• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبعیض بین فرزندان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saranaz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

كدام يك نشان دهنده وضعيت شما در خانواده است؟

• رای‌دهندگان
    162
به نظرم اين مسئله كه پدر و مادر ها بيشتر به بچه اول توجه مي كنند هست. به هر حال تجربه كافي ندارند و لذا استرس زيادي دارند و سعي مي كنند همه چيز خيلي ايده آل باشه و براي بچه هاي بعدي ديگه اون نگراني نيست. ولي مسئله اي كه هست اينه كه علاوه بر توجه بيشتر، انتظارات بيشتر هم هست از بچه ي اول و خوب (به عنوان بچه أولي) باعث ميشه به اين نتيجه برسيد به بقيه بيشتر خوش ميگذره چون توقعات كمتري دارند از اون ها (درسي و اخلاقي و ...)
خلاصه اينكه زندگي براي همه ناعادلانس و همه فكر مي كنند وضع اون يكي حداقل از يك جنبه بهتره!

در مورد تفاوت بين دختر و پسر هم به نظرم هنوز تبعيض هاي زيادي مونده كه شايد بعضي وقت ها نه ناشي از كم ارزش دونستن دختر بلكه توجه بيش از حد و مراقبت بيش از حد (مثل بچه اول ها) باشه ولي نهايتا ايجاد حس تبعيض مي كنه. البته شخصا به عنوان يك مرد احتمالا اگر بچه دار شوم دخترش رو بيشتر دوست خواهم داشت چون ميدونم پسر ها مفت نمي ارزند! (توجه: اين حرف تبعيض و توهين جنسي نيست چون خودم پسرم!)

نمیتونم اسمشو تبعیض بذارم ولی خب وقتی داداش کوچکم بیشتر شیرین زبونی میکنه و بیشتر با مامانم وقت میگذرونه طبیعتا بیشتر بهش توجه میشه. کلا تو خانواده ما - کل فامیل- اگه خودت سعی کنی خودتو جلوه بدی بیشتر بهت توجه میشه.

من درباره والدینم نظری ندارم چون چیزی ازشون ندیدم
ولی یه پسره تو فامیل بود ازمون خیلی بزرگتر بود در سنین کودکی (تقریبا 6،7 سالگی بنده) با من که مسابقه دو میداد عین چی میدوید به خواهرم که می رسید از لاکپشتم ارومتر میرفت که اون برنده شه
لازم میدونم بگم اختلاف سنی من و خواهر گرام کمتر از 2 ساله... :| اون مونده تو دلم ...آخه نامرد حداقل اونقد تابلو نه :|
البته دوباره لازم میدونم بگم که خواهر گرام کمی قلدر بوده حتی یبار گریه میکرد میگف چرا بانک دی داریم بانک شهریور نداریم؟ :))
(من دی ماهی ام اون شهریور) که دایی عزیز گفت بانک شهر همونه طولانی میشد جواز نمیدادن :D

تک بچم ولی بین خودمو خودمم تبعیض قائل میشن :|

Back
بالا