Hello guys
I found this website really helpful since they explain English grammar in depth. They also explain common mistakes in English and the difference between similar contexts. www.dailyenglish.ir
I hope you find it useful.
:)Hi Www.pottermore.com
In this site you can read everything about Harry Potter series and there are a lot of interesting tests and facts. For example you can be sorted into a house or find your wand or things like this.
This site is running by J.K Rowling.
It's really useful for improving your English..
Hi to all
Let me introduce you one of the Iranian websites in terms of English learning in particular online tutoring.
Englishdon!
englishdon is one the most successful sits in this field and provides the learners with a 24hour support
You can have totally free consultations.
Also you can attend a standard placement test on the website to examine your knowledge of words and grammar.
check it out guys englishdon.ir
خلاصه: با سایت arbookfind.com میتونید کتابهای انگلیسی در سطح خودتون پیدا کنید. لیستی از یه سری کتابای نوجوانان معروف همراه با سطح سختیشون بر اساس این سایت، در این لینک آمده. با شاخص word complexity در سایت roadtogrammar.com/textanalysis میتونید سطح لغات هر متن دلخواه رو بفهمید.
چند تا سایت هستن که برای دانشآموزای انگلیسی زبان، کتابها رو از نظر سختی، سطحبندی میکنن. تو این لینک معرفیشون کرده و روششون رو توضیح داده: Prodigy: Reading Levels Explained: What They Are & How They Are Assessed
یکی Scholastic هست که پایگاه داده کوچیکی داره. یکی Lexile هست و یکی هم arbookfind که اسم کاملش میشه Renaissance Accelerated Reader Book-finder (based on ATOS readability formula).
arbookfind خودش ادعا میکنه که از Lexile دقیقتره. در این لینک روش خودش رو با Lexile مقایسه کرده. به نظر من هم بهتره.
عمده کتابهای این سایتها بر اساس سایت goodreads توی دسته Young Adult قرار میگیرن.
۳۰۰ تا کتاب اولی که تو سایت goodreads تو دسته Young adult قرار دارن رو به همراه سطح سختیشون تو سایت arbookfind میتونید در این لینک ببینید.
علاوه بر سایت roadtogrammar سایتهای مشابه دیگری هم هستن که یا پولیان یا محدودیت کاراکتر دارن یا یک نمره نهایی برای سطح سختی واژگان مشخص نمیکنن. خلاصه این سایت به نظرم از نظر رایگان بودن، سرعت، دقت و عدم محدودیت کاراکتر بهترینشون بود.
هر کتابی که از سایت arbookfind پیدا کردم و دانلود کردم رو کل متنش رو کپی کردم توی سایت roadtogrammar و نمره word complexityش رو با سطح سختی که arbookfind داده بود مقایسه کردم و همه نمرات با هم متناسب بود. یعنی درست کار میکنه.
شما میتونید سطح واژههای به کار رفته در یک فیلم یا سریال رو به وسیله roadtogrammar بررسی کنید. گرچه من شخصا حوصله انجام چنین کاری رو ندارم. به نظرم انگلیسی یاد گرفتن از طریق خوندن خیلی مناسبتر از فیلم نگاه کردنه. البته لیسنینگ با کتاب خوندن درست نمیشه.
زیرنویس اون فیلم با فرمت .srt رو دانلود کنید و با نوتپد بازش کنید و کل متن رو کپی کنید و با این سایت تایماستمپها رو از متن حذف کنید. حالا میتونید سطح واژگان متن به دست اومده رو با roadtogrammar بررسی کنید. گرچه ممکنه توی متن زیرنویس از یه سری تگهایی مثل <i> و </i> یا موارد دیگه استفاده شده باشه که باید اول با استفاده از یه نرمافزار text editor از گزینه replace استفاده کنید و چنین تگهایی رو با اسپیس یا «هیچی» جایگزین کنید تا نتیجه درست بتونید بگیرید.
https://testready.ets.org/test-prep-library
هر روز یک تسک تافل رو به رایگان انجام بدید و هوش مصنوعی بهتون نمره میده.
حتی اگه به زودی تافل نمیخواید بدید هم تمرین خوبیه. آدم رو تشویق میکنه به خودش زحمت بده و رایتینگ و اسپیکینگ هم تمرین کنه.
https://getpocket.com/explore
مطالب جالب و پربازدید از اینترنت. میتونید یک سبک مطلب خاصی رو انتخاب کنید. مثلا به نظرم مطالب بخش education مشابه یه سری تاپیکهای تافل هستن.
زمان مورد نیاز خوندن هر مطلب رو هم مینویسه. میشه کمترین رو انتخاب کرد.
با افزونه Custom New Tab URL این سایت رو گذاشتم که هر وقت تب جدید باز میکنم باز شه.
برای دسترسی به مطالب سایتهای نشریات خارجی مثل نیویورکتایمز، آتلانتیک و غیره، که نیاز به خرید اشتراک داره، میشه لینک مطلب مورد نظر رو توی Pocket یا Matter ذخیره کرد و داخل این نرمافزارها مطلب کامل رو خوند.