پاسخ : پیش به سوی خارج از کشور
خب برای بعد از کنکور چی؟
ما که دانشگاهمون خوب نیست چه مراحلی رو باید بریم؟
خب برای بعد از کنکور چی؟
به نقل از Ali pasha :خب برای بعد از کنکور چی؟
فوق دیگه!به نقل از stewie_griffin :باید ببینی لیسانس رو می خوای بری یا فوق رو.
اینو بگو تا چاره ی کارت رو بگم.
به نقل از Ali pasha :فوق دیگه!
به نقل از panther :من یه سوال دارم!
کلن دبیرستان تو این مساله چقدر اهمیت داره؟(نمره ها و ...)
بعد اینکه دقیقن منظور از مقاله چیه(یعنی منظورم اینه چجوری مقاله ای رو قبول میکنن)؟
آزمون جی آر ای یا همان GRE مخفف عبارت Graduate Records Examination میباشد. همان طور که از نام این آزمون مشخص میباشد، هدف آن سنجش تواناییها و معلومات فارغ التحصیلان میباشد. این آزمون معمولاً برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر از کارشناسی مورد نیاز میباشد. دانشگاههای آمریکایی و کانادایی معمولاً داشتن نمره بالا در این آزمون را یکی از شرایط ادامه تحصیل قرار میدهند زیرا آنها معتقدند که دانشجویان علاوه بر یاد گرفتن مطالب علمی و تخصصی بایستی در زمینه سیاسی، قدرت استنتاج و درک متون عمومی دشوار را کسب کرده باشند.
محتوای آزمون
این آزمون دارای 3 قسمت درک زبانی (verbal section)، کمی (quantitative section)و قسمت تحلیلی (analytical writing section) میباشد. در قسمت زبانی معمولاً متضاد و مترادف کلمات دشوار پرسیده میشود و در واقع فقط بستگی به میزان لغات دانشجو توجه میکند. لغات پرسیده شده واقعا دشوار هستند و برای اکثر دانشجویان نا آشنا. در قسمت کمی سوالات ریاضی نسبتا سادهای پرسیده میشود تا تواناییهای ابتدایی فرد مورد سنجش قرار گیرد. قسمت تحلیلی هم در مورد تحلیل یک موضوع بحث بر انگیز میباشد و به صورت نوشتاری میباشد. یعنی از فرد خواسته میشود تا در مورد موضوع مشخصی متنی نوشته شود و تحلیلهای شخصی بیان گردد.
به نقل از محمّد :من توی رزومه کسی ندیدم چیزی در مورد دبیرستانش بنویسه. البته بعضیها صرفا معدلشون رو نوشتن. سمپادیها نوشتن که سمپادی بودند. رتبه کنکور دیدم بنویسن.
البته نتایج ربوکاپ و خوارزمی و اختراع خیلی میتونه تاثیر داشته باشه و همه مینویسند.
GRE هم یک آزمون نسبتا مهمه :
راستی پذیرش گرفتن بدون فاند (کمک مالی) خیلی راحتتر از پذیرش با فاند هست. یکی از بچه های ما که رفت انگلیس برای ۴ سال تحصیلش تو دانشگاه فقط حدود ۸۰ میلیون باید بده به خود دانشگاه. بقیه هزینه های زندگی به کنار. البته انگلیس کشور گرونیه . آمریکا و کانادا بیشتر از این هم میشه !
تا جایی که من توی فرومهای اپلای اینا گشتم و متوجه شدم اهمیت دانشگاه اونقدرها نیست که ما تصور میکنیم. یعنی از ۱۰۰ شاید ۱۰ درصد بتونی استفاده بکنی. اگر دانشگاه خوبی نباشید (بهتره بگم شریف یا تهران!) میتونید فاکتورهای دیگهتون رو تقویت کنید مثل زبان و نمره ها و سابقه پژوهشی و ... و اصلا اینطور فکر نکنید که هرکس شریف بوده یک راست تشریف میبره خارج از کشور هردانشگاهی و هر رشته ای.
شدیدا به فکر زبان باشید از الان. آخرای لیسانس یهو یادتون میافته زبان هیچ کاری نکردید. از الان بخونید اون موقع غمی ندارید.
البته بازهم به این نتیجه میرسیم که پول چقدر خوبه !
شنیدی میگن طرف شکمی حرف زده؟!به نقل از متین موسایی :معلم فیزیک ما میگه توی همه ی دانشگاه های آمریکا در صورتی که انگلیسیتون خوب باشه راحت بورسیه میشیند ...
در ضمن میگفت توکل آمریکا به همه ی دانش آموزان سمپ حد اقل 75 درصد تخفیف میدن...
میگفت یکی از دانش آموزام که رفته آمریکا میگه؟!
کلاس زبان بیرون بد نیست.به نقل از علی دلاور :اقایون من یه چندتا سوال داشتم
یک برا زبانم چکار کنم؟
من زبانم در حد مبتدیه و بخوبی می دونم کلاس زبان برا کسی کاری نمی کنه
2.این روزا به تازگی شروع کردم به زدن تست های گرامر این یوز
میشه بگید برا تقویت لغاتم چکار کنم؟
همچنین لیسنینگ و اسپیکینگ
کلا چقدر طول میکشه و چقدر در روز وقت نیاز داره؟تا بتونم نتیجه قابل قبولی بگیرم
ممنون
به نقل از نسترنگار :به نظر برای زبان یاد گرفتن معلم خصوصی بهترین چیزه بازدهش زیاده!
شما ها احیانا کسی رو نمیشناسین یکی از این. کالچ های تاپ آمریکا و انگلیس درس خونده باشه که ببینیم چی کار کرده ما هم. همون کار رو بکنیم.