به شدت موافق ام ، اینطوری که خیلی حاگیریه !به نقل از .!؟ :اره ديگه همين 2-3 ساعته حدودا:دي
ما بيشتر از اينكه تو تهران باشيم فك كنم دوبرابرشو تو قطاريم
من یه چیزی بگم ؟ کدوم روز دقیقاً؟به نقل از محمّد :بچه ها تایم دقیق برنامه شریف رو میتونید بگید؟ با جزئیات لطفا.
بعد میدونید چندنفر سمپادی هستند اونجا؟ بچه های سایت چطور؟ چند نفرن؟
مسئول مدرسه هم همراهتون میاد؟ قابل پیچوندن هست؟
راستش داشتیم فکر میکردیم یک میتینگ بگذاریم اونروز.
این اصلاً اصلاً هیچ ربطی به مدرسه نداره !به نقل از MeLi :من الان به تناقض رسیدم
مدرسه زمستانیه شریفم یه روزش همون تاریخه بعد تو یه روز هم مسابقس هم مدرسه؟
به نقل از MeLi :بی ربط بودنش رو میدونم ولی خب مگه یه شریف نداریم بعد دو تاش یه جا نیستن خب چجوری میشه همزمان باشن؟
دقیقا تا ساعت 5 روز جمعه (از 9 صبح جمعه شروع میشه) هستش.به نقل از محمّد :بچه ها تایم دقیق برنامه شریف رو میتونید بگید؟ با جزئیات لطفا.
به نقل از محمّد :بچه ها تایم دقیق برنامه شریف رو میتونید بگید؟ با جزئیات لطفا.
مبینا جان در جریان نیستیا!!!بلیط برگشتمونو عوض کرد خانوم قاسمی واسه روز 20 ام گرفت.به نقل از MissMarvelous :میتینگ بدون من و کلوز خوش میگذره بهتون اصن؟
ساعت ۵ اختتامیه تموم میشه ما ۶:۳۰ بلیط برگشت داریم...
سرپرست مدرسه که فک کنم اجباریه با همه تیما میاد ولی یه ما گفتن اگه والدین هماهنگ کنن اونجا اشنایی چیزی باشه با مسئولیت خودمون میتونیم از خوابگاه خارج شیم...
مدرسه تماس گرفت گفت ما بلیط زودتر گیرمون نیومده گفتن صب ساعت ۹ خودتونو برسونین اشکال نداره...به نقل از imo11 :البته دوستان حواستون هست که بچه های غیر تهرانی باید شب قبل بین ساعت 3 تا 8 بعد از ظهر تو خوابگاه پذیرش بشن دیگه!؟!؟!؟
مرسی!به نقل از Nahid :بچه ها الان مدرسه ی زمستانی نیستا ! کلاً من یه بار صحبت میکردم با یکی از مسئولای مدرسه, گویا فعلاً رها کردن این طرحو ! الان امسال مدرسه ی زمستانی برگزار نمیشه.
ناهید هستش!به نقل از Nahid :بچه ها الان مدرسه ی زمستانی نیستا ! کلاً من یه بار صحبت میکردم با یکی از مسئولای مدرسه, گویا فعلاً رها کردن این طرحو ! الان امسال مدرسه ی زمستانی برگزار نمیشه.
در مورد چی دارید صحبت میکنید؟