رفتی!)
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ای نارنجک،سیاهی اینجاست..........................(و سپیدی جاییست که تو رفتی!)
happiestchemist ملکه ی شیشه ای ارسالها 2,802 امتیاز 9,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/3 #946 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! انجمن نهفته ی سمپادی های ایران!(فروم سمپادیا!)
lovesky کاربر فوقحرفهای ارسالها 606 امتیاز 3,588 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم رشته دانشگاه فیزیک 2012/6/4 #947 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! اتحاديه نون خشکياي سبيل کلفت اردبيل!!
عمو ژپتو کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,710 امتیاز 5,696 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر کرمان / شریف رشته دانشگاه ریاضی :x 2012/6/4 #948 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! بچه ها نظرتون چیه بریم کلمه بعد IMC International mathematical Competition (باتشکر از پری عزیزم ) ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ممد کلویه ؟ این ممد کلویه (کل=بی مو) ای ممدو کل شدی رفت
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! بچه ها نظرتون چیه بریم کلمه بعد IMC International mathematical Competition (باتشکر از پری عزیزم ) ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ممد کلویه ؟ این ممد کلویه (کل=بی مو) ای ممدو کل شدی رفت
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/6/4 #949 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! International Mathematics Competition این مامانِ کوثره یک میوه ی کال India-Made Calculators
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! International Mathematics Competition این مامانِ کوثره یک میوه ی کال India-Made Calculators
happiestchemist ملکه ی شیشه ای ارسالها 2,802 امتیاز 9,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/4 #950 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! علافای میونه کوچه!(همونایی که زنجیر میچرخونن دور دستاشون. )
Shakiba-M کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج مدال المپیاد به مدال نرسید :( دانشگاه علوم پزشکی البرز رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/4 #951 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! عرضه ی مردونگی کجاست؟؟
سید نصیر اجله کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 37 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان 2012/6/4 #952 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! این منم که ارزوم ماندن کنار اون مامان کمرباریکته اخه من کشتشم اخه من کریمشم اخه من کره خرشم (خودت میتونی بری گورتو گم کنی ) {قسمتی از دیالوگ های یک فیلم هندی )
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! این منم که ارزوم ماندن کنار اون مامان کمرباریکته اخه من کشتشم اخه من کریمشم اخه من کره خرشم (خودت میتونی بری گورتو گم کنی ) {قسمتی از دیالوگ های یک فیلم هندی )
گردآفريد کاربر حرفهای ارسالها 398 امتیاز 2,380 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/4 #953 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ايــمان منــگل كچــل(عشق به برادر كوچك تر ) ايــن ماشــين كثــيفه
Ham!D ShojaE کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 882 امتیاز 12,241 نام مرکز سمپاد دبیرستان جابرابنحیان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی آیتی 2012/6/4 #954 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! آی موتادِ کثافت !
robomash Lily Delicated ارسالها 1,960 امتیاز 8,423 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی نرم افزار 2012/6/5 #955 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! امروز منو کشتن انجمن منگلان کرم دار اهالی محله کهریزک
MAHia کاربر حرفهای ارسالها 536 امتیاز 3,591 نام مرکز سمپاد فَرزانـگانــ ـیک شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد باختم بهش... :دی دانشگاه علوم پزشکی کرمان رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/5 #956 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! ایالاتــِــ متحـــده یِ کــــــــــــــرمان B-) ×حس ناسیونالیستیک!!
مهسافت کاربر حرفهای ارسالها 491 امتیاز 4,511 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه صنایع غذایی 2012/6/5 #957 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! امر به معروف کو ؟
س__ارا کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 995 امتیاز 23,324 نام مرکز سمپاد فرزانگان سنندج شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد شیمی دانشگاه همدان رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/6/5 #958 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! این مرغه کریمه آی ، (یه معنای هوار مثلن میگن آآآآآآآآآی ) من مسواکم عیب ما کمه :P
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! این مرغه کریمه آی ، (یه معنای هوار مثلن میگن آآآآآآآآآی ) من مسواکم عیب ما کمه :P
مهسافت کاربر حرفهای ارسالها 491 امتیاز 4,511 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه صنایع غذایی 2012/6/5 #959 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! استاد مرد کم رو !
raman Hatter ارسالها 253 امتیاز 2,846 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران 2012/6/5 #960 پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! این مامانه کُشته م!این مرغُ کوفکُن،این ماکارونیُ کوفکُن،این ماهیُ کوفکُن.(کوفت کن )اصن منفجر شد کاهدونم! :-&
پاسخ : مخفف سازی برای کلمات ! این مامانه کُشته م!این مرغُ کوفکُن،این ماکارونیُ کوفکُن،این ماهیُ کوفکُن.(کوفت کن )اصن منفجر شد کاهدونم! :-&