بهترین مجری تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بهترین مجری تلویزیون

من احسان علیخانی رو واقعا دوسش دارم ... خیلی از مجریا خوبن ... علی ضیا و عادل محشرن ....

ولی برای من احسان یه مجریه خاصه ! صداشم خیلی دوس دارم .... :)

بنظرم به ترتیب
1. علیخانی
2.فردوسی پور
3.حسنی!!!
4.ضیا

خوب عادل از همه بی حاشیه تر و معقول تر و باسوادتر به نظر میرسه! ;;)

ضیا به نظرم یکم بعضی وقتا لوس بازی در میاره!

فرزاد حسنی و احسان علیخانی هم اجراشون واقعا عالیه! 8-^حالا گذشته از حواشی! ;D

این موضوع واقعا جای بحثی نداره و گستره پستها در اون از علیخانی شروع میشه و در نهایت به ضیا و فردوسی‌پور میرسه.
این اواخر دیگه سر خوشگل بودن ضیا هم داشت بحث میشد!
بهتره بجای اینجور بحث‌های کلیشه ای و بی محتوا کمی هم درباره سطح سواد مجری، سوابق و گذشته‌اش در تلویزیون و کیفیت فنی کار اون بحث بشه.
خیلی از مجری های با سواد تلویزیون هستند که یا کناره گیری کردند یا کنار گذاشته شدند و اینجا هیچ بحثی پیرامون اونها نمیشه.
مثلا چند نفر از شما فرزاد جمشیدی رو میشناسید؟
خلاصه اینکه اگر تاپیک بخواد به روال سابق پیش بره قطعا قفل میشه. اسپم‌ها هم به زودی پاک میشن.

درسته!فرزاد جمشیدی واقعا یکی از بهترین و نمونه ترین مجری های تلویزیون ماست مخصوصا اینکه خیلی مسلط و شیرین حرف میزنه و از طرز بیانش هم میشه فهمید که آدم مطلعیه من تو ی مصاحبه که با ایشون انجام شده خوندم از نیمه شوال مطالعاتشون رو واسه رمضان آغاز می کنند!

«بدون غلو ۱۵روز اول ماه شوال را به خودم استراحت می‌دهم. از ۱۵شوال پارسال تا ماه رمضان امسال برای ۳۰روز برنامه سحر٬ روزی ۳الی ۴ساعت مطالعه می‌کنم.»

اینم لینک مصاحبه:http://www.iusnews.ir/?pageid=157597

از تحصیلاتشون اطلاعی ندارم کسی چیزی میدونه؟ :-?

×این خبر تازه رو شما هام شنیدید که چرا آقای جمشیدی نیومده واس ماه خدا!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از prof.m.d :
×این خبر تازه رو شما هام شنیدید که چرا آقای جمشیدی نیومده واس ماه خدا!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زمستون پارسال که خبر بستری شدن‌ش تو بیمارستان رو شنیدم و اخیراً هم اینکه از صداوسیما خداحافظی کرده. درباره‌ی خداحافظی‌ش از صداوسیما، من چیزای خوبی نشنیدم. اینجا، اینجا و اینجا رو بخونید مثلاً. من نمیخواستم باور کنم، اما از سرویس‌های خبری مختلفی شنیدم که این سه تا نمونه‌ش بود. من رو صرفاً به عنوان نقل کننده‌ی این خبر در نظر بگیرید، نه تاییدکننده‌ی اون.

بحث نداره دیگه...این همه صفحه... :-"
تو بهترین بودن علیخانی هیچ شکی نیس...از همه نظر از بقیه بهتره

ببینین بحث نکنین.هر کدوم واسه یه چیز خلق شدن
عادل واسه فوتبال یعنی الان بیاد مجری ماه عسل بشه غیر خودش مردم بهش می خندن
علی ضیاء واسه خندوندن مردم خوبه
علیخانی واسه برنامه های احساسی درس شده.
همشون تو کار خودشون خیلی خیلی خوبن سخته از بین اینا یکی رو انتخاب کرد چون برا یه موضوع واحد نیستن

ب نظر من احسان علیخانی واقعن مجری توانمندیه واقعن ...من اصلن به تیپ و قیافه ی کسی کاری ندارم چون یه زمانی حسینی با اون قیافه ش بهترین مجری تلویزیون بود یا هومن حاجی عبداللهی با اینکه قیافه ی آن چنانی نداره ولی مجری بسیار توانمندیه به نظر من چیزی که خیلی مهمتر از تیپ و قیافه است توانمندی شخص توی اجراس یا مثلا فردوسی پور خوشگله ؟! ;D ولی همه ی مردم دوستش دارن چون تو کارش واقعن ماهره .

به نظر من عادل خیلی خوبه ببینید درسته که احسان مجری قابل و توانمندیه اما به نظرم کار فردوسی پور سخت تره باید با تمام کسایی که فوتبال رو به یک بازی مافیایی تبدیل کردند حرف بزنه و البته با حفظ موقعیت خودش :لایک

احسان علیخانی واقعا مجریه توانمدیه..هم صداش خوبه هم مسلطه به کارش و مث بعضیا تازه ب دوران رسیده نیس (a.z) بگو خب :-"
عادلم ک در کل حرفــ نداره ..همیشه موجبات شادیو خنده ی مارو فراهم میکنه :))
فرزاد جمشیدی هم اجراش عالیه /m\

عادل فردوسی پور خوبه چون کاملا تو برنامه ش شفاف سازی میشه و از مردمم دفاع میکنه :)
همیشه حرف حقو میزنه :)

احسان علیخانی
چون از کسی تقلید نمی کنه

همون طور که بعضی از بچه ها گفتن هر کی واسه برنامه هایی که انتخاب میشه خوبه!
مثلا احسان علیخانی واسه نود به درد نمیخوره یا فرزاد حسنی واسه ماه عسل،یا...
ولی فقط احسان علیخانی

عادل فردوسی پور :-"
احسان علیخانی ;D
عالین هر 2تا!
هر 2 زحمت کش یکی تو فوتبال و یکی دیگه تو زندگی روز مره آدما!

خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دوست داشتنی هستند!!!!!!!!!!!! :)

عمــو پورنگ :))
عاغا خیلیم عـالی ـه چشه عموم اصن هان؟ ;D
بعدشــم احسـان علی خوانی بسیارم عالی :-" :>

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
احسان علیخانی واقعا مجریه توانمدیه..هم صداش خوبه هم مسلطه به کارش و مث بعضیا تازه ب دوران رسیده نیس (a.z) بگو خب :-"
عادلم ک در کل حرفــ نداره ..همیشه موجبات شادیو خنده ی مارو فراهم میکنه :))
فرزاد جمشیدی هم اجراش عالیه /m\
من يه جا احسان عليخانيو ديده بودم با شلوار لي پاره پاره تو بانك بود ازاينا كه يه زمان ميپوشيدن :|
عادل فردوسي پور خوبه
يكي بود قبلنا ويتامين ث بود اسمشو نميدونم اما اونم يه زمان سوژه دوستان بود كلي بهش ميخنديديم

این نظرسنجی قبلی‌ـه، به مرور زمان نظرسنجی جدید هم میذاریم. ;D

%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D9%85%D8%AC%D8%B1%DB%8C.png

هرکسی ب نظرم تو جایگاهی ک داره خوبه.مثلا اقای عادل اصن بدرد ماه عسل نمیخوره اما برنامه 90 عالیه
پس اعلی ضیا نیمروز...یا احسان علیخانی ماه عسل...همشون عالین

استاد ایرج طهماسب

Back
بالا