2011/10/20 #21 NEO کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,368 امتیاز 5,899 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بوشهر رشته دانشگاه مهندسی نفت پاسخ : آموزش هک PS3 کامل با فریمور های مختلف هک شده به نقل از SiXaXiS : مطمعني؟ کلیک کنید تا باز شود... اینطور بوش میاد که هک شده ! امروز اینجا خوندمش
پاسخ : آموزش هک PS3 کامل با فریمور های مختلف هک شده به نقل از SiXaXiS : مطمعني؟ کلیک کنید تا باز شود... اینطور بوش میاد که هک شده ! امروز اینجا خوندمش
2011/10/20 شروع کننده موضوع #22 TMNT علیسینا ارسالها 2,264 امتیاز 2,987 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : آموزش هک PS3 کامل با فریمور های مختلف هک شده به نقل از NADIMATRIX : اینطور بوش میاد که هک شده ! امروز اینجا خوندمش کلیک کنید تا باز شود... آقا اگه کسی اون لینکه دانلود بدون قیطره بزاره خیلی ممنون میشم این جا هم یکی هست!
پاسخ : آموزش هک PS3 کامل با فریمور های مختلف هک شده به نقل از NADIMATRIX : اینطور بوش میاد که هک شده ! امروز اینجا خوندمش کلیک کنید تا باز شود... آقا اگه کسی اون لینکه دانلود بدون قیطره بزاره خیلی ممنون میشم این جا هم یکی هست!
2011/10/30 شروع کننده موضوع #23 TMNT علیسینا ارسالها 2,264 امتیاز 2,987 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : آموزش هک PS3 کامل با فریمور های مختلف هک شده تو ویدیو که که امکانات خیلی توپی رو داده بود اگه واقعی باشه که عالی میشه و دیگه حتی میشه PSN هم روفت و صداش در نیاد هر بازی بدون دیسک میشه انجام داد
پاسخ : آموزش هک PS3 کامل با فریمور های مختلف هک شده تو ویدیو که که امکانات خیلی توپی رو داده بود اگه واقعی باشه که عالی میشه و دیگه حتی میشه PSN هم روفت و صداش در نیاد هر بازی بدون دیسک میشه انجام داد
2018/11/15 #24 shayan81 کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد کرمانشاه شهر کرمانشاه سال فارغ التحصیلی 1400 سلام من یک ps3 دارم که چند ماه پیش به اشتباه با اینترنت اپدیتش کردم الان جدیدترین ورژن اورجینال رو برام انداخته وچیزی نمیاره حتی دیسک هم نمیخونه باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
سلام من یک ps3 دارم که چند ماه پیش به اشتباه با اینترنت اپدیتش کردم الان جدیدترین ورژن اورجینال رو برام انداخته وچیزی نمیاره حتی دیسک هم نمیخونه باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
2018/11/16 #25 shayan81 کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد کرمانشاه شهر کرمانشاه سال فارغ التحصیلی 1400 لطفا به سوال های من پاسخ بدید منون