تو خارج به اپراتور های تحت قرارداد با اپل به صورت لاک شدهبه نقل از ســــــهیل :ما به این آیفون 4 رایگان ها هم راضی هستیم
کجا میدن ازینا ؟
به نقل از ســــــهیل :ما به این آیفون 4 رایگان ها هم راضی هستیم
کجا میدن ازینا ؟
اپل سیاست های خودشو فدای امکانات احمقانه نمی کنه
نوکیایی که از ویندوز فون بعنوان سیستم عاملش استفاده می کنهبه نقل از علی سینا :شما الان یک مشکل اساسی تو حرفات بود. طرف بحث تو دقیقا نوکیا بود یا مایکروسافت؟
پس سابقه استفاده اینا رو هم تحقیق کنبه نقل از علی سینا :گفتی تقلید از خنده روده بر شدم والا :د
skydrive : قبل از icloud خیلی شرکت های دیگه بودن که این امکان رو میدادن
ios ,4,5,6به نقل از علی سینا :ببین خوب شد گفتی تجربه شخصی ! شما ویندوز فون 8 تاحالا داشتی؟ الان هنوز هیچ گوشی ویندوز فون شروع به فروش نکرده بعد شما
به نقل از علی سینا :یکی از مثال هاتو میخوام بررسی کنم : super sensitive touch screen
خودت مثال خوبی زدی. وقتی شما زورت زیاد بشه بهتر و راحت تر وزنه برداری میکنی
به نقل از علی سینا :امکانات احمقانه؟ این امکانات از نیاز های کاربران هست که اپل هیچ توجهی نمیکنه بهشون.
ios ,4,5,6
windows phone 7,8
وقتی 7 اونجوریه، بیس کدینگش که عوض نشده!!! 8 هم همونه دیگه! اینترفیس ها و اپ هاش تغییر کرده. نمیتونه بیاد پایه کد رو عوض کنه که، اگه بخواد عوض کنه، ریلیزش 5 سال طول میکشه
برای کاربر ابدا فرق نمیکنه. یعنی وقتی تو استفاده می کنی، نسبت به آیفون هیچ تغییری در تاچ احساس نمی کنی ؛ اولین گوشی ای نیست که سوپر سنسیتیو تاچ داره. برند های غیر معروفی هم هستند که گوشی هاشون این امکان رو داره. قیاست با وزنه برداری غلطه. چون وزنه نهایت نداره، اما تاچ یه جایی میرسه که هرچقدر هم بیشتر و قدرتمند تر بشه، هیچ فرقی نمی کنه. مثل اینه که شما تو اتوبان حق داری 140 تا بری، حالا یه مگان هم میتونه 140 تا بره، یه بوگاتی هم میتونه! پس اینجا برای تو فرقی نمی کنه که مگان سوار باشی یا بوگاتی. حد نهایتش 140 تاست
خُب؟ بیس ویندوز 8 چیه؟ همون win NTبه نقل از علی سینا :عزیز من بیس عوض شده تو 8 اطلاع نداری بحث راه ننداز الکی . بیس ویندوز فون 8 , ویندوز 8 شده.
اینو قبول می کنم.به نقل از علی سینا :اینجا مثالت غطله.
نمیدونم مثالش چی میشه ولی به این درد میخوره مثلا تو تو برف و سرما هستی و دستکش دستته یا دستت هم نیست ولی دست هات یخ زده قطعا تاچ معمولی کار نمی کنه.
اپل به جای این کار از "سیری" استفاده میکنه و این کارش تحسین برانگیزه
برای همه شرایط یکسانه، پس رایگانه : )به نقل از NeOn :اسمش رایگانه!من تو امریکارو خبر دارم که وقتی با یه اپراتور قرار داد ببندی یکسال حداقل از سیم کارت استفاده کنی و اونم چون پول تلفن و مالیاتو اینا میگیرن یجوری نمیصرفه و انگار قسطی داری میدی:)
در ضمن، فراموش نشه که bada و اندروید و ios و bsddroid و airdroid همه از یک خانواده هستند ( که قطب قدرت رو تشکیل میدن ) و ویندوز یک خانواده جدا
به نقل از Ehem_Ehem :برای همه شرایط یکسانه، پس رایگانه : )
عهبه نقل از علی سینا :اینو دیگه شک دارم
منبعی چیزی داری؟
منم حرفی نزدم که. داریم با شرایط آمریکا صحبت می کنیم. منظورم این بود که 299 دلار رو هم بدی، باید در طی یک سال مالیات و ... رو بدی. هیچی هم ندی باید مالیات و ... رو بدی. پس مالیات و ... از دو طرف کسر ساده میشن و برای صورت می مونه صفر، برای مخرج 299 دلار با این مثال زدنمبه نقل از علی سینا :قردادیه برادر من :د
نمیتونی هر اپراتوری که دلت خواست استفاده کنی. به درد اینجا نمیخوره ولی اون باهاش حال میکنن :د
به نقل از Ehem_Ehem :عه
منبع چیه بابا
ios مگه یونیکس لایک نیست؟ خُب.
bada مگه remaster شده لینوکس نیست؟ خُب.
اندروید مگه remaster شده لینوکس نیست؟ خُب.
لینوکس مگه یونیکس لایک نیست؟ خُب.
همشون یه خانواده ان دیگه!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ios
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux
اونو نمیدونمبه نقل از علی سینا :اثبات ریاضی میکنی
+
شنیدم یک قسمت داره ios6 به نام Bluetooth sharing ! درسته؟ چیکار میکنه اصن؟
هدفون آيفون 5 اين شكلي نيستا!به نقل از علی سینا :اینم یک مقایسه دیگه از نوکیا :
به نقل از مه گل :هدفون آيفون 5 اين شكلي نيستا!
به نقل از NΞg@гeh :من میدونم اپل شرکت قدرتمندیه اما واقعا فک نمیکردم در عرصه ی آیفون 5 اینقدر ضعیف عمل کنه