- نام مرکز سمپاد
- اژه اي
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- مرحله دو فيزيك و شيمي
- دانشگاه
- University of Oxford
- رشته دانشگاه
- Theoretical physics
به نظرم اين مسئله كه پدر و مادر ها بيشتر به بچه اول توجه مي كنند هست. به هر حال تجربه كافي ندارند و لذا استرس زيادي دارند و سعي مي كنند همه چيز خيلي ايده آل باشه و براي بچه هاي بعدي ديگه اون نگراني نيست. ولي مسئله اي كه هست اينه كه علاوه بر توجه بيشتر، انتظارات بيشتر هم هست از بچه ي اول و خوب (به عنوان بچه أولي) باعث ميشه به اين نتيجه برسيد به بقيه بيشتر خوش ميگذره چون توقعات كمتري دارند از اون ها (درسي و اخلاقي و ...)
خلاصه اينكه زندگي براي همه ناعادلانس و همه فكر مي كنند وضع اون يكي حداقل از يك جنبه بهتره!
در مورد تفاوت بين دختر و پسر هم به نظرم هنوز تبعيض هاي زيادي مونده كه شايد بعضي وقت ها نه ناشي از كم ارزش دونستن دختر بلكه توجه بيش از حد و مراقبت بيش از حد (مثل بچه اول ها) باشه ولي نهايتا ايجاد حس تبعيض مي كنه. البته شخصا به عنوان يك مرد احتمالا اگر بچه دار شوم دخترش رو بيشتر دوست خواهم داشت چون ميدونم پسر ها مفت نمي ارزند! (توجه: اين حرف تبعيض و توهين جنسي نيست چون خودم پسرم!)
خلاصه اينكه زندگي براي همه ناعادلانس و همه فكر مي كنند وضع اون يكي حداقل از يك جنبه بهتره!
در مورد تفاوت بين دختر و پسر هم به نظرم هنوز تبعيض هاي زيادي مونده كه شايد بعضي وقت ها نه ناشي از كم ارزش دونستن دختر بلكه توجه بيش از حد و مراقبت بيش از حد (مثل بچه اول ها) باشه ولي نهايتا ايجاد حس تبعيض مي كنه. البته شخصا به عنوان يك مرد احتمالا اگر بچه دار شوم دخترش رو بيشتر دوست خواهم داشت چون ميدونم پسر ها مفت نمي ارزند! (توجه: اين حرف تبعيض و توهين جنسي نيست چون خودم پسرم!)

اون مونده تو دلم ...آخه نامرد حداقل اونقد تابلو نه