امید به زندگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع stevendeljoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما امید به زندگی در کدام بازه را دارید

• 40-60

رای‌ها: 23 20.7%
  • 50-70

رای‌ها: 20 18.0%
  • 60-80

رای‌ها: 45 40.5%
  • 120سال ایشالله

رای‌ها: 23 20.7%

• رای‌دهندگان
    111
پاسخ : امید به زندگی

من امید به زندگیم 50-70ساله اخه دیگه بیشتر از این میخوایم چه کنیم پیر رنجور مریض نه اصن دوست ندارم دوست دارم تا وقتی جون و سالم هستم زندگی کنم وقتی ادم مریض و ناتونه زنگی لذتی نداره!!!!!!!!!!!!!

من قبلاً فکر میکردم 50 بسه . الآن میبینم این 17 سال عمری که از خدا گرفتم خیلی زود گذشته و هنوز خیلی کار برای انجام دادن دارم ، به خاطر همون الآن به نظرم 70 سالگی بسه .

ب نظر منم امید ب زندگی‌ خیلی ربطی‌ ب جنسیت نداره و بیشتر ب چیزایی‌ مثل کیفیت و سطح زندگی‌ مربوط می‌شه مثلا قدیما ک امکانات کمتر بود و سطح بهداشت پایین تر مردم ب خاطره بیماریای نه چندان مهم و توی سن پایین میمردن البته خوب در شرایط یکسان ممکنه ربط داشته باشه ولی‌ تفاوتش در حد ۳-۴ ساله؛مثلا معلم جغرافیمون میگف ک زنای عشایر زود تر از مردا می‌میرن ک اونم ب خاطره اینه ک بیشتر سختی می‌کشن :(
بعدشم این ک تا اون جایی ک من میدونم امید ب زندگی‌ اینه ک وقتی‌ یه بچه‌ای به دنیا میاد چند سال انتظار میره ک زنده بمونه نه این ک تو خودت فکر میکنی‌ یا دوس داری چند سال زنده بمونی :-?
ب نظر من ۷۰ سال خوبه! ;D

امروز توسرویس از رادیو شنیدم محققا گفتن اونایی ک روابط عمومیشون قویه و با مردم روابط دوستانه زیادی دارن؛از مردمی که روابط عمومیشون ضعیفه ؛ بیشتر عمر میکنن! ;D
خب پس الان من حداقل 10 سال به حداکثر سنی ک بهش امید داشتم؛اضافه شد:-"

به نقل از داماد مسعودی :
تا اونجا که من دیدم امید به زندگی تو دخترا خیلی پایین تر از پسراس

مثلا تو ی جمعی سقف عمری که ی دختر مشخص کرد کف عمری بود که خیلی از پسرا مشخص کردن

چرا؟؟

نظرتونو هم بگین لطفا
کی گفته من خودم منبع اعتماد به نفس!!!!!!!!!!
کم کم 120 سال رو شاخمه!!!!!!!!

.

چرا اینطوری فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟البته همه پسرا اعتماد به نفسه کاذب دارنا!ولی دخترا واقع بینن مثلا نمیگن هزار سال زندگی میکنم برای همین امارشون کمتره! ;D ;D ;D ;D ;D :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

دوستان چرا فکر میکنید دخترا کمتر امید دارن؟؟؟؟
من خودم رو 300-400 سال حساب کردم..... ;D ;D ;D ;D

مهم اینه چطور زندگی کنیم تا چقدر عمر کنیم ، اینکه تا قبل از مردنمون آدم شده باشیم [-o< و هیچ وقت اتفاقی نیفته که بخوایم آرزوی مردن داشته باشیم

به نقل از hester prynne :
امروز توسرویس از رادیو شنیدم محققا گفتن اونایی ک روابط عمومیشون قویه و با مردم روابط دوستانه زیادی دارن؛از مردمی که روابط عمومیشون ضعیفه ؛ بیشتر عمر میکنن! ;D
خب پس الان من حداقل 10 سال به حداکثر سنی ک بهش امید داشتم؛اضافه شد:-"
رفتن به حوضه مؤثر تره :-"

به نقل از raha.pg :
دوستان چرا فکر میکنید دخترا کمتر امید دارن؟؟؟؟
من خودم رو 300-400 سال حساب کردم..... ;D ;D ;D ;D
راست میگه بچه م من خودم ایشالا 105 سال دیگه زنده ام و دوباره گذر زهره رو از خورشید با چشام بدون عینک میبینم ;D :-"

تازه من اینقد میخندم که دوستام میگن هیچ وقت پیر نیمشم =)) بستگی به خودمون داره اگه بد شانسی نیاریم که تا کی بتونیم نفس بکشیم!

به نقل از بهـــــراد :
چون اینجا ( ایران ) ، اگه یه دختر باشه که بخواد مهندس هوا فضا بشه، خلبان جت بشه، و ....
نمیذارن. میگن این چیزا از اسلام دور ِ.
خُب اون دختر به چه امیدی زنده باشه؟ به امید اینکه فردا کهنه ی بچه بشوره؟!!
ایول اینو خوب اومدی...
و در کل خانوما بیشتر از اقایون حرص میخورن ونگران هستن پس مسلمه که زود امید به زندگیشون رو از دست میدن!

من 120سال دیگه هستم :))

من خودم تو زندگیم یک اعتقادی دارم اونم اینه که همیشه جوری زندگی کن که اگه فرداش مردی غصه نخوری پس برام مهم نیست چقدر زنده ام ولی خب فکرکنم درو برای چهل زندگی از سرمم زیاده ولی شاید بعذا به این نتیجه برسم چهل سال واسه اینکه ادم به هدفاش برسه کمه ولی اینو ترجیح میدم به ادمایی که مدت زیادی زندن ولی فقط نفس میکشن.

فکرنکنم جنسیت تاثیر انچنانی بر امید به زندگی بذاره ولی خب بستگی به کشورشم داره!

امید به زندگی ینی اینکه من دوباره تو سال2117 مقارنت رو میبینم!

چند وقت پیش یه سخنرانی گوش دادم درباره همین امید به زندگی و اینکه چرا بعضی از انسان ها بیشتر عمر میکنن؛ دو تا از مناطقی که بررسی کرده بودن یکی یک جزیره بالای ژاپن بود و اون یکی یک منطقه ای در جنوب ایتالیا نزدیک سیسیل. میزان امید به زندگی توی این دو تا جا عدد شگفت انگیز ۸۲ هست. چرا؟ خیلی ساده است! در کنار عوامل دیگه سالم زندگی کردن، مردم این دو منطقه چیزی به اسم بازنشستگی ندارن، یعنی تا آخر عمرشون همین طور کار میکنن در نتیجه هر کدوم در طول عمرشون ۶ تا دوست صمیمی دارن (در مقایسه با ۲ دوست صمیمی برای هر آمریکایی به میانگین امید به زندگی ۷۶ (یا ۷۸؟! مطمئن نیستم X_X)) در صورتی که توی بقیه کشور ها وقتی مردم بازنشسته میشن اون تعداد دوستای محل کارشون رو از دست میدن و تنها میشن.

خلاصه اینکه تعداد دوستای صمیمی که هر فرد توی زندگیش داره، روی میانگین امید به زندگیش تاثیر زیادی میذاره! ;D

به نقل از sadlove :
يعني من بيشتر از 40 سال عمر ميكنم؟؟؟؟؟؟؟ ;D
خدا نكنه.... :((
...

خوب ناتوان و پير ميشيم...خيلي از مزايايي رو كه تو جووني داريم از دست ميديم...
كلا من دوس ندارم پير بشم ;D
با انجام خيلي كار ها آدم مي تونه خودشو جوون نگه داره .
به نظر من جوون بودن ، ربطي به سن نداره. بستگي به توانايي هاي هر كسي داره ;D

من یجور دیگه نگا میکنم امید به زندگی باکمیت بالا چدردی میخوره؟من نمیخام کمیت زندگیم بالا باشه میخام کیفیتشو ببرم بالا تا اینکه عمر طولانی کنم. عمر طولانی چه سودی داره وقتی هیچ باشه.ترجیح میدم کم عمر کنم ولی مفید ;)

نظر سنجي از 40سال شرو ميشه
بنظرم حتي 40 سال هم زنده نميمونم ، تا سي ديگه نهايت

والا با این هوایی ک ما تنفس میکنیمو با این چیزایی که میخوریم به چهل برسیم شق القمر کرده ایم!!!

به نطرم با اینهمه استرس روزمره و تغذیه ی بسیار بسیار نامناسب 40سال هم زیاده.حالاباز مابهتریم بچه هایی که الان زیر 5-6سال سن دارن تغذیه شون ازهمون اول ازماهم بدتره خدابه دادشون برسه.

امید به زندگی؟؟؟
نه!حاضرم همین حالا دست تو دست عزراییل قدم بزنم تا منو تو اغوش خدا بندازه!

همونطور که تو متن خصوصیم هم گفتم عاشق دنیا و زندگی ام و حاضرم حالا حالا ها عمر کنم

Back
بالا