ضعیف تر نمیاد ولی این چیزی که الان داره میاد به خاطر IOS 5 هست که میاد و فقط به صورت آزمایشیهبه نقل از farnazZ :من فک کنم تو انجمن آیفون دات ای ار خوندم
فعلا قراره یه مدل ضعیف تر آیفون بیاد
ولي ساله ديگه نميادابه نقل از SiXaXiS :سال دیگه
به نقل از 7674 :ولي ساله ديگه نميادا
چند ماه ديگه مياد
بعد از كريسمس شايد بياد
عمو استیو باید ۱۲۰ سال عمر کنه ! این چه حرفیه ؟!به نقل از farnazZ :منظور ایشون از سال دیگه سال دیگه میلادی بوده
ولی فک نکنم ستیو جابز تا انوقت زنده باشه
به نقل از مــــهران :عمو استیو باید ۱۲۰ سال عمر کنه ! این چه حرفیه ؟!
در مورد آیفون ۵ هم اپل اصلا دلش نمی خواد اتفاقی که برای آیفون ۴ افتاد که چند روز زود تر از معرفی رسمی، طراحیش لو رفته بود، دوباره اتفاق بیافته !
این سلیقه شخصی دوست عزیز. زمانی که آیفون ۴ هم لو رفت همه می گفتنت اپل چرا اون قوص رو برداشته و صاف کرده، چه قدر زشت شده و ... :)به نقل از Mohammad Shirazi :عکس ها که همه fake ان چون اپل نمیاد گوشی نسل جدیدش رو زشت تر کنه
به نقل از مــــهران :این سلیقه شخصی دوست عزیز. زمانی که آیفون ۴ هم لو رفت همه می گفتنت اپل چرا اون قوص رو برداشته و صاف کرده، چه قدر زشت شده و ... :)
به نقل از Someone elSe :من خودم وقتی این کلیپ رو دیدم یه هفته ای تو شوک بودم :-\
وافعا خیلی جالبه. با این که 90% دروغه ، ولی ارزش دیدن رو داره.
دانلود
پسورد زیپ: sampadia.com
به جاي اين كه اين چرنديات رو بزاريد بگرديد دنباله مطالب نزديك به واقعيت. [-(به نقل از Shayan-Emperor :یک سری تصویر منتشر شده از نکاگه + ندین دیگه عکس نمیزارم